Eigenschappen van de Jock C-Thru Transparante Dildo – 25 cm.

Ladykiller.nl introduceert de C-Thru Transparante – 25 cm. een revolutionaire speeltje voor iedereen die meer spannende momenten in de slaapkamer wil hebben. De Jock C-Thru Transparante Dildo – 25 cm. is gemaakt met hoogwaardig materiaal dat voelt als echte huid, maar is bovendien transparant om ervoor te zorgen dat je met je partner het meerendeel van de actie kunt zien. De dildo is 25 cm. in lengte, 7 cm.breed en heeft een gesamptijne bocht van 7 cm. die het mogelijk maakt snel en gericht op de juiste plek te penetreren. Met een opening erin die je vingers en speeltjes erdoorheen kan laten komen, heeft de Jock C-Thru Transparante Dildo – 25 cm. een ander speeltje voor je maken.

Waarom de Jock C-Thru Transparante Dildo – 25 cm. gebruiken?

De Jock C-Thru Transparante Dildo – 25 cm. is ideaal voor iedereen die het spannend wil houden in de slaapkamer. Het is een perfecte manier om te experimenteren als je alleen bent, met een partner of zelfs met een groep. Door de transparante materialen kun je alles wat er gebeurd duidelijk zien, wat je speeltjes en intensiteit toeneemt. De speciale bocht maakt het gemakkelijker om direct op de juiste plek te gaan en een gerichte stimulatie te krijgen. De opening aan de bovenkant maakt het mogelijk om speeltjes en vingers er doorheen te leiden voor een nog spannender gevoel.

Voor wie is de Jock C-Thru Transparante Dildo – 25 cm. geschikt?

De Jock C-Thru Transparante Dildo – 25 cm. is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en is ideaal voor beginnende speeltjes gebruikers of ervaren Speeltjes gebruikers die op zoek zijn naar iets nieuws. De Jock C-Thru Transparante Dildo – 25 cm.is gemakkelijk te hanteren, zelfs door gevorderde speeltjes gebruikers. Het lichtgewicht materiaal maakt het eenvoudig om te positioneren en de vorm leunt aan de normale vorm van het menselijk lichaam, waardoor je gemakkelijker je G-spot of prostate kan bereiken.

Hoe de Jock C-Thru Transparante Dildo – 25 cm. te gebruiken?

De Jock C-Thru Transparante Dildo – 25 cm. is gemakkelijk te gebruiken. Het gaat om een eenvoudige plaatsing, een paar druppels glijmiddel en een enorme hoeveelheid plezier! Met de Jock C-Thru Transparante Dildo – 25 cm. kun je al je fantasieen op de meest spannende manier uit laten komen.

Begin met het bestrijken van de dildo met glijmiddel om het penetreren te vergemakkelijken. Zodra dat is gebeurd kun je de Jock C-Thru Transparante Dildo – 25 cm. penetreren. Dankzij de speciaal gevormde bocht kun je de Jock C-Thru Transparante Dildo – 25 cm. makkelijk en gericht op de juiste plek plaatsen. De opening bovenaan maakt het mogelijk om speeltjes en vingers te gebruiken om meer stimulatie en sensatie te bieden. Geniet van de ervaring en varieer tussen penetratie, stimulatie en massage. Ga langzaam of stevig, doe wat je lekker vindt!

Welke voordelen brengt de Jock C-Thru Transparante Dildo – 25 cm. met zich mee?

De Jock C-Thru Transparante Dildo – 25 cm. is een revolutionaire speeltje dat jou en je partner gaan helpen het leven in de slaapkamer spannender te maken. Het materiaal is gemaakt van een hoogwaardig, transparante, waterdichte, lichtgewicht siliconen dat zo aanvoelt als echte huid. Het is een perfecte manier om de actie tussen jou en je partner te zien en ervoor te zorgen dat je precies ziet wat er gebeurd. De speciale bocht geeft je eveneens het vermogen direct op de juiste plek te penetreren. Er komt nog meer plezier bij, omdat de Jock C-Thru Transparante Dildo – 25 cm. een opening aan de bovenkant heeft waar je vingers en speeltjes doorheen kan leiden voor meer stimulatie en sensatie.

De Jock C-Thru Transparante Dildo – 25 cm. kopen in de webshop Ladykiller.nl

Met onze stemmige keuze van speeltjes, variërend van tot en alles ertussenin, kan de Jock C-Thru Transparante Dildo – 25 cm. perfect worden gecombineerd met de perfecte speeltje. De producten uit ons assortiment zijn met zorg geselecteerd om je met de hoogstaande kwaliteit en vooral uitstekende beleving, precies wat jij zoekt.

Na het kopen van de Jock C-Thru Transparante Dildo – 25 cm. laten we je niet in de steek. Wij helpen je bij het vinden van het juiste glijmiddel en geven je handige tips over hoe je de dildo moet gebruiken, hoe je het veilig het beste reinigt en wat je in combinatie met de Jock C-Thru Transparante Dildo – 25 cm. kan gebruiken.

Dus wat wacht je nog. Neem een kijkje in de webshop van Ladykiller.nl en ervaar de ervaring met de Jock C-Thru Transparante Dildo – 25 cm. vandaag nog. Bestel het in alle rust, comfort en veiligheid vanuit je eigen huis.

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

653078941890