I Harnas – Een leven lang plezier!

Krijg meer controle met de I Harnas

De I Harnas van Ladykiller.nl is de perfecte oplossing om je liefdesleven naar een volgend niveau te tillen. Gecreëerd van hoogwaardig katoenen materiaal, met grote oogjes om meerdere lussen aan te bevestigen, heeft de I Harnas je volste plezier, controle en comfort. Met een gewicht van slechts 150 gram kun je fijn en comfortabel gebonden blijven tijdens gezellige stapavonden met je partner. Perfect voor iemand die nieuwsgierig is naar SM-spelletjes.

Eigenschappen van de I Harnas

  • Hoogwaardig katoenen materiaal
  • Grote oogjes voor meerdere lussen
  • Licht gewicht (150 gram)
  • Comfortabel

De I Harnas – wat is het?

De I Harnas van Ladykiller.nl, is een must-have om je liefdesleven naar een hoger niveau te tillen. De harnas maakt spelletjes leuk en interessant tussen partners. Met de lussen aan de grote oogjes aan de voorkant, kun je je partner vastbinden, waardoor je controle kunt krijgen over de situatie. Kortom, hoe meer lussen er zijn, hoe meer controle je hebt. De I Harnas biedt comfort en stijl doordat het licht is, gemaakt is van hoogwaardig katoenen materiaal met dikke elastieken lussen.

Hoe te gebruiken?

De I Harnas is een must-have voor liefhebbers van kinky -spelletjes. De harnas is gemaakt van duurzaam katoenen materiaal, met elastieken, en heeft grote oogjes om meerdere lussen aan te bevestigen. Je kunt de lussen gebruiken voor verschillende posities en situaties, afhankelijk van hoe stevig je ze vastmaakt. Door zijn lichtgewicht voelt de I Harnas aangenaam aan op de huid, zelfs als je er voor langere tijd mee aan de gang bent. Je kunt ook differente posities gebruiken bij verschillende spelletjes, wat het spannend houdt voor zowel jou als je partner.

Voor wie is de I Harnas geschikt?

De I Harnas is geschikt voor liefhebbers van SM-spelletjes. Als je op zoek bent naar een eenvoudige, comfortabele manier om jouw partner vast te binden, is de I Harnas een must-have. Omdat het licht is, kan het overal mee naar toe gedragen worden. Het is een goede keuze voor zowel beginners als gevorderde liefhebbers van bondage-spelletjes. De I Harnas biedt je veel controle, zodat je jouw sessies extra spannend kan maken en verschillende posities en situaties kunt creëren.

Hoe kan de I Harnas ons leven veranderen?

De I Harnas is een van onze meest populaire producten omdat het comfortabel is en meer controle biedt. Dankzij de I Harnas kunnen onze klanten meer controversiële en interessante SM-spelletjes spelen. Met de lussen aan de grote oogjes aan de voorkant, kun je je partner perfect vastbinden, waardoor je meer controle krijgt over de situatie. Bovendien kan het combineren met andere artikelen uit onze winkel om je liefdesleven naar een hoger niveau te tillen.

Hoe te reinigen?

De I Harnas is gemakkelijk te reinigen. Verwijder de lussen, was de harnas met lauw water en een milde detergent en luchtdroog het vervolgens. We raden aan om de I Harnas af en toe te inspecteren op beschadigingen en kan dan als deze aanwezig zijn, direct vervangen worden.

Krijg meer controle met Ladykiller.nl

Kom langs bij Ladykiller.nl om de I Harnas te kopen. Met de I Harnas kun je meer controle krijgen over je liefdesleven en nieuwe en interessante spelletjes uitproberen met je partner. Je vindt ook veel andere speeltjes in onze shop, waarmee je je liefdesleven spannender kunt maken. Ga je liever online winkelen? Bezoek dan onze webshop Ladykiller.nl. Ons team is altijd in voor een leuk gesprek voor meer informatie. Kies voor de I Harnas en breng weer nieuw leven aan je liefdesleven!

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

8436562011239