Jaclyn Taylor – Vagina Masturbator Hard Case

Geweldige functies en voordelen van de Jaclyn Taylor – Vagina Masturbator Hard Case

De Jaclyn Taylor – Vagina Masturbator Hard Case is een topkwaliteit masturbator die is ontworpen om interactief spel te ervaren. Met de professionele klank- en trilfunctie die Saudo en Jaclyn Taylor hebben ontwikkeld, kun je genieten van een game-ev like ervaring. De kap is gemaakt van slijtvast en duurzaam zacht TPE dat ervoor zorgt dat de splinternieuwe ervaring jarenlang meegaat. Je kunt de kap afnemen en in een warm bad water laten weken om het gevoel van een ECHTE vagina te ervaren. Door de afneembare kap en extra hulpmiddelen die op deze set worden meegeleverd, kun je de Vsualen-en audiosensaties variëren, waardoor jouw seksuele belevenis nog beter wordt!

Eigenschappen van de Jaclyn Taylor – Vagina Masturbator Hard Case

  • Professionele klank- en trilfunctie die Saudo en Jaclyn Taylor hebben ontwikkeld
  • Gemaakt van slijtvast en duurzaam zacht TPE
  • Afneembare kap
  • Wordt geleverd met extra hulpmiddelen
  • Gevoel van echte vagina

Wat is de Jaclyn Taylor – Vagina Masturbator Hard Case?

De Jaclyn Taylor – Vagina Masturbator Hard Case lijkt op een gewone vagina-masturbator maar met veel meer toegevoegde technische functies. De kap is gemaakt van slijtvast en duurzaam zacht TPE en biedt een realistische ervaring die kan worden aangepast door de afneembare kap. Bovendien heeft de Vagina Masturbator Hard Case Saudo en Jaclyn Taylor's innovatieve audio- en vibratie-oplossingen, waardoor je een game-like seksuele beleving kunt creëren. In sommige afbeeldingen zie je dat er een kleine afstandsbediening wordt geleverd, deze is inbegrepen waardoor je gemakkelijk de klank- en trilfuncties kunt aanpassen aan jouw persoonlijke preferneces.

Hoe wordt de Jaclyn Taylor – Vagina Masturbator Hard Case gebruikt?

Het gebruik van de Jaclyn Taylor – Vagina Masturbator Hard Case is erg eenvoudig en je kunt bij het eerste gebruik de gebruiksaanwijzing volgen om je op weg te helpen. Om deze masturbator naar behoren te gebruiken, moeten de nodige materialen worden ingeschakeld, zoals warm water, glijmiddel, batterijen enzovoort. Nadat je klaar bent met de montage, plaatst je de afneembare kap, de trilfunctie en de klankfunctie. Het bedienen van de afstandsbediening is heel eenvoudig. Je kunt de muziek op je telefoon laten spelen met een kabel verbonden met de Jaclyn Taylor – Vagina Masturbator Hard Case, waardoor het geluidsniveau automatisch aangepast kan worden. Daarnaast zijn er 6 trilsnelheden, waardoor je de vibraties naar je persoonlijke voorkeur kunt indelen.

Voor wie is de Jaclyn Taylor – Vagina Masturbator Hard Case?

De Jaclyn Taylor – Vagina Masturbator Hard Case is bedoeld voor volwassenen die op zoek zijn naar een realistische seksuele beleving met veel functies die het spel interactief maken. Of je nu op zoek bent naar een solo-ervaring of deze als paar wilt delen – de Jaclyn Taylor – Vagina Masturbator Hard Case is de perfecte metgezel en heeft alles wat je nodig hebt voor een spannende en sensuele sessie.

Hoe kan de Jaclyn Taylor – Vagina Masturbator Hard Case ons leven verbeteren?

De Jaclyn Taylor – Vagina Masturbator Hard Case is ideaal voor seksueel avonturiers die op zoek zijn naar een realistische seksuele ervaring die zorgt voor onvoorspelbare uitdagingen. Deze masturbator biedt een overvloed aan mogelijkheden, waardoor je je seksuele ervaringen continue kunt blijven verbeteren. De kap is gemaakt van slijtvast TPE dat je een realistisch gevoel geeft, terwijl je kunt genieten van variabele audio- en vibratiefuncties. Het is ook een geweldige oplossing voor seksueel avonturiers die willen genieten van een solo-sessie, maar toch het gevoel ervaren dat ze in staat zijn hun seksuele fantasieën met een partner te delen.

Combineer de Jaclyn Taylor – Vagina Masturbator Hard Case met andere speeltjes uit onze winkel

Wil je je seksuele avonturen nog interessanter maken? Probeer dan een van de vele verkrijgbare kralen, , of andere leuke speeltjes uit onze Ladykiller.nl winkel! Deze producten geven je een dichte en intensieve realiteitseffect waardoor je je seksuele belevenis kunt verbeteren. In deze selectie vind je giftige villa's die verschillende soorten textuur bieden en producten die gepresenteerd worden met een kusjesstructuur – ideaal voor mensen die een sterkere stimulatie zoeken. De premium producten uit onze winkel zorgen ervoor dat je een ongelooflijk seksueel avontuur kunt beleven.

Hoe wordt de Jaclyn Taylor – Vagina Masturbator Hard Case schoongemaakt?

Om je Jaclyn Taylor – Vagina Masturbator Hard Case te reinigen, moet je haar afspoelen met warm water en een niet-geurige, massage- of badolie. Gebruik geen schurende middelen, stoom niet schoon of gebruik geen schuimend schoonmaakmiddel. Gebruik geen desinfecterende gel of alcohol, omdat deze de materialen schaden. De beste manier om de capitator schoon te maken is om een ​​natte doek te gebruiken met warm water en een mild reinigingsmiddel.

Aanbevolen om de Jaclyn Taylor – Vagina Masturbator Hard Case te proberen en bij Ladykiller.nl te kopen

We staan ​​klaar om je Jaclyn Taylor – Vagina Masturbator Hard Case op Ladykiller.nl te leveren. Bepaal de geschikte set die het beste bij je past. Zo kun je genieten van een volledig interactieve seksuele ervaring. Begin vandaag en ervaar al deze functies om jezelf of je partner momenten van plezier en genot te bezorgen. In onze winkel hebben we ook een grote verscheidenheid aan speeltjes en kunnen seksueel avonturiers hun seksuele ervaringen nog interessanter maken. Ga naar Ladykiller.nl voor een geweldige shoppingervaring en om jouw seksleven nog spannender te maken.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

794775094370