De Ladykiller Jock – S/M Lekkerder Dan Ooit!

Weet je wat er nog meer lekkerder is dan je verwachtte? Ladykiller.nl heeft een nieuwe geliefde uit haar assortiment! De Ladykiller – S/M is netjes geproduceerd voor je ultieme erotische ervaring. De Jock – S/M is ontworpen met liefdevolle aandacht voor minimale ademhaling, ultiem comfort en het creëren van magische ervaringen. Elke Jock – S/M komt samen met een speciaal geselecteerde afwerking die zorgt voor de juiste toonhoogte bij jouw spel. Geen enkel produkt op de markt is vergelijkbaar met de Ladykiller Jock – S/M.

Boom van Mogelijkheden

De liefde, bedrog, creativiteit en het verlangen die we in de Jock – S/M hebben gestoken, zorgen ervoor dat er een boom van mogelijkheden wordt gecreëerd.

Jock – S/M: Eigenschappen en Voordelen

– Inhoud: Slipje, panty, strapset
– Beschikbaar in 5 verschillende kleuren
– Geïsoleerd voor minimale ademhaling en ultiem comfort
– Rekbare banden
– Spitse details voor de juiste toonhoogte
– Waanzinnig aanpasbaar

De Jock – S/M van Ladykiller.nl is uitermate geschikt voor het ontdekken van wederzijdse verrassingen. Het is een product dat eruit ziet zoals het eruit ziet, er zijn geen grenzen! Vanaf het eerste moment dat je de Jock – S/M aan hebt, ervaar je hoe de verschillende materialen, vormen en details perfect samenwerken om een bijzondere tederheid te creëren.

Ontdek het Speciaal

De Ladykiller Jock – S/M is een unieke combinatie van subtiel en sexy, je zult geen enkele gelijkenis vinden op een ander product. Deze Jock – S/M is ontworpen om tebenutten. Je hoeft alleen maar de verschillende stukken vast te houden, aan te passen, vast te maken en af te stellen. Wissel dan je partner en ga van daar uit. Je zult misschien merken dat er speciale practica is die een bijzondere beweging bevatten.

De Ladykiller Jock – S/M biedt veel mogelijkheden. Combineer, traverseer, voer. Doe wat je normaal gesproken niet zou doen of breid de praktijken uit waar je al mee bezig bent. Je partner zal je het resultaat bedanken.

Veelzijdigheid en Structuur

De Jock – S/M is ontworpen om voor veel verschillende doeleinden gebruikt te worden. De meest populaire manieren waarop het gebruikt wordt, is restricering in de slaapkamer, maar het kan ook gebruikt worden als een spotprent, voor - fantasiesessies of als een tool voor verschillende erotische rollenspellen.

De Ladykiller Jock – S/M is gemakkelijk te schikken. De strapset zorgt voor de juiste constructie, waardoor je geen moeite hebt een aantal van de meest extreme constructies te creëren. Je kunt je wildste fantasieën tot leven brengen zonder je al te veel zorgen te maken over wat ermaal gebeuren. Het canvas is van hoge kwaliteit spul gemaakt, dat flexibel en duurzaam is.

Gereinigd en Genot

Na gebruik is het van essentieel belang om de Jock – S/M correct te reinigen. Gebruik, afhankelijk van het materiaal dat je hebt gebruikt, vloeibare wasmiddelen en warm water of speciaal wasmiddel voor producten van synthetische materialen. Bewapen, na het wassen, met een leefabpoedend middel om de Jock – S/M te desinfecteren. Gebruik het liefst air-dry producten om de vochtigheid op mild niveau te houden.

We moedigen alle klanten aan om de Ladykiller Jock – S/M te proberen in onze winkel. We bieden toegang tot een hele waaier aan speeltjes! Als je eenmaal de Ladykiller Jock – S/M in je mond hebt, kan je die combineren met andere speeltjes uit onze fantastische selectie. Neem bijvoorbeeld een kijkje in onze Fetish & BDSM-assortiment, -assortiment, Speciale & Aqua-assortiment, Speeltjes voor Mannen of Speeltjes voor Vrouwen-assortiment. Hier hebben we ook van hoge kwaliteit, dildo's, butt plugs, cockrings, y-buizen, slavenhalsbanden en anaalpluggen.

Bij Ladykiller.nl, bieden we je een verscheidenheid van erotiche speelgoed dat je seksleven een nieuwe dimensie zal geven. Kom langs en ontdek hoe de Ladykiller Jock – S/M je seksleven opwindender, kinky en speelser kan maken.

Merk

, , , ,

Materiaal

Verpakking in cm

, , , ,

Kledingmaat

,

Kleur

,

Barcode

845830041683, 845830046374, 845830046381, 845830074612, 845830074629, 845830086073, 845830086080