De Kanten Luipaard Teddy met Veter Detail – XL/XXL is een veelzijdige en comfortabele sextoy die perfect is voor fans van luipaardprint. Deze teddy is verkrijgbaar in twee verschillende maten, XL en XXL, en heeft een fraai gedetailleerde veter, die de kanten stof een spannend randje geeft. De Kanten Luipaard Teddy met Veter Detail – XL/XXL is vervaardigd uit comfortabele stoffen en biedt een optimaal draagcomfort.

Eigenschappen van de Kanten Luipaard Teddy met Veter Detail – XL/XXL:
– Verkrijgbaar in XL en XXL
– Luchtige stof
– Fraai gedetailleerde veter
– Kanten stof
– Luipaardprint
– Comfortabel draagcomfort

Wat is de Kanten Luipaard Teddy met Veter Detail – XL/XXL?

De Kanten Luipaard Teddy met Veter Detail – XL/XXL is een speels en kalm en sextoy, gemaakt van kanten stof met luipaardprint. De stof voelt comfortabel aan tegen je huid en biedt een optimaal draagcomfort. De gedetailleerde veter, die je kunt verstellen naar je eigen maat, geeft de teddy een stijlvolle en erotische touch. De Kanten Luipaard Teddy met Veter Detail – XL/XXL is vervaardigd uit luchtige stof en is verkrijgbaar in twee verschillende maten: XL en XXL. Voor de ultieme luxe heb je nog de optie om de teddy te voorzien van een extra veiligheidssluiting aan de achterkant.

Hoe gebruik je de Kanten Luipaard Teddy met Veter Detail – XL/XXL?

De Kanten Luipaard Teddy met Veter Detail – XL/XXL is een sextoy voor mannen, vrouwen en koppels en is eenvoudig en comfortabel te dragen. Je kunt de teddy aan- en uittrekken waardoor hij is perfect is voor spannende rollenspelen of voor een met jouw partner. De lichaamshoudingen die je kunt aannemen of de partner aannemen met deze teddy zijn bijna oneindig! Vergeet niet de gedetailleerde veter aanpassen aan je persoonlijke maat.

Voor wie is de Kanten Luipaard Teddy met Veter Detail – XL/XXL?

De Kanten Luipaard Teddy met Veter Detail – XL/XXL is het perfecte sextoy is voor iedereen die op zoek is naar een kleurrijke en speelse versterking van hun seksleven. Of je nu een alleenstaande bent of een stel, deze teddy heeft voor iedereen iets te bieden. Met de comfortabele stof en het veelzijdige design kun je met deze teddy ongekende hoogtes bereiken.

Hoe kan de Kanten Luipaard Teddy met Veter Detail – XL/XXL je seksleven verbeteren?

De Kanten Luipaard Teddy met Veter Detail – XL/XXL is het perfecte sextoy om je seksleven te verrijken en naar ongekende hoogtes te brengen. Je kunt er je eigen grenzen mee verleggen en hem aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. Of je nu alleen bent of met een partner, met deze teddy kun je letterlijk alle kanten op. De luipaardprint en de gedetailleerde veter bieden een speelse en mysterieuze boost voor je seksleven.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Kanten Luipaard Teddy met Veter Detail – XL/XXL gebruiken?

Je kunt de Kanten Luipaard Teddy met Veter Detail – XL/XXL gebruiken met vele andere sextoys en speeltjes. Denk hierbij aan , 's, , spelletjes met erotische verhalen en seksuele zoals of blindedoeken. Koppels kunnen de Kanten Luipaard Teddy met Veter Detail – XL/XXL combineren met spelletjes zoals rollenspelen, erotische stripacts of boeiende verhalen.

Hoe reinig je de Kanten Luipaard Teddy met Veter Detail – XL/XXL?

Net zoals alle sextoys, moet ook de Kanten Luipaard Teddy met Veter Detail – XL/XXL regelmatig gereinigd worden. Is je teddy droog, gebruik dan een lauwe, met water verdunde potpourri of een speciale toy cleaner. Ga je je teddy wassen in de wasmachine? Kies dan altijd voor een speciale toy waszak waar je je sextoy in kunt bewaren tijdens het wassen.

Probeer de Kanten Luipaard Teddy met Veter Detail – XL/XXL!

Wil je je seksleven een nieuwe dimensie geven? Probeer dan de Kanten Luipaard Teddy met Veter Detail – XL/XXL! In onze seksshop Ladykiller.nl bieden wij een groot aanbod aan sextoys van hoge kwaliteit. Heb je vragen of twijfels over welk sextoy het beste bij je past? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van deskundige professionals helpt je met plezier om de juiste keuze te maken voor jou en/of je partner.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Barcode

883045912121, 883045912138