Liefhebbers van sekstoys en weten al heel lang dat een goede verzameling kinky seksspeeltjes en , waaronder de Kant & Wetlook Teddy – One Size, je kan helpen jouw seksleven naar een nieuw niveau te tillen. De Kant & Wetlook Teddy – One Size van Ladykiller.nl is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een sexy outfit voor een speciale avond. Hieronder volgt een beschrijving van de voor- en nadelen van deze sexy kantachtige Teddy.

Eigenschappen van Kant & Wetlook Teddy – One Size:
– Gemaakt van zacht kantachtig polyester dat comfortabel aanvoelt
– Verkrijgbaar in een one-size maat voor verschillende lichaamsmaten
– Geeft een mooi plat vlak en een luxueuzee uitstraling
– Zakjes bieden verberg plek voor stimulerende seksspeeltjes
– Laat je vrij bewegen en je kunt erin staan voor een sexy pose
– Zeer eenvoudig te reinigen

Wat is de kantachtig teddy en hoe kan hij worden gebruikt?

De Kant & Wetlook Teddy – One Size is een elegante, sexy teddy die is gemaakt van kantachtig polyester. Het is een kantachtig, transparant stuk lingerie dat je torso en kont bedekt. Deze teddy kan worden gedragen onder kleding of als alleenstaand kledingstuk. De teddy is perfect om te dragen als een sexy avondjurk of als een verleidelijke erotische lingerie. De teddy heeft een aantal opbergzakjes waarin je seksspeeltjes kunt verstoppen voor toevoegen een speelse factor aan je seksuele avonturen.

Voor wie is de Kant & Wetlook Teddy – One Size bedoeld?

De Kant & Wetlook Teddy -One Size is bedoeld voor iedereen, van alle lichaamsmaten die op zoek zijn naar een sexy outfit voor een speciale avond. Het is perfect voor drag queen shows, halloween costume parties of voor een intieme avond met je partner. Door de one-size maat is de teddy ook geschikt voor mensen met een kleiner lichaam, maar ook voor mensen met een plus maat.

Hoe kan de Kant & Wetlook Teddy – One Size je seksleven verbeteren?

De Kant & Wetlook Teddy – One Size kan je seksleven verbeteren door het verhogen van je vertrouwen en het toevoegen van een extra vleugje seksualiteit. Het transparante uiterlijk maakt dat je je sensueel en vrouwelijk voelt terwijl het weglaten van details je een verleidelijk air van mysterie geeft. De teddy maakt je rondingen erg mooi benadrukt waardoor je je meer vrouwelijk zult voelen. De opbergzakjes bieden ook de mogelijkheid tot het toevoegen van speelse seksspeeltjes om je avonturen op te leuken.

Welke andere speeltjes en toys kan je gebruiken met de Kant & Wetlook Teddy – One Size?

Wanneer je de Kant & Wetlook Teddy – One Size draagt kun je alle soorten seksspeeltjes toevoegen in de opbergvakken. Wat je precies gebruikt is afhankelijk van je voorkeur. Sommige toys die je voor jezelf kunt gebruiken zijn erotische speeltjes zoals , butt plugs of , en andere intieme speeltjes zoals bondages en .

Hoe reinig ik mijn Kant & Wetlook Teddy – One Size?

Voordat je je Kant & Wetlook Teddy – One Size wast, moet je op de etiketten kijken voor de aanbevolen reinigingsmethode. Voor de polyester teddy is de meest aanbevolen methode handwas in koud water met mild zeep. Gebruik geen bleekmiddel of chloor om de Kant & Wetlook Teddy – One Size te reinigen. Laat de teddy na het wassen lucht drogen of gebruik een lucht of gedroogd programma op een laag niveau op je wasmachine.

Aanbeveling

Als je op zoek bent naar een sexy outfit voor je intieme momenten of voor een speciale avond, dan is de Kant & Wetlook Teddy – One Size de perfecte keuze. Ga naar Ladykiller.nl en bekijk ons assortiment van verschillende seksspeeltjes en accessoires. Je kan de Kant & Wetlook Teddy – One Size eenvoudig online bestellen en het in slechts een paar dagen in huis hebben. Met deze elegante, sexy teddy kan je je seksleven naar een nieuw niveau tillen en je sensuele, vrouwelijke kant ontdekken.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

883045904553