Intense Pure Fantasy – , een intens vermakelijk seksspeeltje dat je seksleven naar een hoger niveau tilt. De Intense Pure Fantasy Vibrator is een high-end vibrator die krachtige trillingen geeft om uw erotische fantasieën levendig te maken; een uitstekende vibrator als je van intense gevoelens en bevrediging houdt.
Momenteel is deze vibrator een van de populairste op de markt. Dit komt door de krachtige trillingen, het verfijnde design en de hoge kwaliteit. Intense Pure Fantasy – Vibrator is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de vibrator kunt kiezen die bij je stijl past.

Wat is Intense Pure Fantasy – Vibrator?

De Intense Pure Fantasy – Vibrator is een high-end pulsatief vibrator die trillen met frequentie kan genereren. De intensiteit van de trillingen zijn instelbaar met behulp van een knop die zich op de basis bevindt. Het materiaal waar van deze vibrator is gemaakt is siliconen; hierdoor is de vibrator gemakkelijk schoon te maken. Dit materiaal voelt fluweelzacht aan en is comfortabeler bij het gebruik door zijn gladde structuur.

Hoe wordt Intense Pure Fantasy – Vibrator gebruikt?

De Intense Pure Fantasy – Vibrator is eenvoudig te gebruiken. Als eerste moet de vibrator worden opgeladen voordat je deze gebruikt. Ga daarna op zoek naar het plekje dat je het meest heerlijk vind; je kan de intensiteit van de trillingen maximaal worden geregeld met de knop aan de basis van de vibrator gedurende het gebruik.

Voor wie is de Intense Pure Fantasy – Vibrator bedoeld?

De Intense Pure Fantasy Vibrator is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die houden van intense gevoelens en bevrediging. Het kan worden gebruikt om je te stimuleren, om een krachtige te verkrijgen, om de anus te stimuleren of gewoon om voor de fun samen met je partner te genieten.

Hoe kan Intense Pure Fantasy – Vibrator je seksleven verbeteren?

Met de Intense Pure Fantasy – Vibrator kun je veel plezier hebben met je partner of alleen. Door de krachtige trillingen en verschillende intensiteitsinstellingen is de Intense Pure Fantasy – Vibrator de perfecte seksspeeltje om je seksleven te verbeteren. Dankzij de zachte structuur zorgt het ervoor dat je heerlijk geprikkeld wordt.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Intense Pure Fantasy – Vibrator gebruiken?

De Intense Pure Fantasy – Vibrator is een perfect speeltje om samen te gebruiken met andere toys en speeltjes. Je kan de vibrator gebruiken met een om krachtige verdubbelende orgasmes te creëren of de vibrator gebruiken met andere speeltjes zoals een of een paddle.

Hoe moet de Intense Pure Fantasy – Vibrator gereinigd worden?

Het is belangrijk om de Intense Pure Fantasy – Vibrator na elk gebruik goed te reinigen. De beste manier om de vibrator schoon te maken is om de vibrator met een schone doek of een vochtige lap te vegen. Gebruik geen schurende of chemische producten om de vibrator schoon te maken.

Wees niet bang – probeer de Intense Pure Fantasy – Vibrator!

De Intense Pure Fantasy – Vibrator is een geweldige vibrator voor iedereen die op zoek is naar intense sensaties. Als je van intense trillingen houdt dan is deze vibrator precies wat je zoekt. Koop de Intense Pure Fantasy – Vibrator vandaag nog bij onze Ladykiller.nl seksshop en ervaar de kracht van deze geweldige vibrator!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

3059948001744