Joyballs Secret – Geisha Balls zijn discreet ontworpen geisha balls gemaakt van extra zachte, veloute siliconen. Joyballs Secret Geisha Balls zijn bedoeld voor iedereen die op zoek is naar meer intensiteit tijdens de intieme momenten. De balls landen in de kloof tussen je kuiten, waardoor je je buikspieren aanspant en je tegelijkertijd festinwerking beweegt, wat resulteert in een intens genot, verhoogde gevoeligheid en verhoogd orgasme. Met hun innovatieve design bieden Joyballs Secret Geisha Balls een revolutionair vermogen om je seksuele genot te verhogen.

Eigenschappen van Joyballs Secret – Geisha Balls:

– Gemaakt van extra zacht veloute siliconen
– Discreet ontwerp
– Stimuleren je buikspieren
– Geven je meer intensiteit tijdens intieme momenten
– Revolutionair vermogen om je seksuele genot te verhogen

Wat zijn Joyballs Secret – Geisha Balls?

Joyballs Secret – Geisha Balls zijn discreet ontworpen geisha balls die zijn gemaakt van extra zachte, veloute siliconen. Ze zijn bedoeld voor iedereen die op zoek is naar meer intensiteit tijdens intieme momenten. Ze hebben een innovatief ontwerp waardoor ze een revolutionair vermogen hebben om je seksuele genot te verhogen.

Hoe gebruik je Joyballs Secret – Geisha Balls?

Het gebruik van de Joyballs Secret – Geisha Balls is eenvoudig. Je legt simpelweg de balls in de kloof tussen je kuiten, waardoor je je buikspieren aanspant en je tegelijkertijd festinwerkingen beweegt. Dit resulteert in intense genot, verhoogde gevoeligheid en intensiteit. Om de beste resultaten te krijgen, raden we je aan om ze 6 tot 8 minuten per dag te dragen.

Voor wie zijn Joyballs Secret – Geisha Balls bedoeld?

Joyballs Secret Geisha Balls zijn ontworpen om deel te nemen aan intieme momenten voor iedereen die op zoek is naar meer intensiteit tijdens intieme momenten. Delen van het libido van zowel mannen als vrouwen kunnen er warm voor deze kleine speeltjes, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor stellen die een beetje extra iets aan hun intieme momenten willen toevoegen.

Hoe kunnen Joyballs Secret – Geisha Balls je seksleven verbeteren?

Joyballs Secret – Geisha Balls kunnen je seksleven verbeteren door je te helpen om je buikspieren te versterken, wat leidt tot meer intensiteit en meer genot tijdens intieme momenten. Door elke dag regelmatig je buikspieren te trainen met de balls, zul je je meer ontspannen en genoten voelen tijdens je sekssessies.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Joyballs Secret – Geisha Balls gebruiken?

Joyballs Secret – Geisha Balls kunnen perfect worden gecombineerd met andere speeltjes en toys om zo nog meer plezier te beleven tijdens je intieme momenten. Bijvoorbeeld, als je al een hebt, is het een geweldig idee om de balls erin te doen om berijping toe te voegen aan het genot. Of als je al een paar hebt, kun je de balls gebruiken om de ervaring nog leuker te maken.

Hoe moet je de Joyballs Secret – Geisha Balls reinigen?

Het is belangrijk dat je de Joyballs Secret – Geisha Balls na elke gebruik goed reinigt. Om je balls schoon te maken, moet je ze eerst afspoelen met lauw water. Daarna voeg je een zacht, luchtig sopje toe en wrijf ze met je hand of met een zachte doek. Droog ze vervolgens uit met een handdoek en bewaar ze in hun originele doos of in een afgedekte container.

Probeer de Joyballs Secret-Geisha Balls en koop ze bij Ladykiller.nl!

Als je op zoek bent naar een tool om je seksleven naar het volgende niveau te tillen, dan raden we je aan de Discreet ontworpen geisha balls – Joyballs Secret – Geisha Balls te proberen. Bij Ladykiller.nl hebben we de beste kwaliteit sextoys, waardoor je er zeker van bent dat de producten zullen aansluiten bij je behoeften. Kies voor deze unieke speeltjes en stap vandaag nog in je seksleven!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

4028403150012, 4028403150036