Helping Head – Vibrerende Masturbator Sleeve is een revolutionaire sextoy voor bijzondere pleziermomenten. Het verenigt een uniek ontwerp, hygiënisch materiaal en ongekende sensaties waardoor het een must-have is voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe intensiteit op de gebieden van erotiek en seksualiteit. De Helping Head – Vibrerende Masturbator Sleeve is een must-have voor alle vrijgezellen, stellen, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een nieuwe sensatie en bevrediging.

* Uniek design
* Realistische materiaal
* Ultra-gladde oppervlakte
* Verwijderbare sleeve
* Inclusief krachtige vibratie-functie
* Waterproof & -safe

Wat is Helping Head – Vibrerende Masturbator Sleeve?

De Helping Head – Vibrerende Masturbator Sleeve is een revolutionaire sextoy die is ontworpen om mannen een intense stimulatie te geven. Het combineert een uniek design met een uitmuntend realistisch materiaal. Het materiaal heeft een extreem soft-touch gevoel en een ultra-gladde oppervlakte waardoor het gemakkelijk te gebruiken is. De sleeve is gemakkelijk afneembaar om schoon te maken en het bevat ook een krachtige vibratie-functie die kan worden ingesteld met 3 verschillende intensiteiten. Wat deze sextoy zo bijzonder maakt is dat het een oplaadbare lithium-ion batterij bevat die tot 4 uur aan intens plezier kan bieden. Bovendien is het waterproof en body-safe waardoor je de Helping Head – Vibrerende Masturbator Sleeve altijd op een veilige manier kunt gebruiken.

Hoe gebruik je Helping Head – Vibrerende Masturbator Sleeve?

De Helping Head – Vibrerende Masturbator Sleeve is eenvoudig te gebruiken. Voor het beste resultaat kun je het beste eerst wat glijmiddel gebruiken op de sleeve, dit zorgt voor een soepele ervaring. Plaats vervolgens de sleeve op je penis en stel de vibratie-functie in op de gewenste intensiteit. Alleen al dit proces geeft al een geweldig gevoel. Vervolgens druk je de sleeve zachtjes in op je penis, zodat je een intense stimulatie krijgt die hem helemaal volgt. Je kunt de vibratiesystemen ook gebruiken om de penetratie te verbeteren en zo meer stimulatie te krijgen.

Voor wie is Helping Head – Vibrerende Masturbator Sleeve?

De Helping Head – Vibrerende Masturbator Sleeve is bedoeld voor alle mannen die op zoek zijn naar een nieuwe sensatie en bevrediging. Het biedt een intense stimulatie die je een uitzonderlijke ervaring biedt. Het is ook geschikt voor stellen die op zoek zijn naar een nieuwe manier om hun relaties te versterken en hun seksuele uithoudingsvermogen te verbeteren.

Hoe kan Helping Head – Vibrerende Masturbator Sleeve je seksleven verbeteren?

De Helping Head – Vibrerende Masturbator Sleeve kan je seksleven verbeteren door je sexervaringen intenser te maken. Het biedt realistisch gevoel, stimuleert je penis met krachtige vibraties en kan je helpen om intensere orgasmes te bereiken. Het kan ook helpen bij , zoals het verbeteren van jouw erectie tijdens het seksen. Het kan je ook helpen om je sexdrive te verbeteren.

Met welke andere speeltjes en toys je Helping Head – Vibrerende Masturbator Sleeve kan gebruiken?

De Helping Head – Vibrerende Masturbator Sleeve kan worden gecombineerd met veel andere speeltjes en toys om een extra erotische ervaring te bieden. Een populaire combinatie is een silicone cockring, die is uitgerust met een trilfunctie en biedt een speelse erotische stimulatie die je ervaring verhoogt. Anal benen kunnen ook worden toegevoegd om je seksuele ervaringen nog meer te verrijken. U kunt ook een paar gebruiken om extra stimulatie te krijgen.

Hoe moet je Helping Head – Vibrerende Masturbator Sleeve schoonmaken?

De Helping Head – Vibrerende Masturbator Sleeve moet altijd na gebruik schoon gemaakt worden. De sleeve is gemakkelijk afneembaar waardoor het gemakkelijk is om te reinigen. Voor het beste resultaat is het aan te raden om een milde zeep en warm water te gebruiken voor het reinigen en daarna droog te deppen met een zachte doek.

Aanbevelen?

We raden de Helping Head – Vibrerende Masturbator Sleeve aan aan iedereen die op zoek is naar een manier om zijn seksuele ervaringen te verrijken en zijn seksleven verbeteren. De Helping Head – Vibrerende Masturbator Sleeve combineert comfort, kracht en plezier en is beschikbaar in onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421077938