Juicy Head – Droge Mondspray – 60 ml is een must-have accessoire in elke sekstoy collectie! Deze unieke mondsprens is een absolute aanrader voor wie op zoek is naar dat extra stukje extra opwinding. De plantaardige formule hydrateert en stimuleert je tong en mond terwijl het luchtige, niet-kleverige cognapp-achtige smaakje je smaakpapillen aanspreekt.

Voordelen Juicy Head – Droge Mondspray – 60 ml op een rijtje:

– 60ml fles
– Luchtige, niet-kleverige formule met cognack-achtige smaak
– Hydrateert en stimuleert je tong en mond
– Versterkt gevoelens bij intieme momenten

Wat is Juicy Head – Droge Mondspray – 60 ml?

Juicy Head – Droge Mondspray – 60 ml is een seksueel stimulerende, 100% plantaardig mondverfrisser. Het helpt mensen om hun intieme momenten te versterken en hun bijbehorende ervaringen te verbeteren. Deze unieke mondsprens biedt een luchtig, niet-kleverig smaakje dat aan cognac doet denken en comebacks veroorzaakt. Het hydrateert en verfrist je mond en tong waardoor je meer gevoel tijdens intieme momenten. De mondsprens bevat een mix van gezonde extracten die liefdevol en subtiel verwarmen en het opwindend maken van jouw seksuele belevenis.

Hoe gebruik je Juicy Head – Droge Mondspray – 60 ml?

Juicy Head – Droge Mondspray – 60 ml is eenvoudig te gebruiken. Spuit een beetje van het product op je tong en drink vervolgens wat water om het goed te verdelen in je mond. Na slechts enkele seconden komt de opwindende smaak vrij om je intieme momenten naar een nog hoger niveau te tillen en een nog opwindendere belevenis te creëren.

Voor wie is Juicy Head – Droge Mondspray – 60 ml gemaakt?

Juicy Head – Droge Mondspray – 60 ml is gemaakt voor stellen en individuele partners die op zoek zijn naar een extra stukje extra opwinding die een seks toy kan toevoegen aan hun seksleven. De mondsprens bevat natuurlijke extracten en smaken die een intenser en opwindender seksueel gevoel creëren. Het is 100% natuurlijk en is dus veilig in gebruik.

Hoe kan Juicy Head – Droge Mondspray – 60 ml je seksleven verbeteren?

Juicy Heads – Droge Mondspray – 60 ml is een perfecte manier om intieme ervaringen nog beter te maken. De verfrissende smaak stimuleert je zintuigen en dus beleving. De mondsprens versterkt je gevoel tijdens intieme momenten en geeft je gevoelige plekken een steviger aanraking. Je tong en mond voelen ook voller tijdens oraal contact waardoor je nog meer plezier kunt beleven Doors de smaak ervan smaakt zowel je partner als jij zelf lekkerder tijdens francese

Met welke andere seks toys kan je Juicy Head – Droge Mondspray – 60 ml gebruiken?

Juicy Head – Droge Mondspray – 60 ml is een flexibel seks toy en is perfect te gebruiken door zich solo of met een partner. Het is een perfecte aanvulling op je seks toy collectie als je al speeltjes zoals , 's en butt plugs hebt. Het is ook perfect te gebruiken in combinatie met erotische massages en/of spelletjes.

Hoe reinig je Juicy Head – Droge Mondspray – 60 ml?

Net als bij alle andere seks toys is hygiëne en reiniging belangrijk. De mondsprens kan gepoederd worden met talkpoeder of een desinfecterende spray. Om het flesje schoon te maken, gebruik je een milde zeep en water met daarna een katoenen doek om het zachtjes af te drogen. Bewaar de mondsprens altijd op een koel en zo droog mogelijk plekje.

Probeer Juicy Head – Droge Mondspray – 60 ml en koop het in onze seksshop Ladykiller.nl

Weet je nog niet of Juicy Head – Droge Mondspray – 60 ml is wat je zoekt om je seksleven nog spannender te maken? Probeer het vandaag online en koop het in onze seksshop Ladykiller.nl. Door de verfrissende smaak en kalmerende geur zal je een nieuwe dimensie creëren aan je intieme ervaringen. Voel een ander soort voldoening bij je liefdes- en seksuele spelsessions. Als je meer zoekt opwinding en nieuwe manieren om je plezier te intensifiëren, is Juicy Head – Droge Mondspray -60 ml een must-have accessoire voor je sekstoy collectie. Probeer het vandaag, en kom te weten waarom dit product zo veel opwinding en verwennerij toevoegt aan je leven.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421024765