Proef jouw orgasme met de Jizz Shooter – Siliconen Dildo Glijmiddel Launcher

Het is tijd om je liefdesleven naar een compleet nieuw level te brengen met de innovatieve Jizz Shooter – Siliconen Glijmiddel Launcher van Ladykiller.nl. Met de Jizz Shooter kun je genieten van een spannend avontuur en nog meer variëren tijdens je seksuele escapades. Op deze manier kun je omgaan met alle stromen van genot die je kunt speeden met deze glijmiddellanceerder.

Wat is de Jizz Shooter – Siliconen Dildo Glijmiddel Launcher?

De Jizz Shooter – Siliconen Dildo Glijmiddel Launcher is een revolutionaire glijmiddellanceerder voor vrouwen die een nieuwe manier willen om genot te ervaren. De Jizz Shooter is gemaakt van siliconen, waardoor hij heerlijk zacht en soepel is. Dankzij de luchtdruk worden je glijmiddel en dildo ‘s gelanceerd naar sage plekken, waardoor je plezier in je liefdesleven kunt vergroten.

Hoe gebruik je de Jizz Shooter – Siliconen Dildo Glijmiddel Launcher?

Gebruiken van de Jizz Shooter – Siliconen Dildo Glijmiddel Launcher is heel eenvoudig. Gewoon openen, glijmiddel of je favoriete lub gebruiken en vervolgens je dildo of in het buisje steken. Als je klaar bent, druk je gewoon op de knop voor meer verrassingen. De Jizz Shooter heeft een handige draaggreep, waardoor je de Jizz Shooter gemakkelijk kunt verplaatsen.

Voor wie is de Jizz Shooter – Siliconen Dildo Glijmiddel Launcher?

De Jizz Shooter – Siliconen Dildo Glijmiddel Launcher is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een compleet nieuw genotniveau. Of je nu alleen bent, of samen met je partner, de Jizz Shooter is je goede metgezel voor zoeter seks. Met de Jizz Shooter –Glijmiddel Lanceerder kun je ook nieuwe stimulatiepunten opzoeken waar je zelfs niet van wist dat ze bestonden.

Kenmerken van de Jizz Shooter – Siliconen Dildo Glijmiddel Launcher:

  • Heeft een draaggreep, waardoor je gemakkelijk kunt verplaatsen.
  • Gemaakt van siliconen, waardoor hij heerlijk zacht en soepel aanvoelt.
  • Gebruikt luchtdruk om glijmiddel en dildo's naar ongekende locaties te lanceren.
  • Kan worden gebruikt met verschillende soorten glijmiddel en dildo's.
  • Volledig veilig en gemakkelijk te gebruiken.

Verbeter je seksleven met de Jizz Shooter – Siliconen Dildo Glijmiddel Launcher

Met de Jizz Shooter – Siliconen Dildo Glijmiddel Launcher heb je niet langer genoeg aan slechts seksspeeltjes, je kunt nu een nieuwe diepte in je liefdesleven beleven. De Jizz Shooter brengt alle kanten van genot in je liefdesleven, van geregelde trillingen tot bescheiden glijmiddellery. Met de Jizz Shooter kun je alleen plezier hebben, of samen met je partner. Met de Jizz Shooter kun je variëren en je seksleven op een compleet nieuw level brengen.

Daarnaast kun je een geheel op maat gemaakt speelse ervaring creëren door je Jizz Shooter te combineren met andere speeltjes uit ons assortiment. Deel je fantasie met je partner met glittery sets, metalen kooien en andere erotische kleding. Kies uit een grote selectie , pocket pussy's en anale pluggen. Laat je creativiteit de vrije loop gaan met een variatie aan kleuren en maten.

Gebruik je Jizz Shooter als je klaar bent voor een goede reiniging, want hygiëne is ook erg belangrijk. De Jizz Shooter is eenvoudig te reinigen met een warm water en milde zeep.

Kies nu voor de Jizz Shooter – Siliconen Dildo Glijmiddel Launcher

Wat maakt de Jizz Shooter zo speciaal is dat het plezier, de controle en de variëteit naar je toe kan gaan. De Jizz Shooter brengt iets nieuws in je liefdesleven. Je kunt je seksleven spannender maken, nieuwe genotstijlen ervaren, kiezen uit verschillende speeltjes en deze combineren met de Jizz Shooter. Kortom, de Jizz Shooter is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een nieuw level van genot in het liefdesleven. Kom naar onze winkel Ladykiller.nl voor meer informatie over de Jizz Shooter of om het speeltje te kopen. Laat jezelf verrassen en je ervaring vergroten.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518033697