Nightfall – Bodystocking is een seductieve en unieke lingerie set die ervoor zorgt dat je je avontuurlijke alter ego helemaal kunt uitdrukken. De vrouwelijke vormen worden op mooie wijze geaccentueerd waardoor je er onweerstaanbaar uitziet. De bodystocking is gemaakt van delicaat, stretchy materiaal waardoor je bewegingsvrijheid behoudt. Met Hot Nightfall – Bodystocking kun je betoverende nachten beleven, waarin wegdromen en fantaseren de boventoon voeren. Hot Nightfall – Bodystocking is verrijkt met een sexy hoge split, waarmee je direct al de essentie van je vrouwelijkheid aan je partner laat voelen.

Eigenschappen van Hot Nightfall – Bodystocking:

• Gemaakt van stretchy, delicaat materiaal
• Verrijkt met een sexy hoge split
• Verhult je vormen discreet en accentueert je vrouwelijkheid
• Met rode bloem model
• Verkrijgbaar in meerdere maten (Small, Medium & Large)

Wat is Hot Nightfall – Bodystocking?

Hot Nightfall – Bodystocking is een stukje waarvoor je je samen kan laten inspireren. Het is een unieke lingerie set met een seductieve touch die je avontuurlijke alter ego helemaal tot leven laat komen. De bodystocking is verkrijgbaar in de kleur zwart met bloem patroon en heeft een sexy hoge split. Hot Nightfall – Bodystocking is gemaakt van stretchy, delicaat materiaal waardoor je er comfortabel in kunt bewegen. Daarnaast heeft de bodystocking een discreet en seksueel effect. Het zal je vormen discreet verbergen, maar ook op mooie wijze accentueren. Hierbij is het verkrijgbaar in meerdere maten. Voldoende opties om je perfect passende en ultieme bodystocking te vinden.

Hoe kan je Hot Nightfall – Bodystocking gebruiken

Met Hot Nightfall – Bodystocking kun je betoverende nachten beleven. Op avontuurlijke manier samen dromen en fantaseren terwijl je handen, blikken en woorden door deze bodystocking heen kruippen. Hot Nightfall – Bodystocking bied je vrijheid en mogelijkheid om samen unieke momenten te beleven. Gebruik de rode bloem versieringen op de bodystocking voor sensuele mogelijkheden. Hot Nightfall – Bodystocking bied je daarnaast de mogelijkheid om kleine geheimen te delen die samen een groot genot betekenen.

Voor wie is Hot Nightfall – Bodystocking bedoeld?

Hot Nightfall – Bodystocking is bedoeld voor iedereen die avontuur wil ervaren binnen de relatie. Met Hot Nightfall – Bodystocking geef je je liefde een boost en creëer je een magische, romantische of vurige aantrekkingskracht. Denk hierbij aan ongewone momenten, die je samen kunt beleven. Hot Nightfall – Bodystocking geeft discreet je verleidelijkheid vrij zodat jullie samen kunnen dansen tussen passies en vrijheid.

Hoe kan Hot Nightfall – Bodystocking je seksleven verbeteren?

Met Hot Nightfall – Bodystocking beleef je een betoverende ervaring waar je samen kunt genieten van fantaseren en fantaseren, zonder daarbij zelf je grenzen te overschrijden. Verras je partner met de blend van tederheid en seksualiteit van Hot Nightfall – Bodystocking. Laat je met de bodystocking meevoeren in deze intenser wordende fantaseren die jullie samen beter kunnen maken. Kortom,Hot Nightfall – Bodystocking zorgt voor een opwindende en onvergetelijke ervaring.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Hot Nightfall – Bodystocking gebruiken?

Hot Nightfall – Bodystocking is compatibel met andere speeltjes en toys. Denk hierbij aan speeltjes en toys zoals , 's, , en blindfoldergames. Natuurlijk kun je hierbij ook een crotchless setje of een zielig korset aan gaan doen. Probeer de verschillende combinaties en kijk je waar jouw koppel energie van krijgt.

Hoe moet je Hot Nightfall – Bodystocking reinigen?

Voor het wassen van Hot Nightfall – Bodystocking, is het nodig om de bodystocking apart te wassen in koud of lauw water. Gebruik hiervoor een milde, pH neutrale, wasmiddel. Vermijdt het gebruik van agressieve chemicaliën en bleekmiddelen om de bodystocking te reinigen. Was de bodystocking nooit met de handen, maar doe het in een fijne wasmachine. Na het schoonmaken, is het belangrijk dat de bodystocking wordt verwijderd uit het water en in de schaduw wordt gelegd om te drogen.

Raden wij de klant aan om de Hot Nightfall – Bodystocking te proberen?

Absoluut! Hot Nightfall – Bodystocking is een eenvoudige maar effectieve manier om je partner te verrassen, met een mix van kwetsbaarheid, kracht en seksualiteit. Laat je leiden door je intuïtie en onderga Hot Nightfall – Bodystocking. Je hoeft jezelf niet langer te beperken in je mogelijkheden en je avontuur te beperken. Bestel de Hot Nightfall – bodystocking vandaag nog door te shoppen bij Ladykiller.nl. Laat je betoveren door Hot Nightfall – bodystocking en ervaar seksualiteit als nooit tevoren.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

,

Kledingmaat

,

Kleur

,

Barcode

4061504005003, 4061504005010, 4061504005027, 4061504005034