High Tide Hand and Lotion – 16 fl oz / 473 ml is een ultrazachte, diep voedende en hydraterende lotion die je ervaring met sextoys perfect kunt versterken. De formule van de lotion bevat natuurlijke ingrediënten zoals vitamine E, glyceerine en ureum met als doel huidirritatie te minimaliseren. De lotion bevat geen parabenen en is perfect geschikt voor mensen die hun seksleven willen verbeteren.

Eigenschappen:
– Een ultrazachte formule die diep hydrateert zonder je huid irritatie te veroorzaken.
– Bevat vitamine E, glyceerine en ureum
– Parabenen vrij
– Geschikt voor seksspeeltjes van elk materiaal.
– Verkrijgbaar in 16 fl oz / 473 ml

Wat is High Tide Hand and Body Lotion?

High Tide Hand and Body Lotion – 16 fl oz / 473 ml is een luxueuze boutique sextoy lotion die je seksspeeltjes de ultieme hydraterende boost geeft. De lotion bevat natuurlijke ingrediënten zoals vitamine E, glyceerine en ureum die samenwerken om irritatie van je huid te minimaliseren. De lotion voorziet je huid van de meest voedende hydraterende lotion die je sextoy ervaring naar een heel nieuw niveau tilt. De lotion is parabenenvrij en zorgt ervoor dat sextoys van elk materiaal vrij van irritatie blijven.

Hoe Gebruik Je High Tide Hand and Body Lotion?

High Tide Hand and Body Lotion – 16 fl oz / 473 ml kan direct en veilig op je huid gesmeerd worden. De lotion geeft binnen enkele seconden een heerlijke verkoelende sensatie. De lotion is veilig voor zowel orale als anale sextoy speelervaringen en is perfect geschikt voor het gebruik met sextoys. Voor een veilige en gezonde sextoy ervaring is het aan te raden om High Tide Hand and Body Lotion – 16 fl oz / 473 ml te gebruiken als glijmiddel voor bijvoorbeeld siliconen speeltjes.

Voor Wie is High Tide Hand and Body Lotion?

High Tide Hand and Body Lotion – 16 fl oz / 473 ml is speciaal ontwikkeld voor mensen die een extra boost zoeken voor hun seksleven. Of je nu van solo speeltjes houdt of van paarse speeltjes voor je partner, de lotion is veilig te gebruiken met sextoys van elk materiaal. De lotion is vrij van parabenen, waardoor je zeker kunt zijn dat je nooit last krijgt van irritatie of andere allergische reacties.

Hoe kan High Tide Hand and Body Lotion je Seksleven Verbeteren?

High Tide Hand and Body Lotion – 16 fl oz / 473 ml is een van de meest voedende en ultrazachte lotions die je sextoy ervaring zal maximaliseren. De lotion biedt je de ultieme enjoy-ervaring en brengt meer worveenheid, sensatie en intimiteit tussen jou en je sextoy. De unieke formule geeft je sextoy een enorme boost en is perfect voor het verhogen van sensuele stemmingen.

Welke andere sextoys kun je met High Tide Hand and Body Lotion Gebruiken?

High Tide Hand and Body Lotion is een van de meest veilige sextoy lotions op de markt. De lotion is perfect te gebruiken met sextoys zoals , butt plugs, en andere kleine speeltjes. De lotion is vrij van parabenen en chemicaliën en kan ook gebruikt worden met speeltjes van siliconen zoals butt plugs, , strap-ons en glijspeeltjes.

Hoe Reinig Je High Tide Hand and Body Lotion?

High Tide Hand and Body Lotion – 16 fl oz / 473 ml moet altijd veilig gereinigd worden na elke sextoy sessie. De lotion moet afgespoeld worden met warm water en een milde pH neutrale zeep. Andere geschikte reinigingsmiddelen zoals toy cleanser adviceert LadyKiller.nl niet voor het reinigen van deze lotion.

Waarom zou je de High Tide Hand and Body Lotion moeten proberen?

Als je op zoek bent naar een diep hydraterende lotion die je sextoy ervaring naar een heel nieuw niveau tilt, dan is High Tide Hand and Body Lotion – 16 fl oz / 473 ml perfect voor jou. High Tide Hand and Body Lotion is ontworpen om irritatie en allergische reacties tegen te gaan, waardoor je bergen seksueel plezier kunt beleven. Wil je deze lotion proberen? Koop hem dan vandaag nog in onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

898788000325