De Pierce Paris – Realistische ULTRASKYN – 22 cm is de ultieme sextoy voor ultiem seksspeelplezier. Met een lengte van 22 cm is deze dildo een echte must-have voor ieder die kwaliteit en gelukservaring wil. De ULTRASKYN is een uniek materiaal en voelt aan als echte huid. Het heeft geen toevoegingen van plastic of rubber en is daarom heel comfortabel en behaaglijk om mee te spelen. De Dildo heeft een realistische penisvorm en een stevige maar toch flexibele schacht die je op je persoonlijke manier kunt gebruiken en die je kan goed manipuleren.

De ULTRASKYN Dildo heeft veel verschillende voordelen:

– Lengte van 22 cm
– Meststofvrij ULTRASKYN materiaal
– Realistische Penisvorm
– Flexibele Schacht
– Comfortabel en Ruikt niet

Wat is de Pierce Paris – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm?

De Pierce Paris – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm is een uitgebreide dildo die speciaal is ontworpen om de individuele seksuele behoeften van iedereen te vervullen. Het is gemaakt van 100% ULTRASKYN materiaal dat vergelijkbaar is met de edele textielkwaliteit van echte huid, maar ook veel sterker is. Het materiaal is bestand tegen alle krachtige vibraties en bewegingen zonder te breken of zijn structuur te verliezen. Doordat de schacht van de Pierce Paris ULTRASKYN Dildo flexibel is, geeft het je vrijheid bij het bedrijven van seks en je ervaring te verrijken.

Hoe kan de Pierce Paris – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm gebruikt worden?

De Pierce Paris – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm kan gebruikt worden voor intern en extern gebruik. Intern is het perfect om vaginale of anale penetratie te simulen. De ULTRASKYN Dildo is verrassend stevig, flexibel en comfortabel. Extern kun je de dildo gebruiken voor . Omdat het ULTRASKYN materiaal zacht is, voelt het lekker aan op de huid en biedt het je een meer realistische ervaring.

Voor wie is de Pierce Paris – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm bedoeld?

De Pierce Paris – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar ultieme seksspeelplezier. Of je nu een beginner bent of een seksueel ervaren persoon bent, deze dildo is perfect voor jou. Het is een uitstekende optie voor zowel individuele als koppel seksspeelplezier. Je kunt deze dildo ook rustig gebruiken als je alleen bent – hij is perfect voor plezier op verschillende manieren.

Hoe kan de Pierce Paris – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm je seksleven verbeteren?

De Pierce Paris – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm heeft veel voordelen die je seksleven positief ervaren zal verbeteren. Door de combinatie van een stevige en flexibele schacht ervaren, paringskwaliteit en het stilzwijgend glijden in elke gewenste positie, zal je seksuele ervaring een grote verbetering ervaren. Bovendien biedt de ULTRASKYN Dildo je de mogelijkheid om je seksplay zonder bescherming te verhogen. Doordat er geen chemicaliën of toxines in het materiaal zitten, ervaar je geen nare geuren of irritaties.

Met welke andere speeltjes en toys kan de Pierce Paris – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm gebruikt worden?

De Pierce Paris – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm kan gebruikt worden in combinatie met andere sextoys, zoals en dildo's. Het ULTRASKYN materiaal is zacht en flexibel en kan gebruikt worden met elke soort glijmiddel, zonder het materiaal beschadigd te raken. Je kunt ook een extern speeltje gebruiken, zoals een klem of kontplug, om je seksspeelplezier te verbeteren.

Hoe moet de Pierce Paris – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm worden gereinigd?

De Pierce Paris – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm moet na elk gebruik grondig worden gereinigd. Het materiaal is eenvoudig te reinigen met milde zeep en lauwwarm water. Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen en vermijd contact met andere materialen die de ULTRASKYN kunnen beschadigen. Droog de dildo heel goed af met een schone doek en bewaar de dildo op een schone plek waar hij geen stoffen opneemt.

Waarom zou je de Pierce Paris – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm proberen en kopen in onze seksshop Ladykiller.nl?

De Pierce Paris – Realistische ULTRASKYN Dildo – 22 cm is een hoge kwaliteit dildo die is ontworpen om je seksleven een enorme verbetering te geven. We verkopen deze dildo in onze seksshop Ladykiller.nl en bieden een aantal voordelen waar je van kunt profiteren. Als je deze dildo koopt, profiteer je van het beste ULTRASKYM materiaal dat makkelijk te reinigen is en geen irritatie te veroorzaken. Ons assortiment aan sextoys biedt je ook een verrassende en boeiende manier om je seksleven te verrijken. We bieden ook de beste prijzen, een eenvoudig bestelproces en een snelle levering zodat je de dildo zo snel mogelijk in huis hebt.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421075217