Joyballs Anal Wave – Anal Beads – Verschillende sensaties, schokkende resultaten!

Wil je jouw seksleven spannender maken? Ga voor de Joyballs Anal Wave – uit Ladykiller.nl voor een fantastische ervaring! De Joyballs Anal Wave – Anal Beads is een reeks kromme glazen schijfjes in verschillende groottes die bedoeld zijn om een ​​diep gevoel van tevredenheid, plezier en genot te geven. De Joyballs Anal Wave – Anal Beads crediteren hun unieke vorm aan een passender verzadiging van de erogene zones.

Unieke eigenschappen van de Joyballs Anal Wave – Anal Beads

Hieronder een overzicht van alle eigenschappen van de Joyballs Anal Wave – Anal Beads:

  • Uitstekend comfortabel en glad mondgesteld glas dat voor een beleving zorgt.
  • De verschillende kromme schijfjes ervoor dat het een stimulatie voelt die vergelijkbaar is met een massage.
  • Subtiele gouden details zorgen voor een chic uiterlijk.
  • De afmetingen en het gewicht van de Joyballs Anal Wave – Anal Beads zorgen voor een optimaal genot.

Wat is de Joyballs Anal Wave – Anal Beads?

De Joyballs Anal Wave – Anal Beads is een reeks kleine glazen aan elkaar bevestigde bolletjes die bedoeld zijn om in de anus te worden geïnserteerd. Het zijn uniek gevormde kuilen en gebogen schijven die verschillende sensaties kunnen geven. Verwacht intense krachtige krampen en verzadiging – het is een van de meest sensuele speeltjes die er zijn. Onze Joyballs Anal Wave – Anal Beads is gemaakt van hittebestendig glas en voorzien van subtiele gouden details voor een verfijnde looks.

Hoe gebruik je de Joyballs Anal Wave – Anal Beads?

De Joyballs Anal Wave – Anal Beads is eenvoudig te gebruiken. Teken eerst een warm bad of smeer wat glijmiddel op de Joyballs Anal Wave – Anal Beads. Als je de Joyballs Anal Wave – Anal Beads hebt ingebracht, voel je al snel de sensatie. De Joyballs Anal Wave – Anal Beads biedt een uitstekende stimulatie en zorgt voor verschillende sensaties. Probeer alle verschillende schijven uit en gebruik meer glijmiddel voor een meer comfortabele ervaring.

Voor wie is de Joyballs Anal Wave – Anal Beads geschikt?

De Joyballs Anal Wave – Anal Beads is voor iedereen die op zoek is naar meer sensuele ervaringen geschikt. Het is vooral populair bij seksuele beginners. De kleine bollen in het glazen materiaal bieden een comfortabel en innig gevoel dat moeiteloos ingesteld kan worden. Om de best mogelijke beleving te creëren heeft u een glijmiddel nodig om ervoor te zorgen dat uw Joyballs Anal Wave – Anal Beads makkelijker en gemakkelijker in uw anus kunnen worden geïnserteerd.

Hoe kan de Joyballs Anal Wave – Anal Beads jouw leven veranderen?

De Joyballs Anal Wave – Anal Beads biedt een geweldige kans om een ​​diepe bevrediging te ervaren en seksueel genot aan te scherpen. Geef jezelf over aan het heerlijke gevoel en laat de Joyballs Anal Wave – Anal Beads je kernpuntbeleving verhogen. De Joyballs Anal Wave – Anal Beads beklijven een warm, aangenaam gevoel. Probeer ook eens andere speeltjes uit ons assortiment in Ladykiller.nl en maak van je seksleven een avontuur!

Hoe combineer je de Joyballs Anal Wave – Anal Beads met andere speeltjes?

De Joyballs Anal Wave – Anal Beads kan gespeeld worden met verschillende andere speeltjes. Ze zijn uitstekend te gebruiken in combinatie met andere speeltjes, koppelspellen of . Je kunt de Joyballs Anal Wave – Anal Beads ook combineren met verschillende soorten of massageolie voor een nog intensere ervaring.

Hoe reinig je de Joyballs Anal Wave – Anal Beads?

De Joyballs Anal Wave – Anal Beads is gemakkelijk te reinigen. Spoel ze na het gebruik af met warm water en een milde zeep en maak ze vervolgens droog met een zachte handdoek. Als je Joyballs Anal Wave – Anal Beads na meerdere gebruik worden reinig ze dan met steriele alcohol nadat je ze hebt afgespoeld met warm water en milde zeep. Zorg ervoor dat de Joyballs Anal Wave – Anal Beads volledig droog is voordat je ze weer opbergt.

Waarom zou je voor de Joyballs Anal Wave – Anal Beads kiezen?

Kies voor de Joyballs Anal Wave – Anal Beads en ontdek de heerlijke sensaties die alleen deze kenmerkende glazen speeltjes kunnen bieden. De Joyballs Anal Wave – Anal Beads biedt een veelzijdige stimulatie en is ideaal voor solo-activiteiten, maar nog belangrijker is dat de kleine bolletjes samenwerken met andere speeltjes om een ​​meer gepersonaliseerde ervaring te creëren. Alles wat je nodig hebt voor een leuke en spannende avond is in onze winkel Ladykiller.nl te vinden. Bestel de Joyballs Anal Wave – Anal Beads vandaag nog en beleef een intens genot.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4028403157936