Hogtie Met Hand- En Enkelboeien gaat seksuele verbeeldingskracht naar een hoger niveau. Hogties met hand- en enkelboeien geven jou en je partner de mogelijkheid een meer uitdagende seksuele ervaring te beleven. Met deze tool hebben jullie toegang tot een hele nieuwe en opwindende dimensie van seksuele exploratie.

• Ideaal voor bondage beginners en ervaren gebruikers
• Flexibele en verstelbare banden
• Comfortabel lint op de polsen en enkels
• Zachte boei voor extra comfort
• Geremde controledrank

Wat is Hogtie Met Hand- En Enkelboeien?

Hogties met hand- en enkelboeien is een handige bondage-accessoire die beperkende bewegingsmogelijkheden biedt. De boeien zijn flexibel en verstelbaar. Ze bevatten gemakkelijk te knopen linten die jou in staat stellen de sterkte van de bevestigingsdruk naar wens te bepalen. De boeien zijn licht gewatteerd voor extra comfort. Ze worden meestal op jouw rug, polsen en enkels bevestigd. De linten, gemaakt van zacht en ademend materiaal, zorgen ervoor dat je niet in de verstikkingsmoeilijkheden raakt.

Hoe wordt Hogtie Met Hand- En Enkelboeien gebruikt?

Hogties met hand- en enkelboeien is een zeer veelzijdige toevoeging aan je seksuele avonturen. Of je nu een bondage beginner of ervaren fetish liefhebber bent, je kunt het gebruiken om je ën en verlangens naar het volgende niveau te tillen. Hand- en enkelboeien kunnen worden gevonden in vele varianten en stijlen. De meeste knopen staan ​​in het midden en als alternatief kun je ook gevlochten linten krijgen. Boeien met meerdere knopen zijn ook verkrijgbaar.

Voor wie is Hogtie Met Hand- En Enkelboeien bedoeld?

Hogties met hand- en enkelboeien is een veilig en gemakkelijk te gebruiken bondage accessoire die gemaakt is om voor iedereen toegankelijk te zijn. Of je nu een novice of een ervaren fetishist bent, het biedt decennia van plezier en seksuele exploratie. Het is ook geschikt voor stellende ervaringen met meerdere partners of alleen het blootstellen van jezelf aan je seksuele fantasieën. Hogtie met hand- en enkelboeien is ideaal voor alle seksuele gelegenheden.

Hoe kan Hogtie Met Hand- En Enkelboeien je seksleven verbeteren?

Hogties met hand- en enkelboeien bieden jou of je partner controle over de ander en kunnen de in de slaapkamer behoorlijk verhogen. Door je partner 'handen gebonden' te hebben, creëer je een scène waarin je de kans hebt om in te spelen op hun beperkte bewegingsvrijheid. Je kunt ook contrasterende sensaties creëren door gebruik te maken van een verscheidenheid aan toys, zoals een , een , zweep of lippenstift. Geniet van de machtsverhouding die dit bondage-spel met zich meebrengt en laat je genieten van het seksuele genot dat het met zich meebrengt.

Met welke andere speeltjes en toys kunnen mensen Hogtie Met Hand- En Enkelboeien gebruiken?

Hogties met hand- en enkelboeien is compatibel met een groot aantal seksspeeltjes en toys. Kies om je sekservaring nog interessanter en opwindender te maken uit een verscheidenheid aan , cock-rings, knuppels, volgenspins, , mondknevels en . Combineer deze seksuele voor meerdere sensuele belevenissen die je kunt ervaren tijdens bondage sessies.

Hoe dienen klanten Hogtie Met Hand- En Enkelboeien te reinigen?

Boeien met hand- en enkelboeien is vrij eenvoudig te reinigen. Dit bondage-accessoire is geschikt voor gebruik met water en een seksspeeltjesreiniger. Giet de reiniger in een schaal en voeg Luk warm water toe. Plaats vervolgens het artikel in de oplossing en laat het minimaal 10 minuten weken. Daarna is het geschikt voor weer gebruik.

Probeer Hogtie Met Hand- En Enkelboeien en koop ze bij Ladykiller.nl

Hogtie Met Hand- En Enkelboeien is een uitstekende aanvulling op je seksspeeltjes collectie en biedt een opwindende manier om je seksleven naar het volgende niveau te brengen. Verken een nieuwe sensuele dimensie die je jou en je partner uitdagingen biedt, waar jullie beiden van kunnen genieten. Bestel je Hogtie Met Hand- En Enkelboeien vandaag in onze online seksshop Ladykiller.nl. Verassen en verantwoordelijk met uw seksuele avonturen!

Merk

Materiaal

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

848518024206