Ice Glijmiddel – Sinaasappel – 80 ml

Ice Glijmiddel heeft een frisse sinaasappel smaak. Met deze glijmiddel zullen jullie tegelijkertijd heerlijk glijden en genieten van een vleugje verse vruchten smaak. Het is een licht glijdende, maar krachtige waterbasis glijmiddel met een medium viscositeit. Het beschikt over een perfecte rubberlike structuur met een hoog glijvermogen en is 100% veilig in gebruik. Met de Ice Glijmiddel – Sinaasappel – 80 ml maak je jouw liefdesleven spannender dan ooit tevoren.

Het Ice Glijmiddel is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is daarom ook veganistisch. De ingrediënten zorgen er ook voor dat je huid soepel en glad blijft na gebruik van het glijmiddel. Het is ook PH-neutraal en hypoallergeen, wat betekent dat je geen irritaties, allergische reacties of andere ongemakken krijgt.

De Ice Glijmiddel – Sinaasappel – 80 ml is kleur- en zeepvrij en ideaal voor gebruik met alle soorten speeltjes en materialen. Het bevat geen parabenen of glycerine en is dus absoluut veilig in gebruik. De Ice Glijmiddel – Sinaasappel – 80 ml is gemakkelijk te gebruiken en dankzij de handige verpakking (met een twist closure) heb je minder verspilling.

Product Informatie:

  • Smaken: Sinaasappel
  • Inhoud: 80 ml
  • Inhoudsstoffen: water, propyleenglycol, glycerine, cellulosegum, hydroxyethylcellulose stimulerende stof, methyl paraben, kaliumsorbaat, hydroxybutylellulose, sulfaat van natriumlauroyl, ethylplopylglycerine
  • Veganistisch
  • PH-neutraal
  • Hypoallergeen
  • Kleur- en geurloos
  • Geen glycerine
  • Geen parabenen
  • Twist closure verpakking

Wat is Ice Glijmiddel – Sinaasappel – 80 ml?

Ice Glijmiddel – Sinaasappel – 80 ml is een licht glijdende, maar krachtige waterbasis glijmiddel met een medium viscositeit. Het beschikt over een perfecte rubberlike structuur met een hoog glijvermogen en is 100% veilig in gebruik. Het is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zoals water, propyleenglycol, glycerine en cellesegum. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de huid soepel en glad blijft na gebruik van het glijmiddel. Ook bevat het geen parabenen of glycerine.

Hoe gebruik je de Ice Glijmiddel – Sinaasappel – 80ml?

Het is heel eenvoudig om de Ice Glijmiddel – Sinaasappel – 80ml te gebruiken. Breng het glijmiddel aan op de plek waar je het wilt gebruiken. Zorg ervoor dat het lichaam of speeltje wat het glijmiddel afgeeft een beetje warm is. Hierdoor wordt het glijmiddel dunner en gaat het langer mee. Laat het glijmiddel ook even intrekken. Als je de Ice Glijmiddel – Sinaasappel – 80ml wilt gebruiken met andere producten, zoals of siliconenvibrators, is het aanbevolen om eerst wat Ice Glijmiddel op de producten aan te brengen voordat je begint met betrekkingen.

Voor wie is de Ice Glijmiddel – Sinaasappel – 80 ml geschikt?

De Ice Glijmiddel – Sinaasappel – 80ml is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een glijmiddel met een frisse en subtiele smaak. Het is ideaal voor gebruik met alle soorten speeltjes en materialen. Ook is het veganistisch, PH-neutraal en hypoallergeen, wat betekent dat je geen irritaties, allergische reacties of andere ongemakken krijgt.

Hoe kan de Ice Glijmiddel – Sinaasappel – 80 ml het leven van onze klanten verbeteren?

Met de Ice Glijmiddel – Sinaasappel – 80 ml kunnen onze klanten hun liefdesleven spannender maken dan ooit tevoren. Het glijmiddel bevat een frisse sinaasappelsmaak, die heerlijk aanvoelt en je naar een magisch avontuur brengt. Het glijmiddel is boterzacht en gaat lang mee, waardoor je niet snel opnieuw hoeft aan te brengen. Ook is het makkelijk schoon te maken, waardoor je langer van het glijplezier kunt genieten.

Ice Glijmiddel – Sinaasappel – 80 ml combineren met andere speeltjes in Ladykiller.nl

Bij Ladykiller.nl hebben we een breed scala aan speeltjes waarmee je je liefdesleven voor altijd spannend en extra interessant kunt maken. Met de Ice Glijmiddel – Sinaasappel – 80 ml kunnen je de speeltjes extra comfortabel gebruiken en van langere geslachtsgemeenschappen genieten. Het product is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een glijmiddel met een frisse smaak. Je kunt de Ice Glijmiddel – Sinaasappel – 80 ml combineren met onze verschillende , dildos, Gentl Stays, Aneros, P-spot massage-sets, , lubrikanades en kruiden.

Hoe reinig je de Ice Glijmiddel – Sinaasappel – 80ml?

Het is belangrijk om de Ice Glijmiddel – Sinaasappel – 80 ml na gebruik te reinigen en het te conserveren. De Ice Glijmiddel – Sinaasappel – 80 ml is gemakkelijk schoon te maken. Om te reinigen, was je eerst de Ice Glijmiddel – Sinaasappel – 80 ml met lauw water of bevochtig een doekje met warm water en dep hiermee licht het glijmiddel af. Breng vervolgens wat glijmiddel op het speeltje aan en laat dit een minuut intrekken voordat je het verder afspoelt met warm water. Vervolgens kun je het glijmiddel met een handdoek afdrogen.

Waarom bij Ladykiller.nl kopen?

Bij Ladykiller.nl verkopen we een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige speeltjes in verschillende soorten en maten. We hebben vibrators, dildos, Gentl Stays, Aneros, P-spot massage-sets, glijmiddelen, lubrikanades en kruiden. Met deze speeltjes kunnen onze klanten hun liefdesleven voor altijd veranderen en ervoor kiezen om het spannend te maken.

Het is in je eigen belang om de Ice Glijmiddel – Sinaasappel – 80ml te proberen en in onze winkel Ladykiller.nl te kopen. Met deze unieke sinaasappelsmaak heb je geen spijt van je aankoop en heb je het ultieme genot in je slaapkamer. Je kunt de Ice Glijmiddel – Sinaasappel – 80 ml ook combineren met andere speeltjes uit onze winkel en ervoor zorgen dat je elke nacht heerlijk speelt.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273501134