Kanten Jarretellegordel – Plus Size is dé perfecte oplossing voor elke vrouw die op zoek is naar een sexy look. Of je nu een middelgroot of een plus size-figuur hebt, met deze jarretelgordel heb je een stijlvolle uitstraling. Het volgende is een lijst met een aantal voordelen van de Kanten Jarretellegordel – Plus Size:

– Materiaal: gemaakt van hoogwaardige kant
– Brede aanpassingsmogelijkheden: past zich aan elke grootte perfect aan
– Beschikbaar in verschillende kleuren: zwart, wit of beige
– Zijdeachtige pasvorm: zacht en comfortabel om uw vormen
– Uitneembare kussentjes: de kussentjes zijn afneembaar om je look aan te passen
– Perfectere taillelijn: zorgt voor een slanke taille en een vlotte afwerking van je outfit

Wat is Kanten Jarretellegordel- Plus Size?

Kanten Jarretellegordel – Plus Size is een jarretelgordel die is ontworpen voor alle vrouwen met een plus size-figuur. Het is gemaakt van hoogwaardige kant, waardoor je de mooie kantvormen kan zien. De bruine band is verstelbaar en kan zich aan elke grootte aanpassen, waardoor hij perfect aansluit om je lichaam. Daarnaast komen er bij de Kanten Jarretellegordel – Plus Size ook uitneembare kussentjes, die je kan gebruiken voor het creëren van een extra sexy uitstraling.

Hoe gebruik je de Kanten Jarretellegordel – Plus Size?

De Kanten Jarretellegordel – Plus Size is erg makkelijk te gebruiken en te verstellen. Je moet eerst de band om je middel aanpassen, zodat die perfect aansluit. Daarna kun je de uitneembare kussentjes plaatsen waar je dat wilt. Als je de kussentjes hebt geplaatst, kun je de jarretelgordel aan de banden vastmaken. Je kunt de banden verstellen zodat ze goed vastzitten en je jouw vormen mooi benadrukken.

Voor wie is Kanten Jarretellegordel – Plus Size?

Kanten Jarretellegordel – Plus Size is specifiek ontworpen voor vrouwen met een plus size-figuur. Maar hij is ook geschikt voor alle andere vrouwen die op zoek zijn naar een jarretelgordel met een mooie kanten look of een betere taillelijn. Ook als je op zoek bent naar een perfecte lingerie set of nieuwe seksspeeltjes, dan is de Kanten Jarretellegordel – Plus Size zeker een goede keuze.

Hoe kan de Kanten Jarretellegordel – Plus Size je seksleven verbeteren?

Kanten Jarretellegordel – Plus Size kan je seksleven op verschillende manieren verbeteren. Door de jarretelgordel te dragen kan je je sexy vrouwelijke kurven vetalen en kan je je partner verleiden. Daarnaast is het ook een goede manier om je stemming te verbeteren en je meer zelfvertrouwen te geven.

Met welke andere speeltjes en toy's je de Jarretelgordel – Plus Size kan gebruiken?

De Kanten Jarretellegordel – Plus Size is een perfecte aanvulling op elk seksspeeltje. Zo kan je de jarretelgordel samen met je favoriete , speelkleedjes of gebruiken om je fantasie de vrije loop te laten. Ook met je partner kan je er leuke en spannende seksspeeltjes mee uitproberen.

Hoe moet je de Kanten Jarretellegordel – Plus Size reinigen?

Het reinigen van de Kanten Jarretellegordel – Plus Size is erg belangrijk om het hygiënisch en schoon te houden. We raden aan de jarretelgordel te wassen met een milde of zachte zeep. Gebruik geen boswaspoeder of agressieve wasmiddelen. Hang de jarretelgordel vervolgens op als hij helemaal droog is en vermijd felle zonlicht.

Probeer de Kanten Jarretellegordel – Plus Size uit en bestel hem in onze seksshop Ladykiller.nl

We raden de Kanten Jarretellegordel – Plus Size aan voor iedere vrouw die op zoek is naar een extra sexy uitstraling. De jarretelgordel heeft brede aanpassingsmogelijkheden, is beschikbaar in verschillende kleuren en is gemaakt van hoogwaardig kant. Om de Kanten Jarretellegordel – Plus Size te bestellen, verwelkomen we je graag in onze seksshop Ladykiller.nl. Hier kun je kiezen uit ons ruime assortiment van seksspeeltjes, toys, lingerie en kleding om je look te verbeteren.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

, ,

Barcode

888368230440, 888368230457, 888368230464