De I Like It Rough 2-delige BH Set Met Open Cups – Paars

Functies en voordelen van de I Like It Rough 2-delige BH Set Met Open Cups – Paars

De I Like It Rough 2-delige BH Set Met Open Cups – Paars biedt je een super leuke manier om je slaapkamer outfit af te maken. De grote open cups zijn leuk om te zien en geven je een extra sexy uitstraling. De set is perfect voor je speelse avonturen in de slaapkamer en kan je bedspelletjes naar een nieuw niveau tillen. De set is gemaakt van zacht, ademend materiaal en voelt zacht en comfortabel aan de huid. De I Like It Rough 2-delige BH Set Met Open Cups – Paars is voorzien van een klassiek, eenvoudig design met gestippelde details. De sluiting aan de achterkant maakt je vrouwelijk en elegant.

Eigenschappen van de I Like It Rough 2-delige BH Set Met Open Cups – Paars:

  • Klassiek, eenvoudig design
  • Gemaakt van zacht, ademend materiaal
  • Grote open cups die je een sexy uitstraling geven
  • Voorzien van gestippelde details
  • Verstelbare schouderbanden
  • Toepasbaar op verschillende gelegenheden
  • Sluiting aan de achterkant

De I Like It Rough 2-delige BH Set Met Open Cups – Paars

De I Like It Rough 2-delige BH Set Met Open Cups – Paars is de perfecte set om je slaapkamer outfit af te maken. De set bestaat uit een top en een kort tanga-broekje gemaakt van zacht, ademend materiaal. Het materiaal is lekker zacht en voegt elegantie, stijl en comfort aan je look toe.

Gebruik van de I Like It Rough 2-delige BH Set Met Open Cups – Paars

Met de I Like It Rough 2-delige BH Set Met Open Cups – Paars kun je je bedspelletjes naar een nieuw niveau tillen. Met het sexy design, de grote open cups en het eenvoudige klassieke design, is deze set geschikt voor verschillende gelegenheden. De verstelbare schouderbanden geven extra comfort en geeft je de vrijheid om de set aan te passen naar jouw lichaamsvorm.

Voor wie is de I Like It Rough 2-delige BH Set Met Open Cups – Paars geschikt?

De I Like It Rough 2-delige BH Set Met Open Cups – Paars is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een set om hun slaapkamerlook af te maken. De set is perfect voor stellen die samen leuke tijden in de slaapkamer willen beleven, want met deze set kom jij in een sexy en verleidelijke pose.

Hoe kan de I Like It Rough 2-delige BH Set Met Open Cups – Paars het leven van onze klanten verbeteren?

De I Like It Rough 2-delige BH Set Met Open Cups – Paars is ontworpen om jouw slaapkamerlook af te maken. Met deze set kun jij je kleding afstemmen op jouw bed speelavonturen, zodat je een sexy uitstraling krijgt. Daarnaast maakt de sluiting aan de achterkant je vrouwelijk en elegant. De set kan je ook helpen om je relatie spannender te maken en je beiden naar een spannend avontuur te leiden.

Kan de I Like It Rough 2-delige BH Set Met Open Cups – Paars gecombineerd worden met andere speeltjes?

Je kunt de I Like It Rough 2-delige BH Set Met Open Cups – Paars gebruiken als een sexy lingeriesetje, als accessoire bij je favoriete kledingstukken of samen met andere speeltjes uit onze winkel Ladykiller.nl. Je kunt de set gecombineerd met andere speeltjes, zoals tapes, , speeltjes en nog meer!

Hoe moet de I Like It Rough 2-delige BH Set Met Open Cups – Paars gereinigd worden?

Voor het reinigen van de I Like It Rough 2-delige BH Set Met Open Cups – Paars is het belangrijk om de instructies nauwkeurig te lezen. Het materiaal is gevoelig voor warmte en kan worden gewassen op een lage temperatuur in de machine. Vermijd direct zonlicht en droog de set bij voorkeur binnen.

Wordt een fan van de I Like It Rough 2-delige BH Set Met Open Cups – Paars!

De I Like It Rough 2-delige BH Set Met Open Cups – Paars is de perfecte set om je look af te maken, zowel in de slaapkamer als in het dagelijks leven. De set is gemaakt van zacht materiaal en is ideaal voor het combineren met andere speeltjes uit onze winkel Ladykiller.nl om je bedspelletjes naar een spannend niveau te tillen. Wordt een fan van de I Like It Rough 2-delige BH Set Met Open Cups – Paars en ontdek alle andere categorieën van Ladykiller.nl, waaronder BDSM Speeltjes, en meer. Koop vandaag nog de I Like It Rough 2-delige BH Set Met Open Cups – Paars en ervaar jezelf de verleidende kracht van de I Like It Rough 2-delige BH Set Met Open Cups – Paars.

Kledingmaat

,

Merk

Materiaal

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

196018371055