Een sensuele Jennings Gag-12.5 cm: Kom meer te weten over dit speeltje van Ladykiller.nl

Een Jennings Gag-12.5 cm is een speeltje dat ervoor zorgt dat je de controle overgeeft aan jouw partner. Met deze gag wordt het gebroken taboe, de grens tussen pijn en genot vervaagt. De Jennings Gag biedt zowel plezier als een verrassend nieuw niveau van intimiteit voor koppels.

De Jennings Gag-12.5 cm is gemaakt van metaal verfijnd met een antikleeflaag voor een . De gag heeft een afneembaar stuk aan de bovenkant voor extra comfort. Niet alleen zorgt de Jennings Gag voor confortabele controle, maar hij voegt ook een niveau van subtiliteit toe dat alleen tevoorschijn komt als jij en je partner aan het spelen zijn.

De Functies en Voordelen van de Jennings Gag-12.5 cm

De Jennings Gag – 12,5 cm heeft veel voordelen waaronder:

  • Kan gemakkelijk en comfortabel worden gedragen voor langere periodes.
  • De antikleeflaag voert het zweet af en maakt het gemakkelijker om de gag schoon te maken.
  • De gag is breed genoeg, maar is toch comfortabel om te dragen.
  • De gag is ontspannend en heeft dus geen beperkende en pijnlijke effecten.
  • Ideaal voor sm-liefhebbers die van kinky sex houden.

Wat is een Jennings Gag?

Een Jennings Gag-12.5 cm is een uniek, flexibel en stijlvol speeltje dat gebruikt kan worden door koppels voor een sensuele ervaring. De gag helpt om de communicatie binnen het koppel te versterken en versterkt de intimiteit en de verbondenheid tussen de partners. De Jennings Gag maakt communiceren tussen de partners slechts mogelijk door middel van aanrakingen, aanwijzingen of gezoem.

De Jennings Gag-12.5 cm is gemaakt van duurzaam metaal en is behandeld met een diepe, zwarte antikleefafwerking. De Jennings Gag-12.5 cm is 12,5 cm groot, perfect om comfortabel te dragen. Hij is dus breed genoeg om comfortabel te dragen en zelfs langere tijd gedragen te worden.

Hoe Gebruik je de Jennings Gag-12.5 cm?

Het gebruik van een Jennings Gag-12.5 cm is een geweldige manier om de intimiteit te versterken tussen twee partners. Deze gag is perfect om gebruikt te worden als sensuele stimulatie. De Jennings Gag-12.5 cm is eenvoudig in gebruik en geeft had Subject perfecte controle voor iedereen die meer wil weten over , zoals een ervaren BDSM-speel-partner of iemand die nieuwsgierig is naar een potenziele kennis.

Om te beginnen moet de Jennings Gag-12.5 cm worden geplaatst met de opening naar de mondholte van de sub-Subject gericht. De bovenste kant van de gag moet over de lippen van de sub-Subject passen, met de stukken die over de buitenkant kleven, en moet in de buurt van de achterkant van de worden gedragen. Eenmaal geplaatst, blijft de Jennings Gag-12.5 cm stevig op zijn plaats zitten en is het de Subject onmogelijk om te praten of zich af te wenden van de verrichtingen van de Top.

Voor Wie Is De Jennings Gag-12.5 cm Geschikt?

De Jennings Gag-12.5 cm is perfect geschikt voor ervaren en beginnende BDSM-speel-partners. Hij biedt extra controle, allemaal gepresenteerd in een stijlvolle en elegante formfactor. De Jennings Gag-12.5 cm is ideaal voor iedereen die geniet van extra plezier in de slaapkamer, of die op zoek is naar een manier om de verbinding tussen twee partners te versterken.

De gag biedt extra “luisteren” en intimiteit. De sub-Sub heeft minder mogelijkheid om te praten of te ademen. Daardoor kunnen de Sub en de Top elkaar beter begrijpen zonder woorden. De Jennings Gag-12.5 cm heeft ook de eigenschap dat het comfortabel is en kan worden gedragen voor langere periodes. Het materiaal dat wordt gebruikt is ook antik leeflaag om te voorkomen dat het zweet de gag beïnvloedt.

Hoe Ladykiller.nl je Kan Helpen om je Sex-leven spannender te Maken

Ladykiller.nl biedt een breed assortiment speeltjes waarmee je je seks-leven spannender kunt maken. We hebben een grote selectie , -specials, SM-speeltjes, kleding en meer. Je kunt je Jennings Gag-12.5 cm eenvoudig combineren met andere speeltjes uit ons assortiment om je spel op een nog hoger niveau te tillen.

Bij Ladykiller.nl vind je alles wat je nodig hebt om de meest spannende erotische ervaringen te beleven. Ons doel is om jou, onze klant, te helpen om je seks-leven beter, spannender en avontuurlijker te maken. We hebben veel verschillende producten in onze shop en we zijn er zeker van dat je er iets kunt vinden waar je gelukkig van wordt.

Hoe te Reinigen en Op te Bergen

De Jennings Gag-12.5 cm moet voorzichtig gereinigd worden na elk gebruik. We raden aan om de gag met lauw of warm water te reinigen, en dan met een milde zeep. De antikleeflaag maakt het gemakkelijker om het speeltje goed schoon te houden. Als de Jennings Gag-12.5 cm wordt opgeborgen, zorg er dan voor dat hij in een droog en donker binnen milieu wordt bewaard.

Probeer de Jennings Gag-12.5 cm en Koop Nu in Ladykiller.nl

De Jennings Gag-12.5 cm is een stijlvolle en elegante manier om de communicatie tussen koppels te verbeteren. Het is een flexibel, duurzaam en comfortabel speeltje waarmee je extra gevoel en subtiliteit toe kunt voegen aan je seks-leven. Het is een geweldige manier om je seks-leven spannender te maken.

Bij Ladykiller.nl hebben we een grote selectie speeltjes, waarmee je je seks-leven spannender kunt maken. We hebben een uitgebreide selectie aan accessoires, lingerie, bondage-specials, SM-speeltjes, kleding en meer. Al onze producten kunnen gebruikt worden om een unieke en spannende ervaring te beleven in je slaapkamer.

We nodigen je nu uit om de Jennings Gag-12.5 cm te bekijken in onze shop en nog meer te weten te komen over de sensuele ervaringen die deze gag kan bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat je blij zult zijn met de effecten van de Jennings Gag-12.5 cm. Aarzel niet langer en kom vandaag nog naar Ladykiller.nl om te zien wat we te bieden hebben!