De Jessi – Mini is een die speciaal is ontworpen om van heerlijke seksuele sensaties te genieten. De Jessi – Mini Bullet Vibrator is een krachtige, compacte vibrerende bullet die een intens gevoel kan creëren, waar je heel veel plezier van zal hebben. Hieronder zetten we de eigenschappen van de Jessi – Mini Bullet Vibrator op een rij:

• 7 verschillende vibratieprojecties
• Waterdichte coating
• Vibreert tot maar liefst 8000 RPM
• Levensduur van meer dan een uur
• Gedeeltelijk afwasbaar
• Oplaadbaar met USB

Wat is de Jessi – Mini Bullet Vibrator?

De Jessi – Mini Bullet Vibrator is een krachtige vibrerende bullet ontworpen om je een intens gevoel te geven en je seksuele ervaringen naar een hoger niveau te tillen. De bullet is veelzijdig en biedt veel verschillende vibreerstanden om de ervaring aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeuren. De Jessi – Mini Bullet Vibrator is niet alleen klein en gemakkelijk mee te nemen, maar heeft ook een langdurige accuduur, dus je zult langer plezier hebben van je bullet.

Hoe gebruik je de Jessi – Mini Bullet Vibrator?

De Jessi – Mini Bullet Vibrator is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te bedienen. In tegenstelling tot andere heeft deze bullet geen losse afstandsbediening. Om de vibraties te veranderen druk je gewoon op de knop aan de onderkant van de bullet. Er zijn 7 verschillende vibratieprojecties voor verschillende ervaringen.

Voor wie is de Jessi – Mini Bullet Vibrator bedoeld?

De Jessi – Mini Bullet Vibrator is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Of je nu alleen bent of samen met je partner, de Jessi – Mini Bullet Vibrator is een ware toevoeging aan elke seksspeeltjescollectie. Het bijzondere design zorgt ervoor dat iedereen urenlang kan genieten.

Hoe verbetert de Jessi – Mini Bullet Vibrator je seksleven?

De Jessi – Mini Bullet Vibrator stimuleert plaatselijk en biedt zo een toegankelijke, toegankelijke manier om je seksuele vermogens te verbeteren. Door de vibraties op het juiste moment toe te passen, kan je jouw seksuele beleving met de Jessi – Mini Bullet Vibrator enorm verbeteren. Of je nu soloseks wilt ervaren of een partner hebt, de toevoeging van de bullet brengt je ervaring naar een hoger niveau.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Jessi – Mini Bullet Vibrator gebruiken?

De Jessi – Mini Bullet Vibrator werkt goed als je hem gebruikt met andere speeltjes en toys. Combiner de bullet met je favoriete of om een bijzonder verrijkende ervaring te creëren. De bullet kan ook worden gecombineerd met uw partner om zowel clitoraal als orgasmes te creëren. Met de Jessi – Mini Bullet Vibrator kun je op verschillende manieren experimenteren die je seksleven enorm zullen verbeteren.

Hoe moet je de Jessi – Mini Bullet Vibrator reinigen?

Om hygiënische redenen is het belangrijk om je Jessi – Mini Bullet Vibrator goed te reinigen na elk gebruik. Puur water en een milde zeep is voldoende om het speelgoed schoon te maken. Houd de vibrerende bullet niet te lang onder water en maak deze gedeeltelijk af met een vochtige doek. Je kunt ook enkele druppels desinfecterende spray gebruiken om je speelgoed volledig te desinfecteren.

Probeer de Jessi – Mini Bullet Vibrator uit en koop hem in Ladykiller.nl

Als ecommerce expert en sextoy blogger kan ik je garanderen dat als je de Jessi – Mini Bullet Vibrator uitprobeert, je geen spijt zult hebben. Daarom adviseren wij je deze vibrator aan te schaffen bij Ladykiller.nl. Je bespaart tijd, moeite en geld door de Jessi – Mini Bullet Vibrator direct te kopen in onze seksshop. De Jessi – Mini Bullet Vibrator is geweldig om te gebruiken voor soloseks en teamsseks met je partner, dus waarom wacht je nog? Beleef geweldige sensaties met deze krachtige vibrator.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

, , ,

Barcode

5060311472526, 5060311472618, 5060311472625, 5060311472632