Jelly Anal Vibrator

Alleen bij Ladykiller.nl bieden we de unieke Jelly Anal aan! Dit seksspeeltje is perfect voor iedereen die nieuwe sensaties en avonturen wil kennen. De Jelly Anal Vibrator is gemaakt van silicone en wordt geleverd in het helderblauw. Het is een gemakkelijk aan te passen vibrator met realistische details.

Probeer de Jelly Anal Vibrator vandaag nog en ontdek de voordelen! Hell de beste ervaringen van klanten op die de Jelly Anal Vibrator hebben gebruikt voor nieuwe seksuele avonturen. De voordelen die de Jelly Anal Vibrator biedt zijn onder meer:

  • Krachtige vibratie
  • Voorzien van realistische details voor extra plezier
  • Gemaakt van hoogwaardige silicone
  • Gemakkelijk te reinigen met Toy Cleaner

Wat is een Jelly Anal Vibrator?

De Jelly Anal Vibrator is een seksspeeltje gemaakt van hoogwaardige jelly-achtige silicone. De voelbare textuur van de vibrator ligt lekker zacht in je hand, waardoor je volop kunt genieten van de sensuele effecten van de vele diverse vibratiesnelheden. De vibrator is licht van gewicht en heeft een realistisch vormgegeven uiteinde, waardoor je een optimaal plezier beleeft.

Je kunt ervoor kiezen om de vibrator aan te passen aan je persoonlijke behoeftes door op het knopje te drukken. Omdat de vibrator gemakkelijk aan te passen is, is het ook geschikt voor beginners. De Jelly Anal Vibrator heeft een lange batterijduur en is gemakkelijk op te laden.

Hoe gebruik je de Jelly Anal Vibrator?

Voor je begint met het gebruik van de Jelly Anal Vibrator, zorg ervoor dat je de toy grondig hebt gereinigd met Toy Cleaner. Als je je seksspeeltje hebt gereinigd, is het tijd om de vibrator te gaan gebruiken. Om dit speeltje te gebruiken, houd je afwisselend de basis en het uiteinde vast tijdens het inbrengen. Probeer experimenteren met diverse snelheden om te kijken wat voor jou het lekkerste is.

Het gebruik van is voor iedereen geschikt. Of je al ervaring hebt of niet, het is een avontuur waar je helemaal voor kunt gaan. Richt je aandacht op de verschillende vibratiesnelheden van de Jelly Anal Vibrator en haal hieruit het meeste plezier.

Verbeter je seksleven met de Jelly Anal Vibrator

Wanneer je de Jelly Anal Vibrator samen met je partner gebruikt, kunnen jullie samen plezier beleven. Of je het alleen of samen gebruikt, de Jelly Anal Vibrator kan je seksleven verbeteren en je je sensuele kant laten ontdekken. De realistisch vormgegeven uiteinde biedt je de mogelijkheid om vele verschillende posities te ontdekken. Door de lage prijs is de Jelly Anal Vibrator betaalbaar en het ontwerp is perfect voor alle avonturiers die zich in de slaapkamer niet willen beperken.

De Jelly Anal Vibrator is eenvoudig te combineren met andere seksspeeltjes die in de Ladykiller.nl online shop verkrijgbaar zijn. Met een assortiment aan speeltjes zoals de Maniko Male Studio briefs, de Candy Cane Cock Ring, de Bunny Rabbit Vibrator en de Fre KB luchtdruk vibrator kunnen klanten hun seksleven verrijken naar ongekende niveaus.

Hoe maak ik mijn Jelly Anal Vibrator schoon?

Als je de Jelly Anal Vibrator hebt gebruikt, kun je het beste Toy Cleaner gebruiken om de toy goed schoon te maken. Dit houdt alle bacteriën en residu weg, waardoor je de vibrator in staat houdt voor toekomstig gebruik. Breng een schijfje Toy Cleaner met een doekje aan op de Jelly Anal Vibrator en maak hem goed schoon. Daarna sproei je Toy Cleaner op het speeltje en laat je het even drogen. Om zeker te weten dat je seksspeeltje meravilous hygiënisch is, is het raadzaam om ook een speciale toyspray te gebruiken.

Het is een avontuur waar je helemaal voor kunt gaan en nu is de tijd daarvoor. Speel veilig en ervaar de sensuele effecten van diverse vibratiesnelheden met de Jelly Anal Vibrator. Bezoek de Ladykiller.nl shop voor een gigantisch assortiment van exclusieve speeltjes die jouw leven in de slaapkamer spannender en interessanter maken dan ooit. Ga nu voor een Jelly Anal Vibrator en ontdek de wonderen van jouw seksleven.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4890888893292