Intense Orgasm Gel – Stimulatie Gel – 10 ml is een 100% natuurlijke sekstoy-gel die speciaal ontwikkeld is om seksuele stimulatie beter en lekkerder te maken. De sextoy-gel, ook bekend als een massage-gel, is heerlijk zacht, heeft een verfrissende geur en is zonder enige twijfel de favoriet van veel gebruikers. Met deze unieke sextoy-gel kun je de sensatie van je orgasme verbeteren en intenser ervaren. De gel is geschikt is voor alle seksspelletjes, maar is ook perfect als alleenstaande stimulatiegel voor het bereiken van een intenser orgasme.

Eigenschappen Intense Orgasm Gel – Stimulatie Gel – 10 ml
– Speciaal ontwikkeld als sextoy-gel
– 100% natuurzuiver
– Heerlijk zacht en verfrissend
– Verbetert de sensatie van het orgasme
– Perfect te gebruiken bij solosex, maar ook voor seksspelletjes

Wat is Intense Orgasm Gel – Stimulatie Gel – 10 ml?

Intense Orgasm Gel – Stimulatie Gel – 10 ml is een unieke seksuele stimulatie-gel ontwikkeld om de sensatie van een orgasme te verbeteren en je genot te verhogen. De gel is gebaseerd op 100% natuurzuivere stoffen en is dus volledig veilig om te gebruiken. De sextoy-gel heeft een heerlijk zachte textuur, een verfrissende geur en is daardoor de ideale sextoy-gel om lekkerder seksueel actief te zijn. De Intense Orgasm Gel – Stimulatie Gel – 10 ml is uitermate geschikt voor zowel solosex als seksspelletjes.

Hoe gebruik je Intense Orgasm Gel – Stimulatie Gel – 10 ml?

De Intense Orgasm Gel – Stimulatie Gel – 10 ml is makkelijk te gebruiken. Breng enkele druppels van de gel aan op het gebied van de seksuele stimulatie die je wilt. Breng de gel vervolgens op de huid aan, masseeer de huid zachtjes en ervaar de plezierige sensatie van de seksuele stimulatie gel. Je kunt de Intense Orgasm Gel – Stimulatie Gel – 10 ml ook gebruiken in combinatie met andere sextoys zoals , cockrings of andere sexhulpmiddelen.

Voor wie is Intense Orgasm Gel – Stimulatie Gel – 10 ml geschikt?

De Intense Orgasm Gel – Stimulatie Gel – 10 ml is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een unieke manier om hun seksleven te verbeteren en hun orgasme te versterken. De sextoy-gel is perfect geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden en de gel is 100% veilig om te gebruiken.

Hoe kan Intense Orgasm Gel – Stimulatie Gel – 10 ml je seksleven verbeteren?

De Intense Orgasm Gel – Stimulatie Gel – 10 ml kan je seksleven op verschillende manieren helpen verbeteren. Door de gel aan te brengen op de plaatsen die je wilt, worden seksuele stimulaties versterkt en kunnen al je zintuigen volledig worden aangespoord. Door de zachte textuur en verfrissende geur zal je een hele nieuwe dimensie ervaren en kom je makkelijk en snel tot een heerlijk orgasme.

Met welke sextoys of speeltjes kan je Intense Orgasm Gel – Stimulatie Gel – 10 ml gebruiken?

De Intense Orgasm Gel – Stimulatie Gel – 10 ml kan met verschillende speeltjes of sextoys gecombineerd worden. Je kunt de gel perfect gebruiken met een , , cockring of ander sextoy dat is ontworpen om je seksuele ervaringen te verbeteren.

Hoe moet je Intense Orgasm Gel – Stimulatie Gel – 10 ml reinigen?

Reinig de Intense Orgasm Gel – Stimulatie Gel – 10 ml na elk gebruik met warm water en seksspeelgoeddesinfecteur. Reinig de gel grondig en vermijd het contact met de ogen. Bewaar de gel op een koele en droge plaats, zodat de gel langer meegaat.

Waarom zou je de Intense Orgasm Gel – Stimulatie Gel – 10 ml kopen bij Ladykiller.nl?

Intense Orgasm Gel – Stimulatie Gel – 10 ml biedt een heerlijk genot en intenser orgasme. Daarom raden wij je aan de Intense Orgasm Gel – Stimulatie Gel – 10 ml hier in onze seksshop Ladykiller.nl te kopen. Naast vele andere voordelen bieden wij ook een discrete verzending, 100% gegarandeerde klanttevredenheid, een voordelige prijs en een kwaliteitsgarantie. Koop daarom vandaag nog je Intense Orgasm Gel – Stimulatie Gel – 10 ml online bij ons en laat je seksleven veranderen!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

3059948001447