Jayden – Cockring is een innovatief seksspeeltje wat het seksleven van gebruikers een hele nieuwe beleving kan geven. Het unieke design van de cockring maakt het gemakkelijk te gebruiken tijdens seksuele activiteiten en geeft langdurig plezier.

Voordelen van de Jayden – Cockring:
– Helpt om de erectie van de penis langer te laten duren
– Stimuleert de van de partner tijdens penetratie
– Vergroot het orgasme van beide partners
– Kleurrijke en innovatieve design
– Veelzijdig, kan gebruikt worden met andere seksspeeltjes
– Makkelijk schoon te maken

Wat is de Jayden – Cockring?

De Jayden – Cockring is een innovatief seksspeeltje wat mannen, vrouwen en koppels kan helpen hun seksleven te verbeteren. Het is gemaakt van lichaamsveilig siliconen en heeft een rubberen externe ring om de penis te verstevigen en een kleinere interne ring waarmee tegelijk de clitoris wordt gestimuleerd. Het bijzondere aan dit seksspeeltje is dankzij de vormgeving kan de Jayden – Cockring in verschillende posities gebruikt worden en biedt zo veelzijdige seksuele belevingen.

Hoe kan je de Jayden – Cockring gebruiken?

De Jayden – Cockring kan op verschillende manieren gebruikt worden. De externe rubberen ring zit strak om de penis waardoor de volume en erectie vergroot wordt en een bijzondere stimulatie geeft tijdens penetratie. Met de kleinere interne ring schok je de clitoris van je partner tijdens penetratie wat heel intens kan zijn. Ook kan je de Jayden – Cockring zonder partners gebruiken tijdens omdat het product stevig om de penis blijft zitten tijdens de orgasmes.

Voor wie is de Jayden – Cockring?

De Jayden – Cockring van Jayden Toys is bij uitstek geschikt voor koppels die lekker willen experimenteren met seksspeeltjes. Mannen met een probleem om hun erectie langer vast te houden én vrouwen met een dubbele stimulation tijdens penetratie. Maar ook voor stellen die gewoon lekker seksleven tijdens verschillende posities willen proberen om eventueel het orgasme te versterken. Verder is de Jayden – Cockring makkelijk om te gebruiken en kan je eenvoudig overgaan van een rustige naar een felle stimulatie.

Hoe kan de Jayden – Cockring je seksleven verbeteren?

De Jayden – Cockring heeft meer voordelen dan alleen intens plezier en langere erectie. Het voelt heerlijk comfortabel aan de penis en vergroot daarnaast ook de prestaties in bed. Je kan meer controle krijgen over de ejaculatie en daardoor een langer seksueel plezier ervaren. Verder vergroot het fysieke genot van penetratie doordat partner meer directe stimulatie krijgt.

Met welke andere seksspeeltjes kan je de Jayden – Cockring gebruiken?

De Jayden – Cockring kan gebruikt worden met vele andere seksspeeltjes van Jayden Toys. De Pop Pin is een goede optie om samen te gebruiken. De complexe vibratiemotoren bieden verschillende vibratiepatronen waarmee je naar het ultieme genot kan houden. Samen met de Jayden – Cockring creëer je een spectaculair seks avontuur die je metabolisme versnelt. De Pop Pin vibrator kan ook combineerd worden met andere speeltjes zoals de Jim , voor een intense dubbele stimuli tijdens penetratie.

Hoe moet de Jayden – Cockring gereinigd worden?

De Jayden – Cockring is gemaakt van lichaamsveilig siliconen materiaal wat ervoor zorgt dat hij makkelijk schoon te maken is. Was de Jayden – Cockring voor gebruik met warm water en een zachte vloeibare zeep. Na gebruik, was dan de cockring met warm water en laat hem drogen met een zachte doek. Je kan ook een seksspeeltje-reiniger gebruiken voor een betere resultaat. Verder adviseren wij om altijd te gebruiken tijdens seksuele activiteiten om infecties te voorkomen.

Probeer de Jayden – Cockring

Als je opzoek bent naar nieuwe manieren om je seksuele belevingen een boost te geven, probeer dan de Jayden – Cockring. Gebruik de Jayden – Cockring en je partner kan tijdens alle penetratieposities voelen clarissime stimulatie als nooit tevoren. Bestel vandaag nog in de online seksshop Ladykiller.nl en laat de plezier beginnen.

Merk

,

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

5060311472533, 5060311472892