Horny Pot – Clitherapy Balsem – 8 gr is een toegevoegde waarde aan je seksspeeltjes collectie. De balsem is een effectieve en snelwerkende oplossing die in het bijzonder is ontwikkeld voor de . De balsem werkt op 2 manieren: het verhoogt intensiteit als je alleen bent, en het creëert een buitengewone stimulatie tijdens seks.

Eigenschappen van Horny Pot – Clitherapy Balsem – 8 gr:

– Geschikt voor directe toepassing op de clitoris
– Stimuleert en verhoogt het plezier
– Veroorzaakt een krachtige huivering tijdens seks
– Snelwerkend
– Inclusief massaal kalmerend ingrediënt wanneer de functie is uitgeschakeld
– 100% vegetarisch, geen synthetische geur- en kleurstoffen

Wat is Horny Pot – Clitherapy Balsem – 8 gr?

Horny Pot – Clitherapy Balsem – 8 gr is een sekstoy die speciaal is ontwikkeld voor de clitoris. De balsem heeft een heerlijke kalmerende geur en is verrijkt met natuurlijke huidbeschermende elementen voor een optimaal pleziergevoel. Het product bevat geen synthetische geur- en kleurstoffen. Het is ontworpen om individuen extra stimulatie en plezier te bieden tijdens seks of alleen genot.

Hoe gebruik je Horny Pot – Clitherapy Balsem – 8 gr?

Horny Pot – Clitherapy Balsem – 8 gr is heel eenvoudig te gebruiken. Gebruik hierbij eventueel een speeltjes/toys. Doe eerst wat balsem op vingertoppen, of op de speeltjes/toys die je wilt gebruiken. Breng het vervolgens direct aan op de clitoris. Vermijd contact met slijmvliezen of invoerdonkere huid. Je zult zien dat er direct een krachtige huivering optreedt.

Voor wie is Horny Pot – Clitherapy Balsem – 8 gr?

Horny Pot – Clitherapy Balsem – 8 gr is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar meer stimulatie en plezier tijdens seks of solo genot. Het produceert directe sensaties, waardoor je meer intensiteit ervaart. Je zult de krachtige huivering merken die het product veroorzaakt. De lage prijs van de balsem maakt het mogelijk voor iedereen om de Horny Pot – Clitherapy Balsem – 8 gr te kopen en te gebruiken.

Hoe verbetert Horny Pot – Clitherapy Balsem – 8 gr je seksleven?

Horny Pot – Clitherapy Balsem – 8 gr kan een enorm verschil maken in je seksleven. Het verhoogt de stimulatie, houdt je langer wakker en veroorzaakt krachtige huiveringen. De balsem verbetert de sekservaring door de intensiteit van je orgasme te vergroten. Je zult meer intimiteit ervaren met je partner door hetproduct te gebruiken.

Met welke andere sekstoys je Horny Pot – Clitherapy Balsem – 8 gr kan gebruiken?

Horny Pot – Clitherapy Balsem – 8 gr is prima te combineren met een groot aantal andere sekstoys. De meest voorkomende sekstoys om dit product mee te combineren, zijn , cockrings, kogelvibrators, stimulators en clitoris stimulators. Je kunt ook de balsem combineren met interne en externe stimulators om je orgasmegevoel te verhogen.

Hoe reinig je je Horny Pot – Clitherapy Balsem – 8 gr na gebruik?

Horny Pot – Clitherapy Balsem – 8 gr moet na gebruik altijd worden gereinigd. Dit kun je het beste doen met lauwwarm water en milde zeep. Gebruik voor het reinigen geen alcohol of andere zware chemicaliën. Om te voorkomen dat het product vlekken veroorzaakt, is het belangrijk om het goed te reinigen.

Het aanraden van de Horny Pot – Clitherapy Balsem – 8 gr

Horny Pot – Clitherapy Balsem – 8 gr is een betaalbaar en kwalitatief hoogwaardig product dat direct stimulatie en plezier kan bieden. Als je wilt uitproberen wat het product kan doen voor jouw seksleven, is het beslist de moeite waard om te proberen. Koop jouw Horny Pot – Clitherapy Balsem – 8 gr vandaag nog in onze webshop Ladykiller.nl en ervaar alle voordelen!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8436562013981