Gave Jockstrap met Gesp – S/M voor Spectaculaire Seksavonturen
Met een Jockstrap met Gesp – S/M beleef je een ware seksavontuur. De Jockstrap met Gesp – S/M maakt een onweerstaanbare look in de slaapkamer. Of je nu beginner, alleenstaand of een ervaren seksspeelgoed-gebruiker bent, deze Jockstrap met Gesp – S/M is een must voor heerlijke seksuele avonturen.

Eigenschappen van Jockstrap met Gesp – S/M
• Gemaakt van lichtgewicht netstof
• Adjusteerbare sluiting
• Met gespen aan de voorkant
• Zacht en comfortabel
• Geschikt voor maat S t/m M
• Kleur: zwart

Wat is de Jockstrap met Gesp – S/M?

De Jockstrap met Gesp – S/M is een supergaaf seksspeeltje dat zich opent met een aantal sluitingen en gespen langs de voorkant voor saillantere seksuele avonturen. De Jockstrap met Gesp – S/M is gemaakt van zacht netstof en wordt geleverd met een aantal verstelbare sluitingen, waarmee je de Jockstrap met Gesp – S/M kan kopen om je maat te passen (S t/m M). De kleur is zwart.

Hoe gebruik je de Jockstrap met Gesp – S/M?

De Jockstrap met Gesp – S/M is bedoeld voor solo-avonturen of samen met een seksspeelpartner. Hij is gemakkelijk aan te trekken en er zijn een paar sluitingen en gespen langs de voorkant. Probeer verschillende manieren om deze open te krijgen en je zult algauw een geweldig seksspeelavontuur ervaren. Ook kun je de Jockstrap met Gesp – S/M als compleet outfit dragen met je seksuele outfits.

Voor wie is de Jockstrap met Gesp – S/M?

De Jockstrap met Gesp – S/M is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar verleidelijke seksuele avonturen. Of je nu beginner, alleenstaand of een ervaren seksspeelgoed-gebruiker bent, de Jockstrap met Gesp – S/M is een must voor heerlijke seksuele avonturen. De Jockstrap met Gesp – S/M past op maat S t/m M, en is dus geschikt voor iedereen met de genoemde maat, ongeacht je geslacht, geslachtsidentiteit of seksuele oriëntatie.

Hoe kan de Jockstrap met gesp – S/M je seksleven verbeteren?

De Jockstrap met Gesp – S/M brengt seksuele variëteit en plezier als je hem gebruikt. De sluiting en gespen langs de voorkant maken de Jockstrap met Gesp – S/M uitdagend en avontuurlijk. Je kunt de Jockstrap met Gesp – S/M ook combineren met andere seksspeeltjes of andere seksuele om je avontuur nog avontuurlijker en opwindender te maken. De sensuele bewegingen die je maakt, terwijl je de Jockstrap met Gesp – S/M aantrekt, zullen jullie beiden versteld doen staan en jouw seksleven voorgoed verbeteren.

Met welke andere seksspeeltjes en toys kan de Jockstrap met Gesp – S/M worden gebruikt?

De Jockstrap met Gesp – S/M is een must-have seksspeeltje dat uitermate geschikt is voor solo-plezier. Maar je kunt de Jockstrap met Gesp – S/M ook gebruiken in combinatie met andere toys. Probeer voor een opwindende combinatie een , , stockings, body harnesses of cockrings. Deze items vullen jouw seksspeelmenu perfect aan voor avontuur, plezier en sexy variatie.

Hoe moet de Jockstrap met Gesp – S/M worden gereinigd?

Het belangrijkste bij seksspeelgoed is dat het schoon en hygiënisch gehouden wordt. Reinig daarom de Jockstrap met Gesp – S/M na ieder gebruik met milde zeep en warm water. Laat het dan goed drogen voordat je het weer opbergt. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen om de kwaliteit te behouden, waardoor je zeker weet dat je opwindende Jockstrap met Gesp – S/M nieuw blijft.

Kom de Jockstrap met Gesp – S/M uitproberen en koop bij LadyKiller.nl

Je bent toe aan een echte seksspeelervaring? Probeer dan de Jockstrap met Gesp – S/M uit bij LadyKiller.nl. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan seksspeelgoed en toys waaruit je kunt kiezen. Meer nog, bij LadyKiller.nl bieden ze een persoonlijk en professioneel advies. Een betrouwbaar en deskundig team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en advies te geven. Winkel gemakkelijk, discreet en veilig met een kwaliteitsgarantie. Koop jouw Jockstrap met Gesp – S/M bij LadyKiller.nl en open je seksspeelkoffer voor onvergetelijke seksavonturen!

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

7423522649688, 7423522649695