IbuGel – Vertragende Gel – 50 ml

De IbuGel – Vertragende Gel – 50 ml is het ultieme speeltje dat je slaapplezier een boost kan geven. Deze Vertragende Gel maakt deel uit van onze collectie ontworpen om liefdesavonturen extra uitdagend, veilig en kwalitatief te maken. De IbuGel wordt alom geroemd vanwege zijn prachtige unieke eigenschappen die het mogelijk maken om je liefdesavontuur naar nieuwe hoogte te tillen. Dankzij deze unieke gel, verrijkt met speciale ingrediënten, word je seksuele avonturen bijzonder, sensueel en intiemer. Deze unieke gel beschermt tevens je slijmvliezen met zijn fijne ingrediënten, waardoor je mannelijkheid heerlijk lang genoten kan worden!

Er zijn vele voordelen verbonden aan de IbuGel – Vertragende Gel – 50 ml. De gel kan heerlijk lang doorgaan, zonder dat je moe wordt, en zonder dat je gevoeligheid – of dat van je partner – verliest. De gel werkt opbouwend, doordat het een afrodisiacum bevat, waarmee je verlangen naar elkaar steeds meer kan toenemen. IbuGel levert ook een extra bescherming en voor je intieme gebieden en slijmvliezen. Je geniet langer en meer met een beschermd en verzorgde seksuele ervaring.

De IbuGel is gemakkelijk en veilig te gebruiken. Het product is dermatologisch getest en verrijkt met extra ingrediënten om je slijmvliezen te hydrateren. Het is een 100% natuurlijke gel met een samenstelling van plantaardige stoffen. De Vertragende Gel is geschikt voor iedereen die er seksueel genot mee wil beleven, of een betere en spannender ervaring wil hebben in de slaapkamer. Het is unieke samenstelling is speciaal ontworpen om de gevoeligheid van mannelijkheid te verminderen zonder het plezier of de sensuele ervaring te verminderen.

Functies en voordelen van de IbuGel – Vertragende Gel – 50 ml

  • Verrijkt met extra ingrediënten om je slijmvliezen te hydrateren
  • Versterkt het seksueel genot en beschermt jou en je partner
  • Streelt en verzorgt de intieme gebieden
  • 100% natuurlijke samenstelling
  • Werkt opbouwend met een afrodisiacum
  • Verrijkt met vitamines en mineralen
  • Kan gecombineerd worden met andere speeltjes van Ladykiller.nl
  • Dermatologisch getest

Wat is de IbuGel – Vertragende Gel – 50 ml?

De IbuGel – Vertragende Gel – 50 ml is een unieke gel samengesteld van 100% natuurlijke ingrediënten. Deze gel heeft een hydraterende werking en versterkt het seksueel genot. De gel is opgebouwd met een afrodisiacum, wat een verhoogd verlangen bevordert, zonder dat je gevoeligheid – of dat van je partner – verliest. Deze Vertragende Gel bevat een speciale formule vol met vitamines en mineralen om jou en je partner te beschermen en te verzorgen.

Hoe gebruik je de IbuGel – Vertragende Gel – 50 ml?

De IbuGel is heel makkelijk en veilig te gebruiken. Controleer ten eerste de vervaldatum en ingrediënten. Was je handen voor en na gebruik. Breng een beetje gel aan op je intieme gebieden en masseer in de gel net zolang totdat het volledig geabsorbeerd is. Herhaal indien nodig, voor nog meer sensuele verwennerij.

Voor wie is de IbuGel – Vertragende Gel – 50 ml geschikt?

De IbuGel – Vertragende Gel – 50 ml is geschikt voor iedereen die een betere en spannender ervaring wil hebben in de slaapkamer. De gel is ook bijzonder geschikt voor degenen die last hebben van een te korte duur van hun seksueel genot. De gel bevat een speciale formule verrijkt met exta ingrediënten die je intieme gebieden hydrateren en verzorgen, waardoor je mannelijkheid heerlijk lang genoten kan worden!

Hoe kan de IbuGel – Vertragende Gel – 50 ml het leven van onze klanten verbeteren?

De IbuGel – Vertragende Gel – 50 ml kan het leven van onze klanten op verschillende manieren verbeteren. De gel helpt de slijmvliezen vererering te behouden, waardoor de seksuele ervaring langer en hartstochtelijker kan zijn. Door de samenstelling van plantaardige stoffen worden je intieme gebieden optimaal verzorgd, wat een verhoogd verlangen teweeg brengt, zodat je mannelijkheid langer kan worden genoten. De Vertragende Gel bevat ook een afrodisiacum, wat helpt de ervaring spannender te maken en het verlienen van extra bescherming voor je intieme gebieden.

Hoe kan je de IbuGel – Vertragende Gel – 50 ml combineren met andere speeltjes?

De Vertragende Gel van IbuGel kan in combinatie gebruikt worden met andere producten. Bij Ladykiller.nl heb je de keuze uit een grote collectie speeltjes. Of je nu op zoek bent naar kaarsen om je slaapkamer te sieren, of naar om je genot nog meer spanning te geven, al onze speeltjes zijn ontworpen om al je liefdesavonturen zo veilig, plezierig en kwalitatief mogelijk te maken. Gebruik jij de IbuGel samen met een van deze speeltjes? Vergeet dan niet om het product na gebruik goed te reinigen om zo schimmels of bacteriën te voorkomen.

Waarom moeten onze klanten de IbuGel – Vertragende Gel – 50 ml proberen?

De IbuGel – Vertragende Gel – 50 ml is een uniek product wat nooit verveelt. Deze gel kan je spel een intieme tint geven, zonder je gevoeligheid – of dat van je partner – te verminderen. De gel heeft een langdurig effect, waardoor je verlangen naar elkaar steeds meer kan toenemen. Verwen jezelf met deze krachtige Vertragende Gel, die jullie een spannend en sensueel tretje sterker maakt. Probeer het ook en verken andere categorieën aan speeltjes die we in onze shop verkopen om je seksueel genot nog spannender te maken: dildo's, cockrings, massageolie, en andere intieme speeltjes. Koop deze en nog véééél meer producten bij Ladykiller.nl!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273531209