Hemp! – Intens Orgasme / Stimulerende Gel kan je seksleven een geweldige boost geven. Deze gel, gemaakt van pure ingrediënten die je lichaam goed zullen doen, verlicht spierspanning en stelt je in staat meer te genieten van al het plezier dat seks te bieden heeft. Eigenschappen van Hemp! – Intens Orgasme / Stimulerende Gel:

– Verlicht spierspanning
– Lekker aromatisch
– Het is gemaakt van pure en natuurlijke ingrediënten
– Verbetert het plezier en de sensatie
– Verbetert de bloeddoorstroming
– Lost spanningen op

Wat is Hemp! – Intens Orgasme / Stimulerende Gel?

Hemp! – Intens Orgasme / Stimulerende Gel is een sextoy gemaakt om te helpen bij een diepere, intenser orgasme ervaring tijdens seks. Het is een verzorgende gel die je kunt gebruiken als toevoeging aan jouw seksspeeltjes of gewoon om de seksuele band met jouw partner te verbeteren. Hemp! – Intens Orgasme / Stimulerende Gel bevat verschillende ingrediënten die het fysieke plezier tijdens seks kunnen verbeteren.

Hoe kan Hemp! – Intens Orgasme / Stimulerende Gel worden gebruikt?

Het gebruik van Hemp! – Intens Orgasme / Stimulerende Gel is eenvoudig. Breng een kleine hoeveelheid van de gel aan op de vulva, vagina of anus of gebruik het in combinatie met sextoys zoals , of ander speelgoed. Masseer de gel in, voor een diepe, verzorgende sensatie. De gel smeert lekker en heeft een aangename geur.

Voor wie is Hemp! – Intens Orgasme / Stimulerende Gel bedoeld?

Hemp! – Intens Orgasme / Stimulerende Gel is ontworpen om alle liefdes vrij te laten van hun seksuele ervaringen. Het is een product dat is ontworpen voor koppels die op zoek zijn naar een verzorgende, sensuele boost in hun vrijpartij. Het is ook bedoeld voor heteroseksuele stellen, lesbische stellen en mannen en vrouwen.

Hoe kan Hemp! – Intens Orgasme / Stimulerende Gel je seksleven verbeteren?

Het gebruik van Hemp! – Intens Orgasme / Stimulerende Gel kan je seksleven een geweldige boost geven. De gel verlicht spierspanningen, terwijl het lichaam bevrijdt van irritatie en plaatselijke pijn, waardoor je een veel intenser orgasme ervaart. De gel bevat ook ingrediënten die de bloeddoorstroming bevorderen, zodat er meer sensationele sensaties worden gevoeld. De gel smeert lekker en isintens aromatisch, waardoor het een heerlijke toevoeging is voor je sextoy speelsessies.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Hemp! – Intens Orgasme / Stimulerende Gel gebruiken?

Hemp! – Intens Orgasme / Stimulerende Gel is perfect om samen te gebruiken met andere sextoys. Het kan worden gebruikt op een , , anal toy of handheld sextoy. Het is een ideaal product voor mensen die op zoek zijn naar meer verdieping in hun seksleven.

Hoe moet Hemp! – Intens Orgasme / Stimulerende Gel worden gereinigd?

Hemp! – Intens Orgasme / Stimulerende Gel is gemakkelijk te reinigen. Gebruik een toy cleaner of toy wipes om al het overtollige product te verwijderen. Voeg wat warm water toe en gebruik voorzichtig een spons of doek om al het resterende product te verwijderen. Was het product vervolgens met lauw water en laat het product drogen voordat je het opnieuw gebruikt.

Aanraden Hemp! – Intens Orgasme / Stimulerende Gel proberen

Hemp! – Intens Orgasme / Stimulerende Gel is een fantastisch product dat we je van harte aanraden om uit te proberen als je op zoek bent naar een verfrissend, intenser en meer verzorgend orgasme. Deze gel zal ongetwijfeld je seksleven een geweldige boost geven. Bestel de Hemp! – Intens Orgasme / Stimulerende Gel in onze seksshop Ladykiller.nl, en pas het toe om je seksleven geweldig te verbeteren!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5600298351393