Hennepbalsem – 30 gr is een heerlijk glijmiddel, op basis van natuurlijke, duurzame en plantaardige producten, dat wordt verkocht in een handige, leuke verpakking. Het biedt onmiddellijk en langdurig verkoeling en verzachting bij intieme momenten.

Eigenschappen Hennepbalsem – 30 gr:
– Op basis van natuurlijke, duurzame en plantaardige ingrediënten
– Handige verpakking
– Onmiddellijke en langdurige verkoeling
– Verzacht irritatie
– Hypoallergeen

Wat is Hennepbalsem – 30 gr?

Hennepbalsem – 30 gr is een heerlijke glijmiddel met natuurlijke ingrediënten. Het wordt geleverd in een handige verpakking en biedt directe koeling en verzachting tijdens intieme momenten. Het bevat koudgeperste plantaardige oliën, gecombineerd met biologische hennepolie en verrijkt met cacaoboter. Het product is vrij van synthetische ingrediënten en er worden geen dierlijke of chemische verdikkingsmiddelen gebruikt. Hennepbalsem – 30 gr is hypoallergeen en eenvoudig op je eigen intieme gebied aan te brengen. Het glijmiddel wordt direct verwarmd door je lichaamswarmte en verzacht je irritatie. Het resultaat is een onmiddellijke en langdurige verkoeling en verzachting.

Hoe gebruik je Hennepbalsem – 30 gr?

Hennepbalsem – 30 gr is eenvoudig te gebruiken. Druk een kleine hoeveelheid uit de verpakking op je hand en verdeel het gelijkmatig over je intieme gebied. Je kunt Hennepbalsem – 30 gr ook mixen met andere voor extra verkoeling en verzachting. Je kunt het ook gebruiken met je favoriete sextoys, zoals , en prostaatstimulators.

Voor wie is Hennepbalsem – 30 gr?

Hennepbalsem – 30 gr is perfect voor iedereen die een hypoallergene glijmiddel wil gebruiken met een heerlijke geur en een optimaal glijeffect. Het is geschikt voor mensen met een gevoelige huid, zwangere en lacterende vrouwen, veganisten die geen dierlijke producten willen gebruiken, alsook voor iedereen die een glijmiddel wil gebruiken met alleen natuurlijke ingrediënten.

Hoe kan Hennepbalsem – 30 gr je seksleven verbeteren?

Hennepbalsem – 30 gr helpt bij het verminderen van irritatie en pijn tijdens intieme momenten. Als je last hebt van verminderde zin in seks, omdat geslachtsgemeenschap te pijnlijk is, is Hennepbalsem – 30 gr ideaal. Het vermindert de pijn bij penetratie en verhoogt het vermogen om in bed te genieten. Hennepbalsem – 30 gr verbetert ook de hydratatie van je huid door middel van natuurlijke oliën, waardoor je intieme gebied beter glad en klaar voor penetratie wordt.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Hennepbalsem – 30 gr gebruiken?

Hennepbalsem – 30 gr is geschikt om te gebruiken met alle soorten sextoys. Van traditionele dildos en vibrerende tot anale speeltjes en prostate stimulators, het glijmiddel kan alle intieme bekkenspelletjes aan. Voor het beste resultaat wordt aangeraden om Hennepbalsem – 30 gr te mengen met andere glijmiddelen, zoals siliconen, waterbasis of olie-basis glijmiddelen.

Hoe moet je Hennepbalsem – 30 gr gereinigd worden?

Om ervoor te zorgen dat Hennepbalsem – 30 gr hygiënisch en veilig is, is het belangrijk dat je het na gebruik goed reinigt. Het glijmiddel is niet wateroplosbaar, dus gebruik geen zeep of warm water om het te reinigen. In plaats daarvan kun je een toy cleaner gebruiken. Deze reinigen de Hennepbalsem – 30 gr zonder de olie te verwijderen. Na het reinigen met een toy cleaner, kun je het glijmiddel opbergen in een luchtdichte verpakking om het fris en hygiënisch te houden.

Probeer de Hennepbalsem – 30 gr in onze seksshop Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een hypoallergeen glijmiddel dat onmiddellijke verkoeling en verzachting biedt tijdens intieme momenten, is Hennepbalsem – 30 gr een geweldige keuze. Het product is makkelijk en eenvoudig te gebruiken en is perfect voor mensen met een gevoelige huid, zwangere en lacterende vrouwen of veganisten die geen dierlijke producten willen gebruiken. Bij Ladykiller.nl vind je een grote selectie van dit magische glijmiddel, waaronder Hennepbalsem – 30 gr. Probeer het vandaag nog om je intieme bekkenspelletjes te verbeteren.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

8714273491503