Introductie van de Intruder met C-ring – 45/30 mm

Ladykiller.nl presenteert met trots de Intruder met C-ring – 45/30 mm. Deze C-ring geeft je het extra gevoel van bevrijding en het verbetert je seksuele prestaties. De speciale C-ringstructuur laat de aderen en bloedvaten zo uitzetten dat de erectie langer en krachtiger wordt. Bovendien vermindert het lichtelijk de gevoelens tijdens het klaarkomen, zodat je langer kunt genieten. Kortom, wanneer je op zoek bent naar een spannende manier om je seksleven aan te vullen, dan is de Intruder met C-ring – 45/30 mm precies wat je zoekt.

Korte eigenschappen van de Intruder met C-ring – 45/30 mm:

  • Gemaakt van medisch siliconen waardoor hij comfortabel aanvoelt
  • Uniek design met 3 verschillende varianten met een C-ringstructuur
  • Verbetert de erectie en verlengt de seksuele prestaties
  • Geschikt voor mannen van elke leeftijd en maat
  • Vrij van schadelijke stoffen en gemakkelijk te reinigen

Wat is de Intruder met C-ring – 45/30 mm?

De Intruder met C-ring – 45/30 mm is een unieke en innovatieve manier om je seksleven spannender te maken zonder dat je risico loopt op complicaties. Het is gemaakt van medisch siliconen dat soepel aanvoelt en zacht is tegen de huid. De Intruder met C-ring – 45/30 mm is ontworpen met technologie die mannen helpt beter en langer te presteren tijdens de seks. Er zijn 3 verschillende varianten met de C-ringstructuur. De C-ringstructuur laat de aderen en bloedvaten uitzetten waardoor de erectie langer en krachtiger wordt, en tegelijkertijd de gevoelens tijdens het klaarkomen vermindert.

Hoe te gebruiken?

De Intruder met C-ring – 45/30 mm is geschikt voor mannen van elke leeftijd en maat. Zorg ervoor dat je je penis goed schoonmaakt en smeer hem in met een glijmiddel voor optimaal gemak tijdens het gebruik. Trek de C-ring met een ruk strak aan maar niet te strak. Wees voorzichtig bij het gebruik. Verwijder de ring na gebruik en maak hem schoon met warm water en milde zeep.

Voor wie is de Intruder met C-ring – 45/30 mm bedoeld?

De Intruder met C-ring – 45/30 mm is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die hun seksleven een spannender tintje willen geven. De Intruder geeft een extra stimulatie en sensatie tijdens de seks. Het verbetert de kwaliteit van de erectie, verhoogt de houdbaarheid en verlengt de seksuele prestaties. Bovendien kan het ook gecombineerd worden met andere speeltjes voor nog meer plezier.

Waarom kopen bij Ladykiller.nl?

Bij Ladykiller.nl kun je uit een grote collectie speeltjes en kiezen. We hebben een breed assortiment aan producten die allemaal zorgvuldig geselecteerd zijn om het leven van onze klanten spannender te maken. De Intruder met C-ring – 45/30 mm is een geweldig speeltje dat je seksleven een boost geeft, dus waarom niet het vandaag proberen? Bekijk onze collectie online of kom langs voor persoonlijk advies. Onze professionele experts staan altijd klaar om je te helpen het speeltje te vinden dat het beste bij je past.