Met de Play Massage – Massage Gel – 200 ml ga je voor ultiem genieten. Ontdek de heerlijke sensatie van verwenning en relaxatie in één. Deze massage gel, met als inhoud 200 ml, is vervaardigd van een speciale formule, om je te laten smelten van luxe. Het is zo ontwormd dat de perfecte mix van verzachtend en glijmiddel is verwerkt in de Play Massage Gel – Massage Gel – 200 ml.

Voordelen van Play Massage – Massage Gel – 200 ml:

– Ideaal voor heerlijke sensuele massage
– Unieke formule die de huid verzacht
– Net perfecte mix van verzachtend en glijmiddel
– Verhoogt de seksuele sol uitstraling
– Voelt zijdeachtig op de huid
– Goed te verdelen en ook weer gemakkelijk af te spoelen
– Veilig om te gebruiken binnen de seksuele activiteiten

Wat is Play Massage – Massage Gel – 200 ml?

Play Massage – Massage Gel – 200 ml is een massage gel met een luxe formule, die de huid zachter laat worden. De gel heeft als inhoud 200 ml en is speciaal gemaakt om je huid op verschillende manieren te verzorgen en tegen uitdroging te beschermen. De formule bevat een perfecte mix van en moisturizers, die ervoor zorgen dat je huid zacht, soepel en zijdeachtig aanvoelt. De gel helpt je partner masseren en geeft veel meer diepgang aan seksuele activiteiten, waardoor het genot ook intenser wordt.

Hoe te gebruiken?

Play Massage – Massage Gel – 200 ml is makkelijk toe te passen. Breng voor een heerlijke massage een kleine hoeveelheid op de huid aan. Verdeel de massage gel gelijkmatig over de huid en laat de gel zachtjes op je lichaam werken. Deze massage gel voelt zijdeachtig aan op de huid en biedt zo de perfecte glijmiddel en verzachtende combinatie voor jullie massage.

Voor wie is de Play Massage – Massage Gel – 200 ml?

Play Massage – Massage Gel – 200 ml is een onmisbaar product in jullie seksleven, om heerlijke seksuele sensaties mee te creëren. Of je nu een stel, single of ex-hetero bent, deze verzachtende massage gel is voor iedereen verkrijgbaar! De gel levert een veel groter genot bij seksuele activiteiten, van een zachte massage tot een wildere sekssessie. Verras je partner met een heerlijke massage, krijg ultiem genot tijdens het of krachtige orgasmes tijdens de seks.

Hoe kan Play Massage – Massage Gel – 200 ml je seksleven verbeteren?

Play Massage – Massage Gel – 200 ml is de perfecte verzachtende en glijmiddelen combinatie om jullie seksleven naar een hoger niveau te brengen. De Play Massage – Massage Gel – 200 ml kan zowel alleen als samen gebruikt worden, voor meer plezier in de slaapkamer. Hij is gemakkelijk afwasbaar met zeep en water maar blijft wel soepel, zodat je niet meer verschil in de topografie van je huid voelt als je met Play Massage – Massage Gel – 200 ml hebt gesponst.

Welke andere speeltjes en toys kun je Play Massage – Massage Gel – 200 ml gebruiken?

Play Massage – Massage Gel – 200 ml is de perfecte combinatie voor het uitbreiden van je speeltjescollectie. Met Play Massage – Massage Gel – 200 ml, kun je nog meer genieten van verschillende toys en . Gebruik bijvoorbeeld Play Massage – Massage Gel – 200 ml voor een langerdurende penetratie, met bijvoorbeeld een plug of . Play Massage – Massage Gel – 200 ml kan ook gebruikt worden bij , om de penetratie comfortabeler te maken. Leef je uit met , of SM accessoires en voeg de massage gel toe voor een sex act van langdurige of intense seksuele bevrediging, waarbij de massage gel de sensaties versterkt.

Hoe te reinigen?

Na het gebruik van Play Massage – Massage Gel – 200 ml is het van belang dat je je seksspeeltjes en accessoires goed reinigt. Play Massage – Massage Gel – 200 ml is eenvoudig afwasbaar met warm water en zeep. Vergeet niet om voor een hygiënische ervaring en het beste van je speeltjes en accessoires goed te onderhouden, dus reinig je seksspeeltjes na ieder gebruik.

Probeer Play Massage – Massage Gel – 200 ml vandaag nog!

Geschikt voor iedereen die op zoek is naar een expliciet genotvol seksleven. Play Massage – Massage Gel – 200 ml is je ticket voor eer heerlijke momenten vol genot. Trek de avontuurlijke kant van je naar buiten en ervaar wat de verzachtende gel je kan bieden. Probeer vandaag nog Play Massage – Massage Gel – 200 ml in onze seksshop Ladykiller.nl en ervaar jullie wildste fantasieën.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

5052197041545