Ontdek de sensationele Jelly Anal Beads and Butt Plug van Ladykiller.nl

Ben je op zoek naar een spannend product om je seksleven naar een hoger niveau te brengen? Met de Jelly and Butt Plug van Ladykiller.nl ben je gegarandeerd van sensationele seksuele ervaringen. Beleef de ultieme passie met deze trendy en stijlvolle set die van uw seksleven iets bijzonders maakt.

De voordelen van de Jelly Anal Beads and Butt Plug:

  • Verhoogt plezier en gevoelens
  • Ontworpen voor veiligheid en comfort tijdens het gebruik
  • Gepolijst oppervlak, gladde texturen en gladde vormen voor geoptimaliseerd genot
  • 100% waterdicht
  • Compleet met extra opbergzak voor gemakkelijk opbergen

Wat is de Jelly Anal Beads and Butt Plug?

De Jelly Anal Beads and Butt Plug, ofwel de ABP, is een geweldige combinatie-kit die twee van onze meest populaire anal sextoys combineert: de Jelly Anal Beads en de Butt Plug. De Jelly Anal Beads en Butt Plug zetten een nieuwe standaard op het gebied van seksspeeltjes en passen perfect bij elkaar. Ze zijn gemaakt van ultra-zacht premium TPE (Thermo Plastic Elastomer) en glijden soepel in en uit je lichaam.

De Jelly Anal Beads and Butt Plug bevat 14 verschillende ballen die verschillende maten en diktes hebben. Elke bal heeft een licht verhoogd oppervlak waardoor het genot intenser wordt en masserende sensaties makkelijk kunnen worden opgewekt. De Butt Plug heeft een lange, ergonomisch gevormde schacht en een stevig uiteinde. De Plug heeft ook een stevig uiteinde waar je gemakkelijk mee kunt spelen en klaarkomt.

Hoe gebruik je de Jelly Anal Beads and Butt Plug?

Voor een seksuele ervaring met de Jelly Anal Beads and Butt Plug is het belangrijk dat je er op de juiste manier mee leert omgaan. Voordat je de ABP gebruikt, is het belangrijk om het speeltje grondig te reinig

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6946689003717