Hypnotic Power – Kimono is een volledig nieuw concept in de seksspeeltjesindustrie. Dit opwindende sexspeeltje combineert de power van krachtige elektro-stimulatie en het plezier van een strak kimono-design. Met deze bijzondere sexspeeltje voeg je nieuwe dimensies toe aan je seksleven en breng je een absoluut nieuw niveau van krachtige sensaties.

Kenmerken van de Hypnotic Power – Kimono:
– Batterij-aangedreven dual Xtreme
– Twee losse voor elektro-stimulatie
– flexibele pasvorm
– Twee instelbare vibratie patterns
– Gemakkelijk te reinigen

Wat is de Hypnotic Power – Kimono?

De Hypnotic Power – Kimono is een revolutionaire manier om je seksleven naar een nieuw niveau te brengen. Met hun innovatieve dual Xtreme vibrator-concept levert deze seksspeeltjes een verscheidenheid aan nieuwe krachtige vibratie-ervaringen.

Fabrieken met een strak kimono-design. Dankzij het dual Xtreme vibrator-concept heeft de Hypnotic Power – Kimono twee losse vibrators, waarmee je het kimono- design kunt aansluiten. Je kunt de twee vibratorinstellingen aanpassen om verschillende -ervaringen te maken.

Hoe gebruik je de Hypnotic Power – Kimono?

De Hypnotic Power – Kimono is makkelijk te gebruiken. Koppel de flexibele pasvorm aan het kimono-design van de Hypnotic Power – Kimono en stel de twee vibrators af op de juiste kracht en pulsaties. Laat de vibraties je lijf verkennen en geniet volop van de krachtige sensaties!

Voor wie is de Hypnotic Power – Kimono bedoeld?

De Hypnotic Power – Kimono is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige sensatie. Of je nu single bent of een koppel, de Hypnotic Power – Kimono is een seksspeeltje waar je met je partner van kunt genieten.

Hoe verbetert de Hypnotic Power – Kimono je seksleven?

De Hypnotic Power – Kimono is bedoeld om je seksleven naar een nieuw niveau te brengen. Door de krachtige sensaties en het unieke dual Xtreme vibrator-concept heeft de Hypnotic Power – Kimono de perfecte vibrator om je seksleven te verbeteren.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Hypnotic Power – Kimono gebruiken?

Je kunt de Hypnotic Power – Kimono ook gebruiken met seksspeeltjes zoals vibrators, stokken, vibratoraccessoires en meer. Combineer de Hypnotic Power – Kimono met een ander seksspeeltje om een ​​nog opwindende ervaring te krijgen.

Hoe reinig je de Hypnotic Power – Kimono?

Als je de Hypnotic Power – Kimono gebruikt, is het belangrijk dat je het goed reinigt. Gebruik alleen warm water en milde zeep om het seksspeeltje te reinigen. Gebruik geen agressieve chemische middelen of alcohol om de Hypnotic power – Kimono te reinigen.

Probeer de Hypnotic Power – Kimono en koop bij Ladykiller.nl

Als je de Hypnotic Power – Kimono wil uitproberen, dan ben je aan het juiste adres. Bij Ladykiller.nl vind je een scala aan topkwaliteitsextoys en speeltjes, inclusief de Hypnotic Power – Kimono. Vergeet ook niet om de geavanceerde functies ervan te bekijken. Koop de Hypnotic Power – Kimono vandaag nog en ervaar een geheel nieuwe krachtige sensatie!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

,

Kledingmaat

,

Kleur

,

Barcode

4061504006604, 4061504006628, 4061504006598, 4061504006611