De Intieme Douche is een sextoy met een bepaalde functie. Met de Intieme Douche krijgt u een heerlijk gevoel en een schokkende en intensieve stimulatie. Dit sextoy is gebouwd met de laatste in-house technologieën en heeft een moderne design en comfortabel formaat, zodat u het maximaal comfortabel tijdens gebruik zal ervaren. Hieronder geven we een korte samenvatting met de eigenschappen van Intieme Douche.

Eigenschappen Intieme Douche:
– High-end design
– Grondige stimulatie
– Preciese controle
– Waterdicht
– Verstelbare druk
– Geen kabels, batterijen of opladers
– Verschillende vibratiesnelheden

Wat is de Intieme Douche?

De Intieme Douche is een sextoy dat bestaat uit twee gescheiden delen, waarvan het ene een stofzuiger is en het andere een uitgangspunt met een hoge druk voor intense stimulatie. Door het ontwerp en de technologie is de Intieme Douche uniek in zijn soort. Het verschil met andere soorten sextoys zoals , clitstimulators of 's, is dat de Intieme Douche de aloude traditionele penetratie vervangt door een flink pittige stroom van intens lichaamsgevoel. Door de stofzuigerbeweging veroorzaakt de Intieme Douche een spontane vorm van geluid en gevoel die u niet heeft gehad met andere sextoys.

Hoe gebruik je een Intieme Douche?

De Intieme Douche kan op twee manieren gebruikt worden. U kunt de Douche als stofzuiger gebruiken, waarbij u uw sekspartner zorgvuldig aanpast aan de perfecte plekken op het lichaam. Hierbij kunt u de stimulatie zelf bedienen. U kunt ook uw handen gebruiken om de Douche voorzichtig over het lichaam van uw partner te bewegen, waarbij u uzelf de perfecte dosis stimulatie geeft. U kunt ook een combinatie maken van beide methoden voor meer plezier.

Voor wie is de Intieme Douche bedoeld?

De Intieme Douche is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Door het Systeem, waarbij de Douche automatisch op de juiste druk wordt ingesteld en de preciese controle die het biedt, is de Intieme Douche ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Ook voor gevorderde gebruikers is de Intieme Douche geschikt, want met de verschillende vibratiesnelheden is er voor ieder wat wils. Daarnaast dankzij de waterdichte techniek kunnen zelfs degenen die het liefst in bad of onder de douche komen, de Intieme Douche gebruiken.

Hoe verbetert de Intieme Douche uw seksleven?

Het Intieme Douche is een perfect sextoy voor zowel beginners als gevorderde gebruikers. De Douche stimuleert uw erogene zones en helpt u beter te ontspannen en te genieten van uw seksleven. De Intieme Douche verbetert niet alleen uw seksleven, maar ook uw lichamelijke en mentale balans. Door de verschillende vibratiesnelheden kunt u optimaal genieten van een intensere stimulatie.

Met welke andere speeltjes en toys wordt Intieme Douche gebruikt?

Intieme Douche kan gecombineerd worden met andere speeltjes en sextoys. Deze sextoys hebben een aantal voordelen als je ze combineert met de Intieme Douche. Met een externe kunt u meer geluiden creëren en daarmee intensere sensaties voelen. Een vibrator kan ook de druk en stimulatie verhogen. Daarnaast is het ook mogelijk om speciale massageolie voor de Douche te gebruiken voor meer comfort bij het gebruik.

Hoe reinig je de Intieme Douche?

De Intieme Douche is volledig waterdicht en daardoor eenvoudig schoon te maken. We raden u aan om na gebruik de Intieme Douche af te spoelen met warm water en afwasmiddel. Gebruik vervolgens een zachte spons om de Douche te reinigen en droog het apparaat vervolgens met een zachte doek om alle resten te verwijderen.

Probeer de Intieme Douche meteen!

Als u op zoek bent naar de ultieme seksuele stimulatie ervaring, dan is de Intieme Douche zeker iets voor u. Probeer deze revolutionaire en multifunctionele sextoy meteen bij online seksshop Ladykiller.nl en ervaar de vele voordelen van de Intieme Douche. Of u nu een beginner of een gevorderde bent, als u op zoek bent naar een intens product dat uw seksleven naar een nog hoger niveau kan brengen, dan is de Intieme Douche de perfecte optie. U hoeft ons maar

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273491701