De Intruder met C-ring – 50/30 mm

Functies en eigenschappen

De Intruder met C-ring – 50/30 mm is de perfecte keuze voor koppels die hun slaapkamerleven naar een hoger plan willen tillen. De Intruder met C-ring is gemaakt van een fluwelen materialen mix en is bedoeld om een rugzak met C-ring in een comfortabele positie te houden. De vormgegeven dubbelzijdige ring is verstelbaar, waardoor je de pasvorm direct kunt aanpassen. Door de verstelbare ringen hoef je je geen zorgen te maken over je gewicht of maten. De verstelbare ringen zorgen voor extra comfort, waardoor de rugzak stevig aan zowel een man als een vrouw aansluit zonder pijnlijke drukpunten achter te laten.

Voordelen:

  • Gemaakt van zachte fluwelen materialen die soepel en comfortabel aanvoelen.
  • Verstelbaar om ervoor te zorgen dat het in elke positie goed blijft zitten.
  • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
  • Gevaarloos te gebruiken.
  • Eenvoudig schoon te maken.

Wat is de Intruder met C-ring – 50/30 mm?

De Intruder met C-ring – 50/30 mm is een professionele tool met verstelbare C-ringen die je optimaal comfort bieden als je ermee werkt. De verstelbaarheid geeft je de mogelijkheid om het in elke positie aan te passen. Zo kun je het aansluiten aan borsten en billen, benen en voeten, zonder pijnlijke drukpunten. Ze zijn gemaakt van sterke en soepele fluwelen materialen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over beschadiging van je huid.

De Intruder met C-ring – 50/30 mm is discreet en handig, groot genoeg voor iedereen, van de beginnende kinky ster tot de meest ervaren bondage liefhebber. De enigszins flexibele materialen maken dat het de perfecte tool is voor een avontuurlijke nacht, en de stevige C-ringen zorgen ervoor dat de rugzak stevig in positie blijft.

Hoe gebruik je de Intruder met C-ring – 50/30 mm?

De Intruder met C-ring – 50/30 mm is heel eenvoudig te gebruiken. Allereerst dien je de C-ring geschikt te maken voor de juiste grootte. Depasseer zowel de boven- als onderkant van de C-ring om de juiste pasvorm te krijgen. Daarna is het zaak de juiste posities te kiezen: houd de bovenste C-ring voor de schouders, de onderste voor de benen, of de middelste voor het middel.

Uiteindelijk dien je de rugzak op de juiste plaats te krijgen: houd de bovenste C-ring verschillend van de onderste, zodat de ringen altijd zichtbaar zijn voordat je begint met de posities. Plaats de rugzak in het midden van de C-ringen, en laat de vrijheid van de rugzak stevig op zijn plaats blijven.

Voor Wie is de Intruder met C-ring – 50/30 mm geschikt?

De Intruder met C-ring – 50/30 mm is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het is slim geprijsd, duurzaam en is gemaakt van stevige fluwelen materialen. Als je meer ervaring hebt met bondage, dan biedt het je des te meer optionele bindingen. Maar ook als je slechts met je partner begint in de slaapkamer, is de Intruder met C-ring -50/30 mm een geweldig speeltje om mee te beginnen. De gevoelige en soepele materialen en verstelbare ringen maken het aantrekkelijk voor zowel mannen als vrouwen, en het is geschikt voor de meest uiteenlopende persoonlijke perfecte pasvorm.

Hoe kan Intruder met C-ring – 50/30 mm je leven in de slaapkamer verbeteren?

Met de Intruder met C-ring – 50/30 mm kun je je leven in de slaapkamer op allerlei manieren spannender maken. De ringen zijn handig om in verschillende posities te gebruiken. Zo kun je je liefje vastbinden met de ringen om meer controle te hebben over je slaapkamer avontuur. Je kunt ook kiezen voor een standaard bondage posities of je kunt de Intruder gebruiken om je partner vast te binden en onderwerpt aan je wil. Met de vele opties die een Intruder met C-ring biedt, weet je zeker dat er altijd een spannende avond in het verschiet ligt.

De Intruder met C-ring – 50/30 mm is ook geweldig om te combineren met andere kinky : neem een boeien of masker erbij en je bent klaar om te verkennen. In onze webshop Ladykiller.nl hebben we namelijk een grote selectie kinky accessoires om je leven in de slaapkamer meer avontuur en speelsheid te geven. Haal alles wat je nodig hebt om je avontuur aan te gaan bij Ladykiller.nl.

Hoe reinig je de Intruder met C-ring – 50/30 mm?

De Intruder met C-ring – 50/30 mm is gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Maak de vingervormige ringen af en toe schoon met warm water en een milde zeep. Zwab die schoon en laat het drogen. Meestal is het voldoende om de Intruder te reinigen met alleen water, maar in geval van specifieke vlekken kun je een mild reinigingsmiddel gebruiken.

Het is belangrijk dat je de Intruder met C-ringen na gebruik goed opbergt, zodat hij schoon en klaar is voor de volgende keer. Doe de Intruder met C-ringen terug in de oorspronkelijke verpakking om ervoor te zorgen dat het een lange tijd meegaat.

Kom de Intruder met C-ring – 50/30 mm uitproberen bij Ladykiller.nl

De Intruder met C-ring – 50/30 mm is de perfecte tool om koppels te helpen hun liefdesspel naar het volgende niveau te tillen. De verstelbaarheid en comfortabele pasvorm van de verstelbare C-ringen helpen je ervoor te zorgen dat je heerlijk in extase komt. Als je meer ervaring hebt met bondage, dan weet je precies wat je moet doen met die verstelbare ringen, maar ook als je nog maar net begint, is de Intruder met C-ring – 50/30 mm de perfecte speeltje om je spannende avonturen mee te beginnen.

Wil je de Intruder met C-ringen uitproberen? Kom dan langs bij onze webwinkel Ladykiller.nl. Hier kun je terecht voor een groot assortiment kinky accessoires waarmee je je liefdesspel spannender en opwindender kunt maken. Kies de juiste accessoires om je liefdesspel een flinke boost te geven en neem een boeien of masker voor nog meer controle, of misschien wel een bag, een voedselpakket, een wand of slaafkleding. Bij Ladykiller.nl vind je alles wat je zoekt om een avontuurlijke avond te beleven.