De Her Ultimate Tongue Gasm – Op en Neer Bewegende Tong Vibrator

Verwen je partner of jezelf

De Her Ultimate Tongue Gasm – Op en Neer Bewegende Tong is een geweldig spannende speeltje dat je en je partner samen een extra verwenning geeft. Deze vibrator zorgt ervoor dat je ongekend plezier krijgt uit je intieme momenten samen. Tijdens je seksuele avonturen zal de intensiteit verdubbelen door het beeld van deze opzwepende vibrator ondersteund door een gladde siliconen coating.

De Her Ultimate Tongue Gasm – Op en Neer Bewegende Tong Vibrator is ontworpen om precies op de juiste plekken te komt en heeft meerdere standen waarbij je kunt kiezen voor de meest verleidelijke sensaties. De op en neer bewegende tong tip geeft je partner of jezelf een ongekend gevoel dat je niet snel zult vergeten.

Specificaties:

• Gemaakt met hoogwaardige materialen
• 8 standen
• Voor hem en voor haar
• Met veel
• Makkelijk in gebruik
• Oplaadbaar
• Waterdicht

Jouw ultieme speeltje

De Her Ultimate Tongue Gasm – Op en Neer Bewegende Tong Vibrator is een eenvoudig, krachtig en opwindend seksspeeltje dat jouw seksleven naar een ander niveau tilt. Geen zorgen over de benodigde accessoires, dit speeltje komt met alles wat je nodig hebt om optimaal te genieten.

De combinatie van de lekker zachte siliconen coating en het sterk vermogen vergroot de zintuiglijke waarneming. Kies tussen 8 verschillende standen en ervaar de meest warmte stootjes welke elke centimeter van je lichaam verwenden. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze verrassende vibrator die je in staat stelt om je meest intieme plekjes te verkennen.

De Her Ultimate Tongue Gasm – Op en Neer Bewegende Tong Vibrator is voor beide partners ontworpen, wat het gebruiken ervan extra spanning geeft. De technologie die is toegepast maakt het mogelijk de vibrator te gebruiken op natte plekjes omdat hij waterproof en oplaadbaar is.

Hoe te gebruiken

De Her Ultimate Tongue Gasm – Op en Neer Bewegende Tong Vibrator is eenvoudig in gebruik. Om te beginnen zal je de vibrator opladen en daarna is het kwestie van het vermogen regelen en de standen instellen. Wil je je partner of jezelf verwennen? Stel dan de vibrerende stootjes in op de middelste stand en zoek naar de meest gevoelige plekjes die je verbazen. Wil je nog sneller tot extase komen? Dan zet je de stand op de krachtigste stand en geniet je meteen van veel verwarmende vloedgolven.

De Her Ultimate Tongue Gasm – Op en Neer Bewegende Tong Vibrator is waterbestendig en kan gebruikt worden met water om extra hoogtepunten te bereiken. Denk hierbij aan sensuele bad- of douchesessies waar je jouw partner en jezelf extra verwent met behulp van de verschillende functies van deze vibrator.

Gebruik maken van extra mogelijkheden

De Her Ultimate Tongue Gasm – Op en Neer Bewegende Tong Vibrator is niet alleen geschikt voor een intieme setting met twee personen, maar ook voor alleen. Maak gebruik van de 8 verschillende instellingen om nieuwe dingen uit te proberen. Of zoek een partner die de leiding heeft en de vibrator opereert.

Als je hiervoor klaar bent, kun je gebruik maken van meer speeltjes vanuit onze winkel Ladykiller.nl. Bekijk al onze collectie dildos, en wegwerphandschoenen om je speelavond nog meer spannender te maken.

Eenvoudig schoon te maken

Na gebruik van je speeltje, zal je de Her Ultimate Tongue Gasm – Op en Neer Bewegende Tong Vibrator eenvoudig reinigen. Draai de vibrator los van elkaar en schoon met milde zeep, water en een relatief zacht doekje of tissue. Droog de vibrator goed af met een handdoek en dep deze zachtjes schoon.

Na het reinigen, droogmaken en afsluiten kun je de Her Ultimate Tongue Gasm – Op en Neer Bewegende Tong Vibrator weer opladen voor de volgende intieme sessie.

Laat je verrassen

Een ervaring met de Her Ultimate Tongue Gasm – Op en Neer Bewegende Tong Vibrator is niet iets wat je snel zult vergeten. De prettig ronddraaiende top en de temperatuur gerelateerde energie verplaatsen zal de intieme momenten naar een hoger niveau tillen.

Kom naar onze winkel Ladykiller.nl vandaag nog en probeer de Her Ultimate Tongue Gasm – Op en Neer Bewegende Tong Vibrator om te serieusverwenning te ervaren met je partner of jezelf. Onze winkel heeft geweldige selectie producten die je in staat stellen jouw leven in de slaapkamer te verbeteren. Naast de Her Ultimate Tongue Gasm – Op en Neer Bewegende Tong Vibrator heb je hier ook veel andere , sexy lingerie, stellen speeltjes, wegwerphandschoenen en veel andere discreet verpakte producten. Geniet van jouw speelavond met de geweldige producten van Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

603912758757