Hold Up – Vertragende Gel – 50 ml bij Ladykiller.nl

Ben je op zoek naar een vertraging die je langer plezier kan bezorgen tijdens het vrijen? Probeer dan de Hold Up – Vertragende Gel – 50 ml van Ladykiller.nl. Deze gel zorgt ervoor dat de penis gevoeliger wordt en langer kan gaan.

Met de Hold Up – Vertragende Gel – 50 ml creëer je een extra langdurig genot en kan je partner veel langer van jou genieten! De gel is uniek samengevoegd met een verfrissende waterbasis en is zo optimaal smeerbaar. Probeer het zelf en geef je partner extra verrassingen!

Voordelen van de Hold Up – Vertragende Gel – 50 ml

De Hold Up – Vertragende Gel – 50 ml bij Ladykiller.nl is verkrijgbaar in een 50 ml flesje en biedt tal van voordelen voor intieme momenten met je partner:

  • Verlengt het genot van zowel jou als je partner bij steeds weer andere posities
  • Verfriste waterbasis voor optimaal en veilig gebruik
  • Geen plakkerige nasmaak
  • Geen onaangename geur
  • Gebruiksvriendelijk en universeel, werkt goed met alle vormen en maten condoom
  • Veilig en verkrijgbaar in een 50 ml flesje

De Hold Up – Vertragende Gel – 50 ml, wat is het?

De Hold Up – Vertragende Gel – 50 ml is een gel uit de lijn van verzorgende producten van Ladykiller.nl die het vrijen veraangenaamt. De vertragende gel is samengesteld met een verfrissende waterbasis. Vooral omringende mondstukken sterkte verbeterd de ervaring bij vrijpartijen. De gel is heerlijk glibberig en heeft een verzwakte geur en als je het op de penis smeert voel je geen prikjes of branderigheid.

De vertragende gel is verkrijgbaar in een 50 ml flesje en is geschikt voor alle vormen en maten. De gel is bedoelt voor zowel mannen als vrouwen die de seksuele spanning willen verhogen. Het verhelpt ook de erectiestoornissen die door het gebrek aan lichaamseigen stikstofoxide worden veroorzaakt.

Hoe gebruik je de Hold Up – Vertragende Gel – 50 ml?

Het gebruiken van de Hold Up – Vertragende Gel – 50 ml is erg eenvoudig. Breng de gewenste hoeveelheid op de penis, zoals de MOTEN. Gebruik enkele druppels met je vingers en smeer de geslachtsgemeenschap in zodat je en je partner optimaal geniet van het intiem vermaak.

De vertragende gel kan ook gebruikt worden in combinatie met een speciaal condoom. Gebruik daarvoor net genoeg gel om optimaal genot te beleven. Vetten of olie mogen absoluut niet gebruikt worden met een condoom omdat deze de natuurlijke stof waaruit de condoom is gemaakt aantast.

Voor wie is de Hold Up – Vertragende Gel – 50 ml geschikt?

De Hold Up – Vertragende Gel – 50 ml is geschikt voor iedereen die seksueel actief is. Of je nou man of vrouw bent, iedereen kan er optimaal gebruik van maken. Het is een goede aanvulling voor mensen die seksueel zelfvertrouwen zoeken of hun seksuele prestaties willen verbeteren.

Het gebruik van deze gel is ook een voordeel voor gezonde stellen die het genot verlengen en nieuwe ervaringen willen beleven. Dankzij de vertragende gel blijft de erotische sfeer langer en vermindert de snelheid van ejaculatie bij mannen. Dit alleen al resulteert in een hoger genot voor zowel man als vrouw.

Hoe de Hold Up – Vertragende Gel – 50 ml het leven van klanten kan verbeteren

De Hold Up – Vertragende Gel – 50 ml van Ladykiller.nl kan het leven van klanten echt verbeteren. Het verlengen van seksueel genot is een belangrijk voordeel van deze vertragende gel. Klanten kunnen hierdoor langer ervaren wat ze willen van de seksuele prestaties.

Klanten kunnen ook de combinatie van de vertragende gel gebruiken met andere, meer stimulerande speeltjes die bij Ladykiller.nl verkrijgbaar zijn. En met die combinatie kunnen klanten hun seksuele activiteiten variëren en hun prestaties verbeteren.

Hoe moet je de Hold Up – Vertragende Gel – 50 ml reinigen?

De Hold Up – Vertragende Gel – 50 ml moet altijd schoon gehouden worden na gebruik. Je kunt het beste een milde, pH-neutrale zeep of een vloeibare toy cleaner gebruiken om het schoon te maken. Gebruik geen alkalische oplossingen broodbakmachine omdat deze het materialen van de gel kunnen aantasten.

Waarom je de Hold Up – Vertragende Gel – 50 ml in de webshop van Ladykiller.nl moet kopen

Ben je op zoek naar een product dat je langer genot tijdens het vrijen bezorgt? Dan is de Hold Up – Vertragende Gel – 50 ml bij Ladykiller.nl een aanrader. Versterk je seksuele prestaties en verleng het genot door deze vertragende gel aan te schaffen.

In onze webshop vind je tal van speeltjes die je leven in de slaapkamer spannender maken. Van en dildo's tot , lube en butt plugs. De vertragende gel van Ladykiller.nl is een van die speeltjes waarmee je de ervaring nog beter kunt maken. We hebben ook een uitgebreid assortiment aan leuke, sexy lingerie die een extra oppepper kan geven aan je seksleven.

Grijp daarom nu je kans en schaf de Hold Up – Vertragende Gel – 50 ml bij Ladykiller.nl aan en ervaar wat deze gel je kan bezorgen dat geen enkel ander goed of speeltje kan. Probeer de Hold Up – Vertragende Gel – 50 ml en leef je dromen uit.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

8714273790545