Jessi 420 – Mini Bullet is het perfecte sextoy voor bewuste en avontuurlijke lovers. Deze krachtige mini bullet heeft een intens trillend vermogen en je kunt er prettige massage-ervaringen mee met elkaar delen. Dankzij de verscheidenheid aan mogelijkheden is het een must-have sextoy dat een geheim wapen is voor je seksuele avonturen.

Eigenschappen Jessi 420 – Mini :
• Afmeting: 5,2 x 1,7 cm
• Gebruikersvriendelijk
• Elastisch materiaal
• Krachtige trillingen
• 15 vibration patterns
• USB-oplaadbaar
• Waterproof

Wat is Jessi 420 – Mini Bullet Vibrator?

Jessi 420 – Mini Bullet Vibrator is een revolutionaire vibrator ontworpen om het seksuele genot en plezier tussen partner te maximaliseren. Door zijn kleine formaat is hij bijzonder makkelijk te vervoeren en discreet te gebruiken. Het speciale technische ontwerp zorgt voor een krachtige en intens trillende ervaring. Er zijn 15 verschillende vibration patterns waaruit je kunt kiezen. Door de optie voor een versnelde trilling kunnen zowel mannen als vrouwen meer plezier beleven aan diepgaande sensaties. Dankzij het met siliconen materiaal gemaakte materiaal voelt het effect van zijn trillingen altijd heerlijk aan.

Hoe kan je Jessi 420 – Mini Bullet Vibrator gebruiken?

De Jessi 420 – Mini Bullet Vibrator is geschikt voor het gebruik met solo-seks of in een partnersituatie. Tijdens solo-seks is het bijzonder eenvoudig te gebruiken, voornamelijk in het intieme gebied van de gebruiker. Door zijn flexibele materiaal is het ook perfect geschikt voor het aanwenden bij de erogene zones zoals bij de , binnenkant van de dijen, scherp van de schouders en hals. Wanneer een partner meedoet, voelt de trilling ook prettig aan wanneer je het toestel gebruikt voor het maken van sensuele lichaamsmassages.

Voor wie is de Jessi 420 – Mini Bullet Vibrator bedoeld?

Jessi 420 – Mini Bullet Vibrator is bedoeld voor alle mannen en vrouwen die hun seksleven willen verrijken met een revolutionair sextoy waarmee je de kracht en versheid van heftige trillende sensaties ervaart. Deze mini bullet is een goede optie voor zowel beginners als gevorderde sextoy liefhebbers. Met zijn kleine formaat is de vibrator ideaal om over de hele lijf te gebruiken en toe te passen op iedere erogene zone.

Hoe verbetert de Jessi 420 – Mini Bullet Vibrator je seksleven?

Chekiese Jessi 420 – Mini Bullet Vibrator neemt je mee op een sensuele avontuur naar een explosieve climax. Door de verschillende vibration patterns kun je spelen met verschillende plezier ervaringen, waarmee je seksleven nog spannender, intiemer en authentieker wordt. De duurzame trillingen sturen een heerlijk gevoel naar verschillende plekken in het lichaam. Hierdoor krijgt je seksleven net dat beetje extra wat je nodig hebt om een uitzonderlijk orgasme te ervaren.

Met welke andere sextoys en toys kan je de Jessi 420 – Mini Bullet Vibrator gebruiken?

De Jessi 420 – Mini Bullet Vibrator kan gecombineerd worden met andere speeltjes en toys om nog betere resultaten te behalen. Denk hierbij aan kleine kunstpenissen of anale speeltjes. Je kunt er ook voor kiezen om een cockring te gebruiken om het genot te verhogen. Je kan ook wat warme olie over het lichaam van je partner verdelen om een heerlijk gevoel te creëren, en de trillingen van de vibrator te combineren met lekkere massagebewegingen voor extra genot.

Hoe moet je Jessi 420 – Mini Bullet Vibrator reinigen?

Het is belangrijk om je Jessi 420 – Mini Bullet Vibrator na gebruik te reinigen. Neem hierbij een mild milde zeep en warm water. Vergeet ook niet even het USB-kabeltje schoon te maken. Gebruik hierbij bij voorkeur een watje met wat alcohol. Als je je vibrator grondiger wilt reinigen kun je ook wat reinigingsmiddel gebruiken dat geschikt is voor het materiaal van je sextoy. Zorg er ook voor dat je vibrator goed droog is voordat je hem weer opbergt.

Probeer de Jessi 420 – Mini Bullet Vibrator en koop hem nu bij Ladykiller.nl!

Als je op zoek bent naar een krachtige en verslavende trillende ervaring en klaar bent voor een realistische manier om je seksleven te verbeteren, dan is de Jessi 420 – Mini Bullet Vibrator de perfecte keuze. De Jessi 420 – Mini Bullet Vibrator uitproberen en je seksleven verrijken? Bestel dan nu bij Ladykiller.nl! Voel de verschillende vibratiepatronen die je naar adembenemende orgasmen helpen. Kiesvoor de Jessi 420 – Mini Bullet Vibrator en meer plezier en genot in je seksleven!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

5060311472687, 5060311472717