Geen enkele seksspeeltje collectie is compleet zonder de Jenna Haze – Vagina masturbator 3D. Deze vrouwelijke 3D-masturbator heeft de uistraling en de functies van een echte vagina en geeft eindeloos veel plezier. Met de Jenna Haze-masturbator 3D ervaar je een intens gevoel van realiteit. De vagina-masturbator moet je als sextoy liefhebber echt in je collectie hebben. Hieronder worden de voordelen van dit seksspeeltje verder uitgelegd.

Eigenschappen:
– Met een realistische oppervlakte en structuur die in 3D geweven is op basis van de anatomische kenmerken van Jenna Haze
– Realistisch gevoel door een speciale siliconenstructuur
– Verstelbaar door een verstelbare bovenkant
– Zacht en klein voor makkelijk opslaan
– De realistische structuur voelt als echte huid
– Waterdicht

Wat is de Jenna Haze – Vagina Masturbator 3D?

Met de Jenna Haze-Vagina Masturbator 3D krijg je het ultieme real-feel seksspeelgoed voor rechtshandigen. De realistische bovenkant geeft je de perfecte houvast tijdens deze intieme ervaring. De binnenkant van het speeltje is gemaakt van speciaal siliconen. Wanneer deze speciale siliconen samenwerken met de aanpasbare bovenkant, voelt het alsof een vrouw in je handen ligt.

Hoe gebruik je de Jenna Haze – Vagina Masturbator 3D?

Gebruik een mijloplichters en/of met de Jenna Haze – Vagina Masturbator 3D. Open de bovenkant en span de elasticiteit van het speeltje aan met behulp van de materiaalschroeven. Gebruik tijdens het spelen de bovenkant als handvat en geniet van de gesloten kant van het speeltje. Om een ervaring te creëren, gebruik je vingerbewegingen of masseer je de masturbator heen en weer.

Voor wie is de Jenna Haze – Vagina Masturbator 3D?

De Jenna Haze – Vagina Masturbator 3D is een populair seksspeeltje, vooral bedoeld voor mannen die graag alleen speeltjes gebruiken. Het is ook een geweldige manier om het partnerspel te verbeteren. De 3D structuur betekent dat de ervaring echt authentiek aanvoelt en dat het veel beter functioneert dan andere standaard .

Hoe kan de Jenna Haze – Vagina Masturbator 3D je seksleven verbeteren?

Het gebruik van seksspeeltjes en speeltjes zoals de Jenna Haze – Vagina Masturbator 3D kan je seksleven aanzienlijk verbeteren. De Jenna Haze-masturbator biedt een realistisch neveneffect dat vergelijkbaar is met het gevoel als je en echte vagina hebt. Het geeft je een oneindige stimulatie, waardoor het een intieme ervaring is die je seksleven een boost geeft.

Met welke andere speeltjes en toys je Jenna Haze – Vagina Masturbator 3D kan gebruiken?

De Jenna Haze-Vagina Masturbator 3D is compatibel met bijna elk seksspeeltje of sextoy als je het gebruikt met glijmiddelen. Het is dus zowel mogelijk om het speeltje alleen of met andere speeltjes te gebruiken. Wanneer je meer speeltjes en seksspeeltjes wil gebruiken kan je bijvoorbeeld kiezen voor een speciale , een paar klemmen, een penisring of zelfs een double-headed .

Hoe moet je de Jenna Haze – Vagina Masturbator 3D reinigen?

Om de hygiene te waarnemen, is het belangrijk om de Jenna Haze-vagina-masturbator 3D na elk gebruik te reinigen. Gebruik warm water en een milde zeep en reinig het speeltje aan de binnen- en buitenkant. Vermijd het gebruik van agressieve zeep, schuringsproducten, chemische desinfecteermiddelen of scherpe oppervlakken die klaarblijkelijk beschadigingen kunnen veroorzaken. Zorg ervoor dat elk deel van het speeltje volledig is ontsmet voordat het weer wordt opgeslagen in de doos.

Probeer de Jenna Haze – Vagina Masturbator 3D en koop deze bij Ladykiller.nl

Met de Jenna Haze – Vagina Masturbator 3D krijg je het meest ultieme real-feel seksspeelgoed. Je kunt een maximale stimulatie ervaren en een ervaring krijgen die net zo intiem aanvoelt als seks hebben met een echte partner. We garanderen dat je van de ervaring zult genieten. Probeer de Jenna Haze – Vagina Masturbator 3D in onze seksshop Ladykiller.nl en ervaar de pure seksuele bevrediging.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

664918131432