Hump Gear XL – Butt Plug Bruikbaar voor Penetratie uit de Webshop Ladykiller.nl

Met de Hump Gear XL – Butt Plug Bruikbaar voor Penetratie uit onze webshop Ladykiller.nl kunt u waanzinnige ervaringen beleven tijdens seksuele penetratie. Het is een innovatief en comfortabel speeltje gemaakt van hypoallergeen silicone dat gemaakt is voor optimaal genot. Met deze butt plug kunnen zowel mannen als vrouwen ongekende ervaringen beleven terwijl ze hun seksuele fantasieën vervullen. De Hump Gear XL – Butt Plug Bruikbaar voor Penetratie is ontworpen om het seksuele plezier te maximaliseren door extra stimulatie en sensatie te bieden.

3 Voordelen van de Hump Gear XL – Butt Plug Bruikbaar voor Penetratie:

– Het is gemaakt van hypoallergeen en Phthalate-vrij silicone dat soepel en comfortabel aanvoelt.
– Het is veilig om te gebruiken en vrij van bijwerkingen.
– Het biedt zeldzaam genot voor mannen en vrouwen die hun seksuele fantasieën willen vervullen.

Wat is de Hump Gear XL – Butt Plug Bruikbaar voor Penetratie?

De Hump Gear XL – Butt Plug Bruikbaar voor Penetratie is een topkwaliteit silicone butt plug waarmee mannen en vrouwen ongekende ervaringen kunnen beleven tijdens seksuele interactie. Het is een uniek speeltje dat is ontwikkeld om extra stimulatie en sensatie te bieden tijdens het spelen met seksuele penetratie. Door de extra stimulatie biedt de Hump Gear XL – Butt Plug Bruikbaar voor Penetratie je waanzinnige ervaringen waarmee je je verbeeldingskracht kunt ontwikkelen.

Hoe gebruik je de Hump Gear XL – Butt Plug Bruikbaar voor Penetratie?

Voor optimaal gebruik, smeert u het speeltje eerst met een speciaal , preferabel een waterbasis glijmiddel dat gemakkelijk aangebracht en verwijderd kan worden. Probeer het glijmiddel toe te passen op beide materialen. Voer vervolgens voorzichtig de plugged het lichaam in. Om het op te bouwen, kunt u het bovenste deel van de teamed met water gedrenkte benen masseren. Als je klaar bent, trek je de aware uit en wast deze met warm water en alleen milde zeep.

Voor wie is de Hump Gear XL – Butt Plug Bruikbaar voor Penetratie geschikt?

De Hump Gear XL – Butt Plug Bruikbaar voor Penetratie is uitermate geschikt voor mannen en vrouwen die meer plezier willen beleven tijdens de seks. Omdat deze butt plug exta stimulatie en sensatie biedt, kunnen er een veel verscheidenheid aan seksuele fantasieën vervuld worden. Het is een uitstekende keuze voor wie meer een intense seksuele verwennerij wil ervaren.

Hoe kan de Hump Gear XL – Butt Plug Bruikbaar voor Penetratie het leven van onze klanten verbeteren?

De Hump Gear XL – Butt Plug Bruikbaar voor Penetratie heeft een veelzijdige toepassing in verschillende situaties en is perfect voor zowel koppels als solo mensen. Deze plug kan het leven van onze klanten verbeteren door het potentieel te bieden van meer plezier en seksuele verwennerij. Het is een uitstekend speeltje om de routine te doorbreken en meer avontuurlijke ding te doen.

Hoe kun je de Hump Gear XL – Butt Plug Bruikbaar voor Penetratie combineren met andere speeltjes in onze winkel?

Met de Hump Gear XL – Butt Plug Bruikbaar voor Penetratie uit onze winkel Ladykiller.nl, kunt u genieten van meer stimulatie en sensatie. U kunt deze buttplug combineren met andere speeltjes in onze shop en een prachtig speeltjes menu maken, afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren. Bij onze winkel Ladykiller.nl kunt u naar hartenlust kiezen uit een enorm assortiment sexspeeltjes, zoals dildo's, , cockrings en anal beads.

Hoe moet de Hump Gear XL – Butt Plug Bruikbaar voor Penetratie gereinigd worden?

De Hump Gear XL – Butt Plug Bruikbaar voor Penetratie wordt geleverd met een speciale cleaning wipes of een speciale antibacteriële spray die geschikt is voor de materialen waaruit de plug is gemaakt. Na het reinigen met de antibacteriële spray, droogt u de plug af met een papieren handdoek en maakt u de plug schoon met een namelijk zachte stof of een zachte doek met warm water. Was vervolgens de plug grondig en droog hem voorzichtig af.

Eenmaal proberen, is de Hump Gear XL – Butt Plug Bruikbaar voor Penetratie kopen!

Als je op zoek bent naar manieren om je seksleven interessanter en spannender te maken, dan is de Hump Gear XL – Butt Plug Bruikbaar voor Penetratie uit onze webshop Ladykiller.nl de perfecte investering. De Hump Gear XL – Butt Plug Bruikbaar voor Penetratie biedt extra stimulatie en sensatie terwijl het nog steeds heerlijk comfortabel aanvoelt. Wees niet bang om met deze butt plug te experimenteren. U zal merken dat u de plugin uw verbeeldingskracht kunt ontwikkelen, dankzij extra stimulatie en sensatie. Natuurlijk hebben we in onze winkel Ladykiller.nl meer spannende speeltjes waarmee je het seksleven spannender en interessanter kunt maken. Kies hier uit een enorm assortiment sexspeeltjes, zoals dildo's, vibrators, cockrings en anal beads. Krijg de Hump Gear XL – Butt Plug Bruikbaar voor Penetratie vandaag nog uit onze webshop Ladykiller.nl en start de avontuur!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

854854005113, 854854005120