De Jockstrap met Gesp – L/XL is het ideale sextoy om het seksleven te verbeteren. Deze unieke en aantrekkelijke gesp heeft veel gebruiksmogelijkheden en voegt dat extra stukje spanning aan je seksleven toe. Door het gebruik van de Jockstrap met Gesp, krijgt het lichaam een aanzienlijke boost, waardoor je seksleven sterker wordt.

Eigenschappen Jockstrap met Gesp – L/XL:

– Het speciale ontwerp geeft een perfecte grip op de mannelijke lichaamsdelen.
– Gemaakt van hoogwaardig materiaal en sterk gestikt.
– Ideaal voor gebruik in combinatie met andere sextoys (knevels, vleespennen, hakken, zwepen, enz.).
– Past perfect bij elke mannelijke gezondheid.
– Ontworpen in een elegante stijl met een sterke vrijheid van beweging.
– Verkrijgbaar in de maat L/XL.

Wat is een Jockstrap met Gesp – L/XL?

De Jockstrap met Gesp is een perfecte oplossing om het seksleven te verbeteren. De mannelijke gespleten string is gemaakt van hoogwaardig polyester en elastaan en sterk gestikt. De string biedt een perfecte grip op het lichaam en is verkrijgbaar in maten L/XL. De string is voorzien van een speciale gesp bij de voorkant van de penis en heeft meerdere gebruiksmogelijkheden. Doordat de string aan de voorkant open kan, kunnen er ook andere sextoys in passen, zoals knevels, vleespennen, hakken en zwepen.

Hoe gebruik je Jockstrap met Gesp – L/XL?

De Jockstrap met Gesp geeft zowel onder de kleding als in bed een andere kijk op seksualiteit. Door het gebruik van de string in combinatie met andere sextoys, wordt het seksleven verrijkt. De string is gemakkelijk aan en uit te doen en garandeert een stevige grip op het lichaam. Het is aan te raden om de string te gebruiken in samenwerking met andere sextoys om stimulatie en te verrijken.

Voor wie is de Jockstrap met Gesp – L/XL bedoeld?

De Jockstrap met Gesp is voornamelijk bedoeld voor mannen omdat de string speciaal ontworpen is om een perfecte grip te geven op het lichaam. Het materiaal is zo gemaakt dat het perfect past bij elke mannelijke gezondheid. De Jockstrap met Gesp is verkrijgbaar in de maat L/XL, dus een mannelijk figuur met alle maatvoeringen kan de gespleten string dragen.

Hoe kan de Jockstrap met Gesp – L/XL je seksleven verbeteren?

De Jockstrap met Gesp is een perfecte manier om het seksleven te verbeteren. Door te kiezen voor de Jockstrap met Gesp heb je een unieke seksuele ervaring en voel je jezelf beter bij je partner. De string biedt extra stimulatie en geeft je de mogelijkheid om verschillende seksuele posities uit te proberen.

Met welke andere speeltjes en toys kunt je Jockstrap met Gesp – L/XL gebruiken?

Doordat de string aan de voorkant open is, kun je de Jockstrap met Gesp gebruiken met andere sextoys. Knevels, vleespennen, hakken, zwepen en andere bondage kunnen perfect gebruikt worden samen met de Jockstrap met Gesp.

Hoe moet je de Jockstrap met Gesp – L/XL reinigen?

Het is belangrijk dat je de Jockstrap met Gesp met behulp van lauwwarm water en milde reinigingsmiddelen reinigt. Zorg vervolgens dat je de string volledig droog maakt voordat je het opbergt. Als je de string vervangt, is het aan te raden om eerst de voorgaande versie goed te reinigen voor je een nieuwe aanschaft.

Probeer de Jockstrap met Gesp – L/XL en koop hem in onze seksshop Ladykiller.nl

Met de Jockstrap met Gesp ervaren mannen een unieke seksuele ervaring waar ze nog jarenlang over kunnen laten spreken. Probeer de Jockstrap met Gesp en voel het verschil. Koop de Jockstrap met Gesp nu online bij onze seksshop Ladykiller.nl. Bij Ladykiller.nl vind je een breed assortiment aan seksspeeltjes, waaronder by de Jockstrap met Gesp – L/XL.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

7423522654637, 7423522654644