Joyballs Trend – Geisha Balls zijn de nieuwste benadering van het klassieke benedenspel. Deze plezierige benedenspelstaafjes zorgen voor een bijzonder gevoel van bevrediging! Deze uiterst dankbare benedenspelbollen zijn zacht maar stevig, flexibel en bedekt met een vliesdun, gladde coating. De krachtige topkwaliteit siliconen en plastic is robuust, stil, gemakkelijk schoon te maken en 100% Phthalate-vrij.

Eigenschappen Joyballs Trend – Geisha Balls:
– 100% Phthalate-vrije benedenspellen
– Volledig waterresistent
– Extra stil en krachtig
– Kunststof en siliconen materiaal van topkwaliteit
– Dubbelzijdige benedenspelbal met diverse patronen

Wat zijn Joyballs Trend – Geisha Balls?

Joyballs Trend – Geisha Balls is een klein, gemakkelijk in te voeren benedenspelstaafje dat verpakt is in twee heerlijke bolletjes. Deze bolletjes worden weergegeven in een lieve vorm met verschillende prints. De bolletjes zijn gemaakt van krachtige topkwaliteit siliconen en plastic materiaal en vanaf het moment dat je de bolletjes inbrengt, zorgen de aangename lijnen van het materiaal en de gebruiksvriendelijkheid ervan dat je een heerlijk gestaag gevoel van bevrediging ervaart.

Hoe gebruik je Joyballs Trend – Geisha Balls?

Je kunt de Joyballs Trend – Geisha Balls inbrengen via het kleine opening aan de bovenzijde, voordat je heel voorzichtig het koord door een zogeheten “pull-tab” inbrengt. Nadat de bal is ingebracht, zorgen de aangename lijnen van het materiaal of het patroon van de bolletjes voor een heerlijk gestaag gevoel van bevrediging. Omdat het een van de kleinste benedenspelstaafjes is, kun je de Joyballs Trend – Geisha Balls ook overal meenemen waar je gaat – perfect voor op reis.

Voor wie is Joyballs Trend – Geisha Balls bedoeld?

Joyballs Trend – Geisha Balls is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar extra stimulatie door hun benedenspel. U kunt de Joyballs Trend – Geisha Balls gebruiken voor de solo-ervaring of samen met een partner. Het benedenspellen is bedoeld om je mannelijk/vrouwelijk benedenspel te zijn en is bedoeld voor alle seksuele gelegenheden. Benedenspel is ook goed voor het verstevigen van je benedenspelspieren, waardoor je geweldige resultaten krijgt.

Hoe kan Joyballs Trend – Geisha Balls je seksleven verbeteren?

Joyballs Trend – Geisha Balls helpt je je benedenspel sterker en vertrouwen te maken, waardoor je ervaringen een betere en meer genotvolle ervaring hebben. Door deze benedenspelstaafjes kan opdracht worden gegeven om het benedenspel te masseren waardoor je meer plezier en genot ondervindt. Zo verbetert het je seksleven: je voelt je sterker, meer vertrouwen en geeft je meer controle over je benedenspel.

Met welke andere speeltjes en toys kunnen Joyballs Trend – Geisha Balls gebruikt worden?

Je kunt de Joyballs Trend – Geisha Balls gebruiken in combinatie met andere sextoys. De pallet aan mogelijkheden die de Joyballs Trend – Geisha Balls bieden is enorm. Gebruik ze om het plezier te verhogen en de stimulatie intenser te maken. Zo kun je de Joyballs Trend – Geisha Balls bijvoorbeeld combineren met een , dat kan je seksleven naar een hoger plan tillen. Ook kun je de Joyballs Trend – Geisha Balls combineren met een penisring waardoor je sterkere erectie hebt, meer duratie en genot verhoogt.

Hoe moeten Joyballs Trend – Geisha Balls worden gereinigd?

Joyballs Trend – Geisha Balls moeten altijd grondig worden gereinigd voordat en na ieder gebruik. Gebruik warm water met wat ontsmettingsmiddel en een zachte doek en maak de Joyballs Trend – Geisha Balls grondig schoon. Laat de benedenspelbollen goed drogen voordat je ze opbergt. Daarnaast kan je de Joyballs Trend – Geisha Balls ook met een Toy Cleaner spray schoonmaken.

Probeer Joyballs Trend – Geisha Balls en koop ze online bij Ladykiller.nl

Joyballs Trend – Geisha Balls is de perfecte benedenspelstaafjes om te gebruiken om je seksleven een seksueel genot te geven. Ze zijn heel eenvoudig te gebruiken en geven tegelijkertijd een diepe, gerichte stimulatie. Ben je op zoek naar een nieuwe benedenspelervaring, een leuk spel tijdens de liefde of een extra stevige en lange benedenspeltraining? Dan is Joyballs Trend – Geisha Balls het perfecte benedenspellen voor jou. Probeer deze benedenspelstaafjes en koop ze online bij LadyKiller.nl. Onze seksshop heeft een zeer uitgebreid assortiment aan alle soorten sextoys, met de beste kwaliteit. Koop nu je nieuwste benedenspelstaafjes Joyballs Trend – Geisha Balls bij LadyKiller.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

4028403150319, 4028403150333