– Verwarmende
Geef je seksleven een boost met deze Hot Passion – Verwarmende Anaal Vibrator. Een krachtige, verwarmende vibrator die aan je behoeften voldoet. Stimuleer je erogene zones met meerdere standen. De vibrator is zacht en elastisch en heeft een afgeronde vorm, ideaal dus voor een comfortabel en erotisch avontuur.

Voorzien van de volgende eigenschappen:
– Krachtige, 12 speelse vibratiestanden
– Verwarmt binnen enkele seconden tot 50°C
– Elastische en zachte buitenkant
– Oplaadbaar
– Waterdicht

Hot Passion – Verwarmende Anaal Vibrator is een krachtige anaal vibrator die het seksuele genot vergroot door meerdere landen en temperatuurverschillen. De vibrator heeft een diameter van 10 cm en een buigzaamheid voor een optimaal comfortabel gevoel. Met haar 12 sprekende vibratiestanden, in combinatie met de verwarmingsfunctie van maar liefst 50°C, is Hot Passion – Verwarmende Anaal Vibrator een uitstekend sekstoy dat precies voldoet aan je wensen.

Hoe te gebruiken?

De Hot Passion – Verwarmende Anaal Vibrator is ontworpen met een verwarmingsfunctie die je seksuele genot verhoogt voor een intenser gevoel. Stimuleer je partner door met de vibrator over het hele lichaam te bewegen of laat je meevoeren door de verwarmings- en vibratiefuncties. Vergeet ook niet om de verwarming te activeren voor een extreem gevoel van verhitting. De temperatuur van maar liefst 50 °C is ideaal om het seksuele genot te verhogen.

Voor wie is Hot Passion – Verwarmende Anaal Vibrator?

Hot Passion – Verwarmende Anaal Vibrator is speciaal ontworpen voor koppels die op zoek zijn naar een speeltje om hun intieme momenten op te fleuren. De Hot Passion stimuleert en verwarmt uw erogene zones in slechts een paar seconden en biedt talloze mogelijkheden om het seksuele genot te verhogen. Met de Hot Passion – Verwarmende Anaal Vibrator kun je de spanning en verrassing verhogen en heerlijk attributen voor een dubbel gevoel van genot ervaren.

Hoe vermeerdert Hot passion – Verwarmende Anaal Vibrator je seksleven?

De Hot Passion – Verwarmende Anaal Vibrator is een perfect speeltje voor koppels die willen ontdekken wat er mogelijk is. Deze vibrator heeft alles wat je nodig heeft om je seksleven op te krikken. Deverwarmings- en vibratiefunctie in combinatie met de 12 verschillende vibratie functies bieden een veelzijdig avontuur om je te helpen je seksuele genot te maximum te stille. Je kunt met de vibrator experimenteren en nieuwe manieren verkennen – zelfs als je nog nooit eerder een anaalvibrator hebt gebruikt.

Met welke andere speeltjes en toys je Hot Passion – Verwarmende Anaal Vibrator kan gebruiken

Hot Passion – Verwarmende Anaal Vibrator is compatibel met alle standaard sekstoys die dezelfde diameter hebben. Dus stel je eigen set samen met Hot Passion – Verwarmende Anaal Vibrator en een , butt plug of cock ring, en heerlijk naar veelzijdige genot!

Hoe moet je de Hot Passion – Verwarmende Anaal Vibrator reinigen?

De Hot Passion – Verwarmende Anaal Vibrator moet na elk gebruik worden schoongemaakt. Reinig de vibrator met warm water en speelgoedreiniger. Daarna kun je de vibrator afdrogen met een schone, zachte, droge doek.

Probeer de Hot Passion – Verwarmende Anaal Vibrator voor een betere ervaring

Hot Passion – Verwarmende Anaal Vibrator is een uitstekend seksspeeltje dat je seksleven enorm kan verbeteren. Als je serieus bent over een verbetering van je seksleven, dan is Hot Passion – Verwarmende Anaal Vibrator een must-have. Dus ga vandaag nog naar Ladykiller.nl om de Hot Passion – Verwarmende Anaal Vibrator vandaag te bestellen!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4061504001647