Intruder met C-ring – 40/30 mm – Met de Intruder met C-ring – 40/30 mm krijgt je seksleven een boost

Geweldige kenmerken

De Intruder met C-ring – 40/30 mm biedt de zachtste sensatie, waardoor je heerlijk kunt genieten van het spel van het uitproberen. Met de 40/30 mm is de ring flexibel en kun je hem jouw perfecte pasvorm aanmeten. De kromming geeft meer druk op de juiste delen van je genitaliën waardoor je je sensatiness kan vergroten. De Intruder met C-ring – 40/30 mm is bedekt met superzachte siliconen waardoor je een intiem en veilig contact ervaart. Met de Intruder met C-ring – 40/30 mm krijgt je seksleven een boost.

  • De Intruder met C-ring – 40/30 mm heeft een flexibele binnendiameter van 40 mm en een kleinere buitendiameter van 30 mm, waardoor het geschikt is voor de meeste mensen.
  • Gemaakt van superzacht, medisch grade siliconen dat je voorziet van een intiem en veilig contact, waar je urenlang kunt genieten van heerlijke sensaties.
  • De intrekbaarheid is instelbaar, waardoor je je seksleven kunt opvrolijken door als een amazone te rijden, te knuffelen en intens meer te voelen.
  • Het ventiel heeft een ruimter opening en afsluitbare dop, waardoor je de Intruder met C-ring – 40/30 mm makkelijk en geruisloos kunt gebruiken.
  • De C-vormige kromming stuurt het bloed naar de juiste plekken, waardoor het effectiever werkt.

Wat is een Intruder met C-ring – 40/30 mm?

De Intruder met C-ring – 40/30 mm is een revolutionair speeltje van Ladykiller.nl en een must have binnen de -scene. De C-ring is uitgerust met een afsluitbare drukknop, een klein draaiknopje, een snelcham beastingsventiel en een buitenste diameter van 30 mm. Als je de C-ring om je penis of je scrotum doet, zorgt de C-vormige kromming voor meer controle over je erectie. Ook geeft de C-ring je bloed meer pressure waardoor je harder en langer als ooit tevoren kunt presteren. Dankzij de siliconen coating is de C-ring heerlijk zacht en voelt hij erg intiem aan. De Intruder met C-ring – 40/30 mm is verder ook heel stil, waardoor je geruisloos kan spelen.

Hoe gebruik je de Intruder met C-ring – 40/30 mm?

De Intruder met C-ring – 40/30 mm is heel eenvoudig te gebruiken. Leg de C-ring om je penis of je scrotum en gebruik de druppelknop om de ring aan te trekken totparse pasvorm. Pas de kracht dus aan tot je het comfortabel vindt en stop meteen als het pijnlijk wordt. Als je klaar bent met de sessie moet je de Intruder met C-ring – 40/30 mm uitdoen door de druppelknop te gebruiken. Verwijder de C-ring dan direct om zwelling te voorkomen.

Voor wie is de Intruder met C-ring – 40/30 mm geschikt?

De Intruder met C-ring – 40/30 mm is geschikt voor mensen die een extra stimulans zoeken tijdens de seks. Met de C-ring kun je je erectie beter reguleren, en meer druk voelen. De Intruder met C-ring – 40/30 mm is dus ideaal voor mannen die een vaste erectie willen. Maar ook voor hen die het langer uithouden en hun orgasme beter willen controleren is de C-ring ideaal.

Hoe verandert de Intruder met C-ring – 40/30 mm het leven van onze klanten?

De Intruder met C-ring – 40/30 mm verandert de seksuele activiteiten van onze klanten op een positieve manier doordat het hun seksleven spannender maakt. De Intruder met C-ring – 40/30 mm maakt het eenvoudiger om lichaamsdelen necessary voor een goede sekservaring goed te stimuleren. Het helpt ook bij het beheersen van orgasmen en het langer uithouden tijdens seks.

Hoe kan je de Intruder met C-ring – 40/30 mm combineren met andere speeltjes bij ons in de winkel?

De Intruder met C-ring – 40/30 mm past perfect bij de andere speeltjes in onze winkel. Bij Ladykiller.nl hebben we verschillende speeltjes, waaronder , dildos, butt plugs, strapons, gereedschappen, SM-speeltjes, kinky apparaten en andere spannende speeltjes. Al deze producten kun je combineren met de Intruder met C-ring – 40/30 mm, waardoor je je seksleven eventueel tot nog spannender hoogten bovenstijgt. Door met meerdere speeltjes te spelen kun je bovendien meer hoogtepunten ervaren en beter genieten van het seksspel.

Hoe moet je de Intruder met C-ring – 40/30 mm schoonmaken?

Het is belangrijk de Intruder met C-ring – 40/30 mm na ieder gebruik grondig te reinigen. Gebruik hiervoor wat lauw warm water en een neutrale zeep of onze speciale Ladykiller.nl Toycleaner. Wrijf de C-ring met een vochtige doek of een sponsje nauwkeurig schoon. Verwijder vervolgens alle zeepresten en spoel de C-ring onder lauw warm water af. Laat de C-ring daarna drogen door deze op een luchtige plek te leggen.

Waarom kun je de Intruder met C-ring – 40/30 mm bij Ladykiller.nl kopen?

Bij Ladykiller.nl verkopen we niet alleen de Intruder met C-ring – 40/30 mm, maar ook allerlei andere speeltjes binnen verschillende categorieën. We hebben een selectie aan vibrators, dildos, , strapons, butt plugs, cock rings, SM-speeltjes, kinky apparatuur en andere verrassende speeltjes. Al deze speeltjes worden geleverd met een onderscheidende finish, waardoor je kunt genieten van een intieme en prikkelende sekservaring. We zorgen er ook voor dat de producten worden geleverd met de beste service die je kunt bedenken, inclusief leuke kadootjes. Kortom, bij Ladykiller.nl is er altijd een speeltje dat perfect bij je past en dat je seksleven kan verbeteren.

We raden je daarom aan de Intruder met C-ring – 40/30 mm te proberen. Je kunt bij ons altijd rekenen op discrete verzending, een verrassingskadootje bij elke geweldige bestelling en uitstekende klantenservice. We zijn er zeker van dat als je de Intruder met C-ring – 40/30 mm zelf uittest je ook nooit meer iets altijd ervan zal terugkomen. Koop de Intruder met C-ring – 40/30 mm vandaag nog in onze winkel bij Ladykiller.nl en je zult er geen spijt van krijgen.