Sexy, realistisch en gevoelig; met Jenna Jameson – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator kom je in de wereld van sextoys, voor leuke pleziervibraties die aanvoelen als het echt. Het is een innovatieve pocket pussy masturbator die helemaal gemaakt is voor ultiem plezier tijdens de soloseks.

Dit zijn de eigenschappen van Jenna Jameson – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator:

– Zachte en realistische voelbare Ultraskyn kunststof, die de sekservaring helemaal tot leven brengt
– Geschikt voor vaginale en / of anale penetratie
– Mooi vormgegeven om alle spots in te stimuleren
– Met een krachtige, realistische, cirkelvormige interne structuur
– Zachte, ruwe, ribbels en nopjes op het oppervlak
– Met een stevige gebruikersgreep aan de basis voor extra controle

Wat Is Jenna Jameson – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator?

Jenna Jameson – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator is een innovatieve pocket pussy masturbator bedoeld voor ultieme soloseksplezier. De pocket pussy is gemaakt van zacht en realistisch aanvoelende Ultraskyn kunststof voor een gelijkaardige sekssensatie met directe opwinding. Het is gevormd met het oog op een ongekende stimulatie, het heeft een krachtige, realistische interne structuur met een stevige gebruikersgreep. De pocket pussy heeft een aantal schitterende rug-cabines, ribbels en nopjes voor een geweldige inside-outside feel.

Hoe Gebruik Je Jenna Jameson – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator?

Je kunt de Jenna Jameson – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator bijna overal en elk tijdstip gebruiken. Vooral als je alleen bent, biedt de pocket pussy masturbator de ultieme seksuele bevrediging. Je kunt hierbij alleen of met een partner gebruiken. Voor anale penetratie, gebruik dan wat glijmiddel voor een betere penetratie. Bij vaginale penetratie, masseer de pocket pussy eerst met wat glijmiddel voordat je gaat .

Voor Wie Is Jenna Jameson – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator Bedoeld?

Jenna Jameson – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator is bedoeld voor iedereen die met plezier alleen of met een partner wil genieten van intense penetratie. De pocket masturbator is geschikt voor zowel anale als vaginale penetratie, en het biedt een hittegevoelig gevoel. Of je nu een beginner of een meer gevorderde seksspeeltjes fan bent, de Jenna Jameson – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator zorgt voor een realistische sekservaring.

Hoe Kan Jenna Jameson – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator Je Seksleven Verbeteren?

Jenna Jameson – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator kan je seksleven een opwindende boost geven. Door zijn innovatieve extreem realistische interne structuur en unieke externe texturen past de pocket pussy heel mooi bij het fysieke lichaam. Het lijkt net alsof je met een echte partner seks hebt. De pocket pussy stimuleert de erogene plekken binnen en buiten je lichaam. Daardoor ervaar je beduidend meer genot.

Met Welke Andere Sextoys En Speeltjes Kun Je Jenna Jameson – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator Gebruiken?

Jenna Jameson – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator kun je gebruiken met andere seksspeeltjes om de soloseks ervaring te verbeteren. Zo kun je er een , ander of bij gebruiken om de penetratie te verdiepen en intenser te maken. Je kunt ook een gebruiken om de vulva te stimuleren.

Hoe Reinig Je Jenna Jameson – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator?

Na het spelen met de Jenna Jameson – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator, moet je hem grondig reinigen met een toy cleaner om alle bacteriën en vuildeeltjes te verwijderen. We raden aan de toy cleaner te gebruiken, omdat het niet agressief is voor de delicate kunststof van de pocket pussy. Gebruik daarnaast warm water en milde zeep om de outside-tekstuur te reinigen en behandel.

We raden aan de Jenna Jameson – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator te proberen en te kopen in onze seksshop Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een echte sekssensatie, dan raden wij je aan de Jenna Jameson – ULTRASKYN Pocket Pussy Masturbator te proberen in onze seksshop Ladykiller.nl. Kies je ervoor de pocket pussy te kopen in onze seksshop, zorgen wij ervoor dat je bij je bestelling opvangt en discreet wordt geleverd. Je kunt voortaan ultiem plezier ervaren, thuis of onderweg.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421080075