Isabella Sinclaire – E-Stim Locking Humbler

Voordelen en functies

De Isabella Sinclaire – E-Stim Locking Humbler is het perfecte overgangsstuk tussen spelen en e-stimulatie. Deze vernieuwende, sluitbare humbler biedt een ongeëvenaarde beleving bij e-stimulatie. De locking systemen zorgen ervoor dat men als speler en/of partner geen enkele controle krijgt over de spelbeleving. Je bent onmiddellijk vastgeketend en je moet alle sensuele ‘straffen' ondergaan die de top je geeft. De Isabella Sinclaire – E-Stim Locking Humbler is het perfecte speelgoed als je het gevoel wilt krijgen dat je continu ingeperkt bent door de dominante top.

Voordelen en kenmerken van de Isabella Sinclaire – E-Stim Locking Humbler

– Compact en draagbaar ontwerp.
– Oplaadbare USB batterij.
– Ergonomische pasvorm voor optimaal comfort.
– Sluitbaar met sloten en sleutels.
– Geniet van e-stimulatie met 4 frisse kleurtjes.
– Verstelbare elektroden met een afneembare vetbalk.
– Compatibel met alle Electrosex-apparaten.
– Geschikt voor normaal, sensueel, kinky of BDSM spel.

Wat is de Isabella Sinclaire – E-Stim Locking Humbler?

De Isabella Sinclaire – E-Stim Locking Humbler is een krachtig en compact e-stimulatie speeltje dat ontworpen is om omtrent kinky BDSM zo interessant mogelijk te maken. Het is een veelzijdig speeltje dat geschikt is voor zowel sensueel als ook kinky spel. De Isabella Sinclaire – E-Stim Locking Humbler biedt een perfecte combinatie tussen BDSM kracht en sensuele electrosex, waardoor partners of klanten die op zoek zijn naar een nieuwe beleving, geen enkel compromis hoeven te sluiten.

De Isabella Sinclaire – E-Stim Locking Humbler bestaat uit twee betrouwbare slot systemen en een verscheidenheid aan elektroden die tegelijkertijd heerlijke electrosex vibraties aan je bieden. Het krachtige vernieuwende sluitmechanisme van de Isabella Sinclaire – E-Stim Locking Humbler maakt het mogelijk om enkele bepaalde delen/lichaamsdelen (of alle tegelijk) te blokkeren, waardoor je een permanent gevoel van opwinding krijgt en het spelen van electroseks spelletjes extra spannend wordt.

Gebruik van de Isabella Sinclaire – E-Stim Locking Humbler

De Isabella Sinclaire – E-Stim Locking Humbler is het ultieme seksspeeltje voor zowel experts als beginners. Er zijn verschillende manieren om de Isabella Sinclaire – E-Stim Locking Humbler te gebruiken. Neem voor beginners de tijd om te experimenteren met de verschillende manieren om de humbler te gebruiken. Ga als koppel nauw samenwerken om te kunnen begrijpen wat er gebeurt bij het gebruik van de Isabella Sinclaire – E-Stim Locking Humbler.

Voor koppels kan de Isabella Sinclaire – E-Stim Locking Humbler een unieke toevoeging zijn aan hun seksuele activiteiten. Degene die de humbler draagt, zal de controle over de situatie verliezen doordat ze/hij permanent door blokken/sloten wordt ingeperkt. Dit kan meer vertrouwen geven aan meester of slavin. Voor degene die de mebuttons en elektroden bedienen, kan het gebruik van de Isabella Sinclaire – E-Stim Locking Humbler de sensuele ervaring bieden van de controle over de situatie.

Voor wie is de Isabella Sinclaire – E-Stim Locking Humbler geschikt en hoe verbetert deze je leven?

De Isabella Sinclaire – E-Stim Locking Humbler is geschikt voor iedere klant die op zoek is naar spanning en opwinding in het spelen met BDSM. De Isabella Sinclaire – E-Stim Locking Humbler is ook geschikt voor ervaren BDSM-spelers om hun luxueuze te versterken. Deze reclamezenders worden bij elk elektrisch fysisch contact dat je maakt, steeds intenser, waardoor hij / zij steeds meer sensati ervaren.

Vanzelfsprekend is de Isabella Sinclaire – E-Stim Locking Humbler ook geschikt voor beginners. Door alle benodigde te combineren, kan iedereen genieten van de vernieuwende stimulatie. Doe het rustig aan en neem de tijd om te ontdekken waar de Isabella Sinclaire – E-Stim Locking Humbler precies toe in staat is. Afhankelijk van waar je naar verlangd, kun je de Isabella Sinclaire – E-Stim Locking Humbler combineren met andere speeltjes zoals cockrings, electrotoys, droppets of plugs die we in onze winkel Ladykiller.nl verkopen.

Hoe moet je de Isabella Sinclaire – E-Stim Locking Humbler reinigen?

Onze Isabella Sinclaire – E-Stim Locking Humbler is gemaakt van medische kwaliteit siliconen. Om ervoor te zorgen dat je hem in goede staat houdt is het belangrijk om hem na elk gebruik te reinigen. Spuit een mild reinigingsmiddel op het speelgoed en verwijder vervolgens de vetbolletjes. Gebruik hierna een zachte doek om de Isabella Sinclaire – E-Stim Locking Humbler te reinigen. Na het reinigen, droog je de speeltjes met een handdoek zodat alle accessoires helemaal droog zijn.

Isabella Sinclaire – E-Stim Locking Humbler kopen?

Droom jij al weken van electrosex die nog bijzonderder wordt door de Isabella Sinclaire – E-Stim Locking Humbler? Dan ben je bij onze winkel Ladykiller.nl aan het juiste adres om je dromen te vervullen. We bieden buitengewone , cockrings, ferromagnetic cockrings, BDSM toys, Electrotoys, droppets en plugs die je zullen helpen je leven spannender te maken. Neem een kijkje in onze webshop om de perfecte electrosex humbler te vinden. Uiteindelijk weten we allemaal dat een goede ervaring met de Isabella Sinclaire – E-Stim Locking Humbler een onvergetelijke ervaring is, die je volgende stap in BDSM beleving tot leven brengt.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518030870