Jugs – Tepelklemmen met Emmers; Het Ultieme BDSM-Spel!

Houd je van een stevige uitdaging? Wie kan de Jugs – met Emmers het beste aan? De Jugs – Tepelklemmen met Emmers van Ladykiller.nl is een must-have voor koppels die hun -spel willen uitbreiden. De knijpklemmen zijn extra sterk gemaakt. Niet alleen de klemmen zelf zijn robuust, maar ook de extra grote emmers waar je de knijpklemmen mee kunt bevestigen. De pijn die de Jugs – Tepelklemmen met Emmers uitstraalt is intense en precies zoals je wel eens ziet in films over BDSM. Het maximale gewicht dat er aan de knijpklemmen kunnen hangen is bijna 0,5 kilo per klem.

Functie & Voordelen van de Jugs – Tepelklemmen met Emmers

De Jugs – Tepelklemmen met Emmers zijn heeft een aantal zeer handige functies en voordelen:

  • De knijpklemmen zijn gemaakt van roestvrij staal.
  • De klemmen zijn extra sterk.
  • De extra grote emmers zijn makkelijk bevestigbaar aan de knijpklemmen.
  • Ze geven een intensere pijn.
  • Gewichtslimiet 0,5 kilo per klem.

De Jugs – Tepelklemmen met Emmers; Uitgebreide Productbeschrijving

Om je met BDSM de diepte in te laten gaan is er de Jugs – Tepelklemmen met Emmers van Ladykiller.nl. Deze tepelklemmen gecombineerd met de extra grote emmers zorgen voor een intensere pijnervaring. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het degraderen van de materialen. De knijpklemmen zijn extra sterk waardoor er veel meer gewicht aan de klemmen kan worden gevoegd zonder dat je de bevestigingen moet vervangen. De emmers zijn makkelijk bevestigbaar aan de knijpklemmen, waardoor je een stevige spanning kunt creëren.

De pijn die de Jugs – Tepelklemmen met Emmers uitstraalt is intense, precies zoals je zou zien in de nevendefilms over BDSM. Door de extra sterke knijpklemmen en de bijbehorende emmers, is het gewichtslimiet van de klemmen 0,5 kilo per klem. Deze klemmen zijn daarom perfect voor koppels die hun BDSM-spel naar het volgende level willen tillen.

De Jugs – Tepelklemmen met Emmers moeten je gebruiker zorg en liefde geven. Denk er daarom aan dat deze producten met de hand moeten worden gebruikt en niet met geweld. Lees de gebruiksaanwijzing goed door voordat je de klemmen begint te gebruiken. Als je de Jugs – Tepelklemmen met Emmers gaat gebruiken, vergeet dan niet om ook andere speeltjes met de klemmen te combineren. Hierdoor kan je de ervaring nog spannender en intiemer maken. Als je de speeltjes klaar heb met spelen, vergeet niet om de Jugs – Tepelklemmen met Emmers correct te reinigen en zo een goede hygiëne te behouden.

Als je verliefd bent geworden op de Jugs – Tepelklemmen met Emmers van Ladykiller.nl, raden wij je aan om deze in onze winkel te bestellen en te proberen. We hebben een uitgebreide selectie aan BDSM-spel speeltjes en , waarmee je je leven in de slaapkamer spannender kan maken. De ervaring moet voor jou even goed als voor je partner zijn. Daarom is het belangrijk dat als je de Jugs – Tepelklemmen met Emmers koopt, je er ook voor zorgt dat je je plezier op een veilige en verantwoordelijke manier hebt.

Als je de Jugs – Tepelklemmen met Emmers koopt in onze winkel Ladykiller.nl, is het helemaal up to you. Probeer de Jugs – Tepelklemmen met Emmers uit om te ervaren hoe het voor je het beste werkt. Heb je vragen over de producten of onze collectie? Dan kan je ons altijd contacteren. We zullen je vragen zo goed mogelijk beantwoorden en je helpen om het beste uit jouw speelsessies te halen.

De Jugs – Tepelklemmen met Emmers is het ultieme BDSM spel om jouw speelsessies extra spannend, memorabel en intiem te maken. Dus kies de Jugs – Tepelklemmen met Emmers en ervaar hoe intensief de pijn kan zijn.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

848518026330