De Hennepzaad Mini Mania Reisset is een ongelooflijk seksspeelgoed dat beide partners op een aparte manier kan stimuleren. Met de reisset krijgt je een heerlijke ervaring op het gebied van en . Met de set heb je een basisseksspel die je kunt gebruiken voor een avontuurlijke, sensuele ervaring.

Eigenschappen van de Hennepzaad Mini Mania Reisset:

– Plush leather pompom, superzacht en comfortabel.
– Korte lederen armbanden met vetersluiting.
– Een luxe matten en twee zachte satijnenlijnen, eentje voor het bovenlichaam en eentje voor onderweg.
– Gebruiksaanwijzing met tips en trics.

Wat is de Hennepzaad Mini Mania Reisset?

De Hennepzaad Mini Mania Reisset is een BDSM bondage set die bestaat uit diverse speeltjes. Met de set krijg je een zacht leren pompom, twee korte armbanden, matten en twee zachte satijnenlijnen. Ideaal voor stellen die een avontuurlijke seksuele ervaring zoeken. Door middel van een boei systeem kun je je partner vastbinden, waardoor hij of zij niet meer in staat is zelfstandig te bewegen. Dit biedt een seksueel stimulerend effect voor iedere partner, wat de ervaring nog beter maakt.

Hoe kan de Hennepzaad Mini Mania Reisset gebruikt worden?

De Hennepzaad Mini Mania Reisset is gemakkelijk te gebruiken, voor zowel beginners als gevorderden. Begin vooral met iets relatief simpels, zoals het vastbinden van elkaars polsen of enkels of een zachte vorm van bondage met de matten en lederen armbanden. Met de reisset kun je ook kiezen uit verschillende posities en een ‘blindfold' effect creëren. De reisset helpt je hierbij om het leuk, spannend maar ook comfortabel te houden.

Voor wie is de Hennepzaad Mini Mania Reisset bedoeld?

De Hennepzaad Mini Mania Reisset is perfect voor stellen die op zoek zijn naar een spannende seksuele ervaring of voor gevorderden die al een tijd bezig zijn met BDSM. Door middel van de reisset kun je je partner op een unieke manier vastbinden, waardoor je nog meer geniet van elkaar tijdens de seks. De reisset is ook geschikt voor alleen gebruik, waardoor je de Bondage-ervaring kan beleven, zoals jij dat wil.

Hoe kan de Hennepzaad Mini Mania Reisset je seksleven verbeteren?

De Hennepzaad Mini Mania Reisset helpt je om je seksleven een extra dimensie te geven. Bondage speeltjes zoals de reisset zorgen voor een spannende ervaring tussen twee partners. Hierdoor verhoogt het de seksuele energie en leidt het tot . Door het boeien en vastbinden krijgt je partner meer ruimte om zich over te geven aan de ervaring en zich te laten meenemen in het erotische avontuur. Hierdoor ervaar je meer bevrediging en heb je mogelijkheden om je seksleven nog verder te verbeteren.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Hennepzaad Mini Mania Reisset gebruiken?

De Hennepzaad Mini Mania Reisset kan een perfecte aanvulling zijn voor je seksspeeltjescollectie. Door andere speeltjes en toys te gebruiken met de reisset kan je je seksleven nog meer verrijken. Met , vibratorized of speciaal ontworpen lingerie kun je de ervaring nog spectaculairder maken. Voor veiligheid is het belangrijk dat je alle speeltjes en toys goed reinigt voordat je ze gebruikt.

Hoe moet je de Hennepzaad Mini Mania Reisset reinigen?

Om te voorkomen dat je speeltjes vuil worden moet je ze na elk gebruik met warm water en soap reinigen. Gebruik geen alcohol of agressieve schoonmaakmiddelen voor je seksspeeltjes, omdat dit schadelijk kan zijn voor de materialen. Na het reinigen laat je de speeltjes volledig drogen voordat je ze opbergt in een doos om schimmel en bacterie vorming te voorkomen.

Aanbeveling

Als je op zoek bent naar een nieuwe, spannende manier om je seksleven te verrijken dan is de Hennepzaad Mini Mania Reisset de perfecte keuze. Met de set kan je alleen of samen met je partner een avontuurlijke, opwindende ervaring beleven. Stimuleer elkaar met de korte leather armbanden, feit de zachte satijnlijnen en geniet van de smaken van Bondage. Probeer de Hennepzaad Mini Mania Reisset vandaag nog in onze seksshop Ladykiller.nl en ervaar het verrukkelijke genot van deze seksspeelgoedset.

Merk

,

Verpakking in cm

Barcode

814487021478, 814487021485