Ontdek de Herenhalsband met Sluiting – 34cm van Ladykiller.nl!

De Herenhalsband met Sluiting – 34 cm is een populair speeltje dat wordt gebruikt om , S&M en kinky activiteiten naar een hoger niveau te tillen. Deze herenhalsband heeft een stoere uitstraling en een midden van leer. Door de solide middepartij, gecombineerd met de twee rijen dubbele D-ringen aan beide zijden, heeft dit een zeer krachtige uitstraling.

Voordelen van de Herenhalsband Met Sluiting – 34 cm:

– Fraai ontwerp van kwaliteitsleer
– Rijen dubbele D-ringen aan beide zijden
– Comfortabele draagervaring
– Perfect passende sluiting
– Verschillende maten mogelijk

De Herenhalsband Met Sluiting – 34cm heeft een comfortabele draagervaring, is sterk, flexibel en gemaakt van hoge kwaliteit leer. De kwaliteit van het leer is gecertificeerd. De band heeft een pasvorm die perfect past en een solide sluiting, zodat deze perfect blijft zitten op de huid. Het is verkrijgbaar in verschillende maten die opgemeten moeten worden vanaf de tot de oren. De halsband is gemakkelijk aan te passen en te verstellen, dankzij de gladde metalen sluiting.

Wat is de Herenhalsband Met Sluiting – 34cm?

De Herenhalsband Met Sluiting – 34 cm is een leren bondagespeeltje dat perfect past bij elke bondage, S&M en kinky fantasy. Deze herenhalsband heeft een stoere look en past bij elke stijl. Met de solide middepartij en de rij dubbele D-ringen aan beide zijden heeft deze herenhalsband een duurzaam en solide uiterlijk.

Hoe gebruik je de Herenhalsband Met Sluiting – 34cm?

De Herenhalsband met Sluiting – 34 cm is zowel bedoeld voor mannen als voor vrouwen. Omdat het zo comfortabel zit hoef je niet bang te zijn dat het teveel drukt of kneld. Door de stevige sluiting blijft de halsband op zijn plaats zitten. De halsband is ook perfect om te combineren met andere speeltjes, zoals , touwen, banden, en handschellen. Je kunt zelfs meerdere halsbanden combineren voor meer stimulatie en plezier!

Voor wie is de Herenhalsband met Sluiting – 34cm geschikt?

De Herenhalsband Met Sluiting – 34 cm is perfect voor zowel beginners als ervaren slaven. Vooral beginnende slaven kunnen door deze halsband een veilig en comfortabel gevoel krijgen. Dit is ook een goede optie voor ervaren slaven. De halsband is gemakkelijk te gebruiken en staat stoer en sterk. Je kunt deze halsband combineren met andere speeltjes om de bondageervaringen naar een hoger niveau te tillen.

Hoe verbeterd de Herenhalsband met Sluiting – 34cm het leven van onze klanten?

De Herenhalsband Met Sluiting – 34 cm staat voor stijl, comfort en veiligheid. De halsband past zichdanig aan dat hij loopt als een tweede huid. Doordat de halsband bestaat uit lekker zacht leer zorgt voor een comfortabele, lichte draagervaring. Door verschillende kleuren en maten is een halsband zeker om persoonlijk te maken.

De halsband is ook perfect te combineren met andere speeltjes in onze winkel. Denk bijvoorbeeld aan touwen, fetishboeien, kooien, handboeien, en andere kinky . Zo kun je de bondageervaring naar een hoger niveau tillen.

Hoe reinig je de Herenhalsband met Sluiting – 34 cm?

De Herenhalsband met Sluiting – 34 cm moet in een warme, vochtige doek gedrenkt worden met een zeepsopje. Spoel goed naspoelen met een andere warm vochtige doek en laat goed drogen. Gebruik geen ontvettingsmiddelen.

Ontdek de Herenhalsband met Sluiting – 34cm van Ladykiller.nl vandaag nog!

Neem de stap om het leven in de slaapkamer spannender te maken door de Herenhalsband met Sluiting – 34cm van Ladykiller.nl te proberen. De Herenhalsband met Sluiting – 34 cm biedt alle voordelen van een kwalitatief hoogwaardig speeltje, zoals stevigheid, comfort en veiligheid.

Bij Ladykiller.nl hebben we naast de Herenhalsband met Sluiting – 34 cm nog veel meer kinky speeltjes in alle soorten en maten. Van handboeien, blinddoeken, touwen, fetish kooien, kleding en nog veel meer. Onze shop heeft alles wat je nodig hebt om jouw bondage ervaringen naar een hoger niveau te tillen. Bekijk alles op onze webshop Ladykiller.nl en kies vandaag nog jouw favoriete speeltje.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

8714273783721