Blijf erotisch van kop tot staart met de Jane – Mini Bullet ! Als je op zoek bent naar een kleine, maar krachtige vibrator met veel mogelijkheden, dan is de Jane – Mini perfect voor je. Deze kleine, gladde, buigzame vibrator heeft een diameter van slechts 2”, en heeft 7 verschillende vibratie standen. Hij is eenvoudig te bedienen met een enkel drukknoppen systeem en heeft een grote bereikbaarheid, waardoor iedereen een nieuw niveau van stimulatie kan ervaren.

Eigenschappen van de Jane – Mini Bullet Vibrator:

• Kleine, maar krachtige 2-inch diameter vibrator
• 7 verschillende vibratie standen
• Gladde, buigzame metalen buitenkant
• Eenvoudige enkel-knop bediening

Het is eenvoudig om te beginnen met de Jane – Mini Bullet Vibrator. Door op de enkele knop te drukken, stel je eenvoudig en snel de vibratie stand in die je wilt. Je kunt deze vibrator gebruiken als of je kunt hem gebruiken voor algemene hele lichaamsstimulatie. Hij is klein genoeg om te draaien aan je buitenste geslachtsorganen om wat extra stimulatie toe te voegen tijdens de gemeenschap, of om je kleine lipjes te verwennen tijdens orale seks.

Voor wie de Jane – Mini Bullet Vibrator is bedoeld

De Jane – Mini Bullet Vibrator van Ladykiller.nl is het perfecte sextoy voor iedereen, van ervaren seks-toy kenners tot beginnende zelfverkenners. Het kleine formaat en het soepele design maken het perfect voor elke lubricant en het is ook gemakkelijk om mee te nemen. Het is een perfecte seksspeeltje voor iedereen die het genot wil verhogen en extra stimulatie zoekt, want het kleine maar krachtige apparaat biedt precies wat je in een vibrator zoekt.

Hoe de Jane – Mini Bullet Vibrator je seksleven kan verbeteren

De Jane – Mini Bullet Vibrator is een perfect seksspeeltje voor het verhogen van je genot tussen de lakens. Hij is eenvoudig te bedienen en gericht op stimulatie op precieze plaatsen. De gesynchroniseerde vibraties geven je een onvergelijkbaar nieuw gevoel. Of je nu alleen bent of samen speelt, je kunt het genot verhogen met heerlijke pittige vibratie-sessies.

Met welke andere speeltjes en toys je Jane – Mini Bullet Vibrator kan gebruiken

Je kunt de Jane – Mini Bullet Vibrator gebruiken met een breed scala aan andere speeltjes en seksspeeltjes, zoals een ander model vibrator, een penisring, een , een glijmiddel, anale speculums, een speeltjeszwembad en nog veel meer! Wees creatief en kies wat voor jouw seksleven het beste past.

Hoe de Jane – Mini Bullet Vibrator te reinigen

De Jane – Mini Bullet Vibrator is eenvoudig te reinigen met warm water en een mild zeep of een sekstreiniger, gebruik geen chemische reinigingsmiddelen omdat deze de buitenkant van je sekstoy kunnen beschadigen. Maak de buitenkant van de vibrator af met wat licht poetsen of droog hem met een soft, schoon doekje. Bewaar je Jane – Mini Bullet Vibrator op een koele, droge plek, ver van direct zonlicht en verwijder de batterijen uit de vibrator als je hem niet gebruikt.

Probeer Jane – Mini Bullet Vibrator vandaag uit!

Het genot begint bij de Jane – Mini Bullet Vibrator van Ladykiller.nl. Wees niet bang om je positieven op te zoeken en experimenteer met deze kleine maar krachtige seksspeeltje en ontdek de kracht die dit speeltje biedt. Verwen jezelf, partner of speciale iemand met de Jane – Mini Bullet Vibrator en breng je seksleven naar een nieuw niveau. Bestel de Jane – Mini Bullet Vibrator op Ladykiller.nl en ontdek hoe leuk erotisch spel voor jou kan zijn.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060311472854